אמן פרינג' ואמן מיינסטרים
נוש,דבר ראשון עליי לומר:בנוגע למה שאמרת שיש מוזיקה שאת אוהבת לחשוב שהיא יותר בשבילך כי הרבה לא מכירים אותה. כמה אני מסכימה איתך!! ככה זה אצלי עם קאט סטיבנס. אני חושבת שטורי עברה שינוי אדיר מאז התחתנה וילדה ילדה(לפי מה שידוע לי היא עברה מס' הפלות),בעקבות זה היא השתנתה,התמתנה,אולי כבר פחות כועסת,פחות בועטת ויותר מתונה ומפוייסת. ההבדל העיקרי בין אמן מיינסטרים לאמן פרינג' הוא הכסף,במיינסטרים מקבלים יותר כסף ואי לכך יותר הכרה ונגישות לקהל רחב יותר. אני מוסיפה וכותבת שזה לא מוריד מערך האמן או ערך המוזיקה(אבל על זה בטח יחלקו עליי,מקובל). אנשים שלהם שיפרתי על טורי איימוס לא תמיד הכירו אותה והרימו גבה "מי זאת?",אנשים שכן שמעו עליה אולי אמרו מילה אחת אבל היו חלק שאמרו שהיא מעצבנת(שיהיו בריאים). למה?כי המוזיקה שלה באלבומים הקודמים הייתה מורכבת כמו גם המילים,ולא כולם יכולים לשמוע את זה. זה גם עניין של חשיפה. זה שעכשיו קהל יותר רחב קונה את הדיסק(קהל שפחות היה אופייני לשקהל השומעים שלה)ומאזין לה זה לא מוריד מהערך שלה,זה לא אומר שהיא ירדה ברמה זה רק אומר שהיא נעשתה נגישה יותר לקהל שאולי אף פעם לא שמע אותה או התקשה לשמוע אותה ולכן האלבום נמכר יותר. אם האלבום נחשב לאלבום טוב?עניין של טעם. רק בריאות! חן