מעניין

ExtrAviel

New member
מעניין

הממ יש כאן אנשים שעדיין לומדים ולא לקראת גיוס או אחרי גיוס חחח כי אני רואה שרובכם פה בני 18+ מה אני הכי קטן פה?:( [בן 16 עוד פחות מחודש]

DeAth ScrEaM

New member
יש

אבל כבר לקראת סיום אמן אההההה :) ומי אתה? לא זכור לי שראיתי הודעות שלך :)

ExtrAviel

New member
אני..

אני חדש פה חחח חדש דנדש :) פה ושם נכנס ומגיב ;) כיתה יב' :\ וואלה בכיף שלך תסיים חחח עכשיו צבא =P

ExtrAviel

New member
=P

אביאל מהצפון למזלי הנחס :\ עיר באמצע שומקום שנקראת עפולה [בירת העמקים]

DeAth ScrEaM

New member
באסה לך

ואני עוד חשבתי שלגור בלוד זה מעפן. סתם :) אני צוחקת :) למען האמת משעמם לי בטירוף, ואני מאוד מצטערת על זה שוויתרתי על יציאה, ומשעמם. אז מה אביאל? איך החיים?

ExtrAviel

New member
החיים? בבאסה

חחח החיים משעמים עוד מעט מתחיל מתכונות,בגרויות המממ ומשתעמם רצח כי בעפולה אין לאן לצאת והכל סגור חחח חדרה,חיפה עדיף חחח יש לכם שם חוף ים אפשר לצאת אצלנו הכי קרוב זה 40 דקות נסיעה [באוטו אבל למי יש רישיון בגיל 16?!] מי קרא את הכתבה על השיחה בין אולמרט ומישו מהחדשות של גרמניה? הוא מדבר יותר מיידי אתם לא חושבים?

DeAth ScrEaM

New member
בקטנה

עוד שנה תוכל לעשות :) אה אולמרט הזה $#^%$$^ שיחליפו אותו כבר. טוב שהוא לא אמר גם תאריך מדוייק שעה. גררררר שיסגור כבר את הפה המעפן שלו וילך לעשות עיבוי שפתיים בלין. יש קולגן בימינו.

ExtrAviel

New member
חחחח

חחחח הרחבת עישונים :D זה היה גדול שעשו לו את זה :\ הוא היה נראה שהוא על סמים אם הוא לא יסגור אנחנו נצטרך לסגור לו,יש לך דבק מגע? כן בקטנה רק ששנה הבאה לא נראה לי אני גם יעשה כי שנה הבאה אני בכלל עם יותר מיידי בגרויות איזה 8 או 10 חחחח בכל מקרה נראה כבר ;)

ExtrAviel

New member
אתם יודעים מה אירוני בזה?

הוא אומר שתוך 10 דקות הוא משתק אותם או לפחות מחזיר אותם כמה שנים אחרונה אבל את חיזבאללה הוא לא הצליח לעצור תוך 10 ימים וגם לא הצליח להחזיר את החיילים שלנו את החאמס הוא כבר לא מצליח כמה שנים לעצור את הג'יהאד הוא לא מצליח לעצור איפה הוא חיי?איזה בועה? חבר'ה תנו לי סיכה לפוצץ אותה שיחזור מהר לארץ

כי הוא אדיוט גמור...

מה שהוא יהרוס שאת מדינת ישראל לא את אירן=\ צריך לחנוק אותו!

ExtrAviel

New member
המממ כמה שיותר אידיוט יותר טוב לא?

חחח תשימו לב כמה שאתה יותר אידיוט ומפגר הדרגה שלך יותר גבוה אם זה בעבודות אם זה בממשלה ואם זה בחיים היום יום בכל מקרה אולמרט ופרץ צריכים לפי דעתי להיתפטר כמה שיותר מהר לפני הקיץ ושיהיה ראש ממשלה מספיק חזק בשביל להחליט לבד ולא להיכנע ללחץ של צבא לפי דוח וינוגראד [חחח עלק ענבים,תפרשו את זה מרוסית חח] אולמרט הושפע חזק מהצבא על התקיפה והיה פזיז ועשה ללא מחשבה

אולמרט עושה הכל בלי לחשוב

עם אולמרט ופרץ לא נגיע רחוק.. וממש ממש לא ניראה לי שהם יתפטרו...פי מליון יותר ריאלי שיהיה מלחמה וזהו

ExtrAviel

New member
אכן כן אני עוד לא מבין למה לא קמה

קבוצה ותעשה ת'חלק של הפלת הממשלה עדיף עכשיו בחירות ולהוציא על זה 4 מיליון ש"ח מאשר להפסיד אחרי זה חיי אדם בגלל שר ביטחון שאין לו בכלל ידע בזה ואין לו עבר צבאי [כן כן אין לו עבר צבאי אמרו את זה בחדשות] ואיפה יועצי ראש הממשלה?שר הביטחון? לאן הם נעלמו איפה האופוזיציה להפיל את הממשלה? למה לא נעשה כלום במדינה הזאת?!

כי אולי גם צריך לחשוב על היום שאחרי? לא חשבת

על זה? אם הממשלה תיפול, מי בדיוק יחליף אותה? מי יעמוד בראש המדינה? ביבי? ברק? הם עדיין לא גרמו מספיק נזק למדינה? ד"א, גם לבן גוריון לא היה שום עבר צבאי (גם לא לאשכול, גולדה, ובגין..) וזה לא הפריע לו לנצח 7 מדינות ערב, כשמדינתו הייתה פצפונת (גבולות 47) והיו בה רק 600 אלך תושבים.. הבעיה של פרץ היא ממש לא רק חוסר נסיונו הצבאי (זו אחת הבעיות, ללא ספק, אבל יש לו עוד הרבה מאוד בעיות חוץ מזה..)

ExtrAviel

New member
אני חושב על המחר

אם אולמרט ישאר אי אפשר לדעת מה יהיה פה קראת את התוצאות של ועדת וינוגרד?אני מדבר על הביניים שפורסם לפני כמה ימים היום מפורסם המלא כדרך אגב אולמרט פעל בפזיזות ללא מחשבה הוא נתן להשפיע לגומרים בצבא על החלטותיו אני הייתי מעדיף את פרס כראש ממשלה ולא את אולמרט אגב לבן גוריון,אשכול, גולדה, ובגין אולי היו ללא עבר צבאי אבל לפחות היה להם ראש על הכפתיים והם ידעו מה הם עושים אני לא רוצה לדבר על הרמטכ"ל לשעבר שבכלל סתם את פיהם של גרומים צבאים שאמרו שהוא עושה טעות וועדת וינוגרד קבעה שהוא כפה את דעותיו על ראש הממשלה גם אחרי כישלון מוחץ של אולמרט ופרץ הם מסרבים לעזוב?הם לא עשו מספיק פאדיחות לעמצם? עורך דינו של פרץ אמר בכלל שפרץ הוא אחד משרי הביטחון הכי נחושים והטובים שהיו למדינת ישראל לדעתי?בולשיט אחד גדול תכלס אם יעשו סקר,משאל עם,יראו שרוב הארץ תרצה בבחירות חדשות

למעלה