מעניין

מעניין

היום עצרתי לאיזה בחורה חמודה שנכבה לה האוטו ב2 בלילה באמצע איילון והיא לא הצליחה להניע כי המצבר שלה מת לגמרי, אז כשדרדרתי את האוטו שלה במורד הכביש וניסיתי להניע זה פשוט לא הניע!! מוזר ביותר. עם קבלים לאומת זאת זה הניע. מה לא כל אוטו ניתן להניע בדחיפה ושילוב להילוך 2?

NIGHTSHADE

New member
לא בגלל ש...

לא כל רכב ניתן להניע בדחיפה, להיפך - לפעמים זה ממש יכול להזיק עקב האימובילייזר. מניסיון אישי עם פיאט פונטו (לא לצחוק!) ניסיון הנעה בדחיפה עלה לי באימובילייזר חדש שעלה קרוב ל- 400 ש"ח, לא כולל קידוד המפתח + מצבר.... חוץ מזה, איך פתאום נכבה לה האוטו באמצע איילון ונגמר המצבר ??? סביר להניח שהרכב נכבה בגלל תקלה אחרת, ומנסיונות הנעה כושלים נגמר המצבר.... איתי.

itzik93

New member
יש מצבים בהם האלטרנטור פשוט...

עושה קצר ושורף את עצמו ומרוקן את המצבר (או שהוא פשוט מתקלקל והמצבר מתרוקן אט אט... עד שאתה תקוע באמצע הדרך) ויכול להיות שמדובר בכלל בבעיה אחרת... (רצועה שנקרעת ואז אין טעינה, וכו´ כו´) איציק - שראה כבר אלטרנטור שהחליט לקצר עצמו (צלוי WELL DONE) בספארי-חדשה

ואלה מוזר

הייתי בטוח כל אוטו ניתן להניע בדחיפה.. מקווה שלא דפקתי לה תאמובילייזר.. דווקא היה אוטו חמוד.. קליאו בי נראה חדש. שוטגן זה כבר סיפור אחר לגמרי אם אתה יודע למה אני מתכוון אבל במילה אחת....אכזבה

NIGHTSHADE

New member
חפיף...

מקסימום אתה יודע...... אם עשית נס\זק רציני היא כבר תדע איפה למצוא אותך.... וכמו שאמרת: "במילה אחת --> שוב פעם דפקו את ניסן היתוש...." שנה טובה כפרה!

למעלה