מעניין...

פלוטו24

New member
מעניין...

קראתי שהאלבום the beekeeper הגיע לאלבום זהב בארה"ב... משמח לשמוע!

רות אן

New member
אני חושבת שאני יודעת מדוע הביקיפר

הגיע לכזו הצלחה, ביחס לזה שהוא לא מצויין. זה אלבום שמדבר להמון שכבות גיל.. לילדות אמריקאיות סתומות ששמעו שטורי איימוס היא זמרת ממש פופלארית.. כאילו שיו דה.. ולמעריצים חכמים כמונו זה מדבר כי זה של טורי. לנשים נוצריות נשואות+שלושה, שמתעניינות בזמרת האדמונית הזו שמדברת על הדת בצורה כה חדשנית... סליחה על הציניות, פשוט העובדה שהוא הגיע לאלבום זהב, רק מעידה כמה הוא מיינסטרים. זה קצת מעציב אותי. לא שיש משהו רע במיינסטרים. צריך שיהיה אותו, רק חבל שטורי החליטה לייצר אותו.

JaneGrey

New member
אני לא חושבת

שהעובדה שאלבום שלה מצליח מוריד אותה מגדולתה אפילו במקצת, נורא נחמד לחשוב עליה בתור משהו שרק אנשים מיוחדים אוהבים (וזה נכון) אבל זה גם טוב לדעתי שקהל רחב יותר נחשף למוזיקה טובה או בכלל למוזיקה שלה ואפילו אם זהו אלבום יותר מיינסטרימי הוא פותח שער לאנשים שמכירים אותה דרכו לדברים אחרים. ואפילו אם לא אז עדיין כל הכבוד לה!

רות אן

New member
מה שאת אומרת מאוד פוליטקלי קורקט

ובאיזה שהוא מקום אי שם בתוכי אני מסכימה איתך. ובכל זאת... זה לא מבטל את תחושת האכזבה הקלה.. אבל כמו שסיכמנו בזמנו, זה בסדר. זה בסדר שאני לא מרוצה לחלוטין..

פלוטו24

New member
אם אני לא טועה...

גם אלבומים אחרים של טורי הגיעו למכירות ושיאי הצלחה! מה שאולי עושה אותה פחות מיינסטרימית היא העובדה שהיא לא מייחצנת את עצמה בצורה מופרזת ולא מתמסחרת כמו הרבה אמנים אחרים, להיפך, המאזינים מגלים אותה מפה לאוזן, נקשרים למוזיקה ונשארים נאמנים. אני גיליתי אותה לבד במקרה. האלבום האחרון באמת לא כזה גרוע, נכון שהוא מיינסטירימי יחסית, אבל עדיין יש בו יציאות מיוחדות כמו: toast, witness וכו' וכו'... וזה באמת בסדר לא לאהוב משהו לחלוטין ולהתאכזב... טורי היא לא אלוהים. יכול להיות שהאלבום הבא יהיהפחות אהוב עלייך ויכול להיות שלא. בכל מקרה, היא כבר הוכיחה את עצמה ותמיד יישארו לנו 7 האלבומים הקודמים להנות מהם לנצח נצחים!!!

noosh

New member
אני לא יכולה לשלא להסכים קצת

זה קצת אגואיסטי מצדי, אבל אני אוהבת לפעמים לחשוב שיש מוזיקה שמדברת אליי, שלא הרבה מכירים. זה גורם לי להרגיש שהיא קצת יותר בשבילי. ואני לא חושבת שטורי היא מיינסטרים, היאלא מיינסטרים במהות שלה והיא לא שואפת למיינסטרים הממוסחר. אם היא הייתה רוצה היא כבר הייתה שם. אבל כן, האלבום הזה פחות מדבר אליי, אני מרגישה בו פחות טורי חדשנית ונועזת, ואולי אפילו נוגה, וזה בסדר. אבל זה טורי שאני קצת פחות אוהבת, ואני מקווה שהיא תחזור לקו היצירה הקודם שאפיין אותה, שהוא דווקא הכי לא צפוי.

אמן פרינג' ואמן מיינסטרים

נוש,דבר ראשון עליי לומר:בנוגע למה שאמרת שיש מוזיקה שאת אוהבת לחשוב שהיא יותר בשבילך כי הרבה לא מכירים אותה. כמה אני מסכימה איתך!! ככה זה אצלי עם קאט סטיבנס. אני חושבת שטורי עברה שינוי אדיר מאז התחתנה וילדה ילדה(לפי מה שידוע לי היא עברה מס' הפלות),בעקבות זה היא השתנתה,התמתנה,אולי כבר פחות כועסת,פחות בועטת ויותר מתונה ומפוייסת. ההבדל העיקרי בין אמן מיינסטרים לאמן פרינג' הוא הכסף,במיינסטרים מקבלים יותר כסף ואי לכך יותר הכרה ונגישות לקהל רחב יותר. אני מוסיפה וכותבת שזה לא מוריד מערך האמן או ערך המוזיקה(אבל על זה בטח יחלקו עליי,מקובל). אנשים שלהם שיפרתי על טורי איימוס לא תמיד הכירו אותה והרימו גבה "מי זאת?",אנשים שכן שמעו עליה אולי אמרו מילה אחת אבל היו חלק שאמרו שהיא מעצבנת(שיהיו בריאים). למה?כי המוזיקה שלה באלבומים הקודמים הייתה מורכבת כמו גם המילים,ולא כולם יכולים לשמוע את זה. זה גם עניין של חשיפה. זה שעכשיו קהל יותר רחב קונה את הדיסק(קהל שפחות היה אופייני לשקהל השומעים שלה)ומאזין לה זה לא מוריד מהערך שלה,זה לא אומר שהיא ירדה ברמה זה רק אומר שהיא נעשתה נגישה יותר לקהל שאולי אף פעם לא שמע אותה או התקשה לשמוע אותה ולכן האלבום נמכר יותר. אם האלבום נחשב לאלבום טוב?עניין של טעם. רק בריאות! חן

noosh

New member
להרוס לך ולהגיד

שגם אני אוהבת את קאט סטיבנס?
סתם, האמת שהוא דווקא אמן מוכר. נסי את ניק דרייק
אני לא חושבת שהערך של טורי ירד בעיניי כי היא פונה לקהל רחב יותר. הערך של טורי לא יירד בעיניי כל עוד היא לא מתפשרת על העשיה שלה ועל המוזיקה שלה, ועד כמה שאני יודעת, נכון לעכשיו היא עדיין לא. והכסף הוא עדיין לא המטרה המרכזית של היצירה שלה (שוב, עד כמה שאני יודעת). ברגע שזה יקרה, אם זה אי פעם יקרה, אני משערת שאני אעריך אותה פחות. זה נכון, היא באמת מפוייסת יותר עכשיו, במקום אחר בחיים שלה, וזה הכי טבעי שהמוזיקה שלה תושפע מזה ותתפתח איתה. כנראה שאני מחפשת את המורכבות השונה של פעם, אולי אני אגיע גם לתקופה שזה ידבר אליי יותר

להיפך!!!!היפך מהופך!!

בנוגע לקאט סטיבנס..... את לא הורסת לי בכלל,אני שמחה מאוד. קאט סטיבנס השפיע עליי מאוד מבחינה אישית ואם יש עוד אנשים שמעריכים אותו זה רק משמח אותי עוד יותר וגם אם הוא מוכר לרבים וזה די נכון לכל אחד יש את הפורפורציות שלו לגבי משמעות האמן שהוא מעריך. גם עליי הייתה ועדיין קיימת ההשפעה של טורי מאלבומיה הקודמים לכן לא קל לי לקבל את האלבום הנוכחי,אבל אולי אחרי חשיפה מסוימת יהיה לי יותר קל ואשתחרר מההשפעה הקודמת(הצבתי לי משימה). כבר יצא לי לשמוע את ניק דרייק והוא אכן מצא חן בעיניי(האם זו דרך חדשה?אולי). רק בריאות! חן

למעלה