מעניין

קריות רולזזז

חצי מהפורום מהקריות..

oOSvetOo

New member
נעע.. גמני כאן:]

עוד חודש בערך 17 :] איזה בעסה... זמן טס.. :]

ExtrAviel

New member
למה להיתלונן זה גיל נחמד;)

חחחח הלוואי עלי עכשיו להיות בן 17 יש יותר מסיבות לגילאיים האלה [לעומת 16] וגם משלמים יותר כסף :) ובאמת הזמן טס :) הלוואי גם אולמרט ופרץ יעופו באותה המהירות =]

oOSvetOo

New member
מסיבות... עוד יהיו לך מספיק.. גיל 16 לא. :(

מה הקשר בין אולמרט ופרץ להודעה?

ExtrAviel

New member
גם נכון

המממ איך הם קשורים? אמרו פה שהזמן רץ\עף מהר אז אמרתי הלוואי וגם הם יעופו מהר מהממשלה :)

ExtrAviel

New member
את לא לבד :)

שעתיים מתימטיקה בבית הספר אחרי זה לקחו אותנו לבית ספר יסודי [אני מתנדב במשא"ז] ועשינו פעילות יחד עם יחידת הבילוש בעפולה לתלמידים שם 4 שעות שיחקנו כדורגל בשיא החום המממ כן גם אני עייף וכל הרגליים שלי עפות עוד שנייה רחוק ממני

ExtrAviel

New member
המממ

זה "גוף" בתוך המשטרה משא"ז=משמר אזרחי המשמר האזרחי (משא"ז) הוא ארגון התנדבותי הפועל בישראל בחסותה של משטרת ישראל. מטרת הארגון היא סיוע לפעילות המשטרה ושמירה על בטחון הציבור. המשמר האזרחי, או בשמו החדש אק"מ (אגף קהילה ומשמר אזרחי) הוא הגוף ההתנדבותי הגדול בישראל ומכיל כ-70 אלף מתנדבים מכל מגזרי האוכלוסייה. בשנת 2004 חגג המשא"ז 30 שנות התנדבות (מאז הקמתו עפ"י החלטת ממשלה ב-10 ביולי 1974). המשמר האזרחי שומר על שמו ומורשתו של המשמר האזרחי הראשון שנוסד בשנת 1938 ופעל בימי מלחמת העולם השניה ומלחמת העצמאות. בקיצור יותר מידע יש פה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A8_%D7%94%D7%90%D7%96%D7%A8%D7%97%D7%99

למעלה