מעניין

magicalwomen

New member
מעניין

אז ככה - יותר אנשים יהיו חשופים לרדיו, שזה טוב, אבל האם זה אומר לכתוב פחות שטויות? סוגיה למחשבה... בכל אופן, מזל טוב לנו, ונשמח בקרוב ללמוד משלי כיצד לתפעל פורום אמיתי
בהצלחה לנו לקראת השנה החדשה, ושיגיעו הרבה שדרנים חדשים וטובים - רעות

magicalwomen

New member
רק עכשיו קלטתי

זה אומר שאת כל התמונות ואת הקישורים שעשינו בקומונה צריך לעשות מחדש? שלי, הסבירי נא

כן. ../images/Emo10.gif

התחלתי לדאוג כבר לחלק מהקישורים, ואפילו להוסיף כאלה שלא היו. אני אעבוד על זה כל יום קצת. אתם מוזמנים להמליץ לי על קישורים נוספים. תמונות אתם יכולים להעלות בעצמכם, אבל אם תרצו לפתוח אלבומים חדשים - תצטרכו לבקש ממני. כדאי גם להתחיל להעלות אירועים ללוח האירועים של הפורום. בעיקר את ימי וזמני השידור של התכניות שלכם. יש לנו כאן גם אופצייה נהדרת של מאמרים, כך שזה הזמן להתחיל לכתוב אותם ולשלוח לי, שאני אעלה. יש גם אפשרות ל"שאלות נפוצות". אם מישהו מהאחראים ירצה להגדיל ראש, אפשר לעשות מזה כלי נהדר לכאלה שרוצים לדעת פרטים על התחנה, על השידורים, על הקורסים וכיו"ב. אגב - מה עם מוטי? מי מביא אותו לכאן? כשהפורום יתפוס קצת תאוצה, חשבתי לבקש מהנהלת תפוז לארגן אירוח רשמי איתו, בו יבואו גולשים מרחבי הפרדס, ישאלו אותו שאלות ("האם יש אמת בשמועות על יחסים בלתי הולמים בינך לבין טלא?") והוא יענה להם באופן וירטואלי. רק צריך שמישהו יכניס אותו לכאן וילמד אותו מה עושים.

שיקול שלכם.

אני חשבתי להפוך את הקומונה לקומונה סגורה, ולהשאיר את השטויות והעניינים הפנימיים שלנו שם. מה דעתכם?

davecom

New member
שלי

אנחנו צריכים גם שליטה על זה. תסבירי לנו איך לארגן ומה. מה הכוונה לקומונה סגורה. לא נראה לי שיש טעם להפעיל גם פורום וגם קומונה. מה שעשינו שם נוכל לעשות גם פה. שלחתי לך מייל, אגב

shellyland

New member
נדבר על זה הערב, בתחנה.

תהייה שם, כן? כדאי שגם רעות והאחרים יהיו זמינים לנו בטלפון, להתייעצות.

captain106

New member
קומונה

קומונה סגורה בין השדרים והגימלאים זה טוב ליום שהרדיו ישדר לפחות 8 שעות ביום ויהיו עשרות שדרים שיוכלו לדבר בינהם ולהעביר הודעות מחתרתיות ללא התערבות הציבור הרחב, אבל כרגע לפי דעתי מספיק פורום אחד פתוח לכולם. אגב שלי, מה האפשרויות להפוך את הפורום הזה לאתר מחליף של הרדיו, לפחות עד שיוקם אתר חדש?

davecom

New member
אנחנו עובדים על myspace לרדיו

מקווה שבקרוב זה יתאפשר

למעלה