מעניין...

ביטניק

New member
מעניין...

לא כל כך מקורי שלי, בקיצור, לא שלי... אשתי ואני כבר לא כל כך צעירים והמין בינינו התקרר במידה רבה. נועה עושה לי טובה מפעם לפעם ומוצצת לי בחוסר חשק, הזיונים מהירים ושגרתיים ועל זיון בתחת אין מה לדבר, כל נסיונות הגישוש שלי נתקלים בסירוב מוחלט. לכן מצאתי לי פורקן בחוץ, לפעמים הייתי הולך לזונה ולאחרונה יש לי חברה שנמצאת במצב הפוך - היא רוצה ובעלה לא. היא די מכירה את ''הצרות'' שלי בבית. סיפרתי לה שאנחנו מחפשים משפץ והיא אמרה שתשאל אצל חברותיה. יומיים אחר כך טלפנה אלי (לעבודה כמובן) ואמרה לי שיש לה משפצים טובים שהומלצו על ידי שתים מחברותיה. מדובר בשני אחים ערבים ואז הוסיפה - ייתכן שישפצו יותר מאשר את המטבח וצחקה, ביקשתי הסבר ואז אמרה - חכה ותראה. הזמנו את השניים, אחמד והאני לבית. הופיעו שני האחים, צעירים למדי, גבוהים, כהים, ובנויים היטב. הם מצאו חן בעינינו - מדברים היטב עברית חייכנים ומנומסים, קבענו מחיר ותאריך וסגרנו עניין. הם אמרו כי בדרך כלל הם עושים את העבודה בעצמם וכשצריך מביאים עזרה מהמשפחה, בעיקר את האח הצעיר. באותה תקופה הייתי עמוס בעבודה מעל הראש ולכן כשהתחלנו בשיפוץ המטבח אשתי לקחה חופש מהעבודה כדי לפקח על הביצוע. העבודה היתה אמורה להתבצע במשך כ- 10 ימים. כל ערב הייתי סוקר את הביצוע וזה נראה בסדר וגם אשתי דיווחה שאין בעיות. אחרי מספר ימים בוטלה פגישה ארוכה בעבודה והחלטתי לעבור בבית ולראות מה הולך. טילפנתי ולא ענו לי ואז כבר הייתי מודאג. הגעתי הביתה וראיתי בחוץ את הואן של המשפצים והסוברו של נועה. נכנסתי - לא היה אף אחד בקומה הראשונה והמטבח היה באמצע העבודה. קראתי - נועה? ולא היתה תשובה. התחלתי לעלות לקומה השניה ושמעתי קולות צחוק בערבית ואת אשתי גונחת : עוד, עוד... התחלתי להבין מה קורה. להפתעתי לא כעסתי אלא התמלאתי בסקרנות וציפיה. עליתי בשקט בשקט. הדלת לחדר המיטות היתה פתוחה והקולות התגברו - יכולתי לשמוע גניחות וצחוק של כמה גברים ופתאום נועה החלה לצרוח : עוד, עוד, חזק, חזק, או אלוהים! הו- כמה זכרתי את הקולות הללו, זה זמן רב שלא שמעתי אותם! נכנסתי לאט ובשקט לחדר השינה. על המיטה שלנו ראיתי מחזה שלא אשכח - נועה רוכבת על אחד האחים והשני מעליה מזיין אותה בתחת, מכניס ומוציא זיין ארוך ועבה. נועה באכסטזה צורחת ושניהם צוחקים וגונחים. כולם ערומים וזה שבתחת חוזר ואומר: קבלי בתחת זין ערבי שרמוטה יהודיה. הם כל כך שקועים בזיון שלא שמו לב אלי. לידם התרוצץ נער, גם הוא ערום. בניגוד לאחרים היה בהיר, רזה וקטן עם זין ארוך ודק מאד. הזין עמד לו והיה בצבע ורוד. הנער צחק ודיבר בערבית, וצילם את הכל במצלמת וידאו. גם הוא היה כל כך שקוע שלא שם לב אלי. הסיפור של נועה: בשנים האחרונות אלי נהיה משמם מאד מבחינה מינית. נכון שאני כבר לא כל כך צעירה כמו פעם, אחרי שלושה ילדים ודי שמנה, אבל אני רוצה והוא לא כל כך. הכל שגרתי. כל הזמן רוצה שאמצוץ לו וזה מגעיל אותי, במיוחד שלא תמיד עומד לו כמו שצריך. כל הזמן הוא מנסה להכנס לי בתחת וזה באמת מגעיל! אני לא מוכנה אפילו לנסות, פויה! והאמת שהכוס קצת התרחב לי והזין שלו כבר לא ממלא אותי כמו פעם. בקיצור די משעמם. כמה פעמים מצאתי לי איזה סטוץ אבל זה לא היה שווה את המאמץ. כשאחמד והאני התחילו לעבוד הם דוקא מצאו חן בעיני. הם היו מגיעים מהכפר די מוקדם והייתי מכינה להם קפה. לפעמים היה בא איתם האח הקטן - אינני יודעת מה שמו כי תמיד קראו לו''הילד''. בצהרים אכלנו יחד ותוך יומיים היינו כבר ידידים. היה קיץ וחם ובגלל העבודות לא הפעלתי את המזגן. הם עבדו ללא חולצה ונהניתי לראות את הגופות השריריים והחזקים, אחמד היה די שעיר אבל האני היה חלק כמעט לגמרי. הילד היה בלונדי, קטן ורזה והם סיפרו לי כי אמם מתה והקטן הוא מאישה אחרת, רוסיה במקורה. בגלל החום התחלתי ללבוש לבוש קל - מכנסיים קצרים וחולצה די פתוחה. למרות שאני די שמנה אני חלקה, השדיים גדולים ועדיין די מוצקים וגם הרגלים שלי ארוכות, חלקות ויפות. נהניתי לראות אותם מסתכלים עלי ולפעמים קצת עינתזתי כדי לגרותם. לא התכוונתי לשום דבר אחר. מה לי ולהם אבל איזו אישה תחמיץ הזדמנות להתגרות בגבר?! שמתי לב כי יש להם בליטות גדולות באיזור הזין, מפעם לפעם שלחתי מבט ותהיתי אם באמת הזין שלהם גדול כמו שאפשר לחשוב. בערב התחלתי להשתעשע במחשבה להזדיין עם אחד מהם - צעיר, נאה, גבוה, שרירי ואולי גם זין גדול. ביום השלישי אחרי שעות הבוקר שאל אותי אחמד אם זה יפריע לי אם יעבדו במכנסיים קצרים כי מאד חם. לא הבנתי מדוע הוא שואל - למה לא? בעמדם מולי שניהם הורידו מיד את מכנסי העבודה ונשארו במכנסיים קצרים והדוקים. לא יכולתי להסיר את מבטי מאזור החלציים שלהם, הרגשתי שאני מסמיקה והלכתי מהר לחדרי. עכשיו ידעתי כי אני מוכרחה לקבל זין כזה. אבל איך? מה להם ול''זקנה ושמנה'' כמוני? אחרי שעתיים בערך ירדתי חזרה למטבח. אחמד והאני היו עסוקים בעבודה והילד עזר להם. הסתכלתי כמה דקות והצעתי להכין כוס קפה. הכנתי קפה והגשתי עם עוגה ודיברנו קצת על העבודה. אחמד שלח את הילד לסדר משהו בחוץ.

ביטניק

New member
המשך...

אז שאל - גברת, לא מפריע לך שאנחנו בלי חולצה? אמרתי - לא, אבל מה זה משנה? ואז הוא אמר - את יודעת, אצלנו דווקא אוהבים נשים מליאות ובלונדיניות. צחקתי במבוכה ויצאתי והרגשתי איך שניהם מסתכלים עלי ושמעתי אותם אומרים משהו בערבית וצוחקים. חשבתי לעצמי: איך יוצאים מזה? איך אני מפרידה ביניהם ומנסה להתלבש על אחד? אחמד נראה לי יותר סימפטי . ואז אחמד יצא מהמטבח ושאל אם אפשר להשתמש בשירותים. התפלאתי על השאלה, כי היינו כבר ביום השלישי. אמרתי כמובן - ואז הבנתי... אמרתי לו כי השירותים למעלה פנויים והוא עלה. חיכיתי שתי דקות ועליתי אחריו. הורדתי את החזייה והרגשתי איך השדיים צונחות על החזה. חשבתי על הזין שלו ומה שמחכה לי. הדלת לשירותים לא היתה סגורה לגמרי. פתחתי בשקט ונעמדתי במקום. אחמד עמד ליד הכיור ואונן! הוא לא הסתכל אלי אלא היה מרוכז בעצמו. ביד החזיק את הזין הגדול ביותר שיכולתי לתאר לעצמי. ארוך, כהה, עבה עם ראש גדול. הזין לא עמד לגמרי ובכל זאת הגיע בטח ל30 ס''מ אורך. לא יכולתי להוריד את העיניים מהזין הנפלא הזה. הרגשתי שאני נרטבת לגמרי ואז הוא הסתכל אלי ואמר - רוצה לגעת? בבקשה. לא זזתי מהמקום, המומה לגמרי ואז ניגש אלי, לקח את ידי ושם את הזין בה. הוא התחיל להתקשות ולגדול עוד יותר, ליטפתי בעדינות - חם, קשה והעור רך כקטיפה. הוא נשען על השיש והבליט את הזין עוד יותר. -עכשיו למצוץ! פקד עלי. היססתי ואז תפס אותי בשערי, כופף אותי וציווה - למצוץ יה שרמוטה! -אבל אני לא רוצה...התחלתי לבכות ולהתחרט על כל העניין. ואז נתן לי סטירה והרגשתי שהכל מתמוטט. הוא משך לי בשערות ותקע את האיבר הגדול בפה שלי. התחלתי למצוץ לאט ואז התחיל להכניס ולהוציא. פתאום הרגשתי שבעצם אני נהנית! שכחתי הכל והתחלתי למצוץ בהתלהבות. נזכרתי במה שראיתי בסרטי פורנו (אלי הביא כמה פעמים, כנראה בתקווה שזה יעזור לו). תפסתי את הזין בשתי הידיים, שפשפתי בידים, שיחקתי עם הלשון מסביב ל''ראש'' וניסיתי להכניס לפה כמה שיותר. אחמד התחיל לגנוח ואמר - טוב, טוב, רואים שאת יודעת את העבודה.

ביטניק

New member
המשך... 2

ואז לפתע תקע אותו חזק בפנים. חשבתי שאני נחנקת והתחלתי להשתעל. -מה אתה עושה? שאלתי. ההוא הוציא את הזין הרים אותי ונישק אותי נשיקה ארוכה עם טעם של סיגריות. התחלנו להתנשק כמו זוג צעיר. הוא ליטף אותי והתחיל להפשיט. הוריד לי את החצאית והתחתונים ונשארתי רק עם החולצה. אז התיישב על השיש, סובב אותי עם הגב אליו הצמיד אותי אליו והתחיל למזמז את השדיים שלי. -זה מה שאני אוהב - אמר - שדיים גדולים כמו שצריך. הוא מזמז אותם בכוח והתחיל לצבוט את הפטמות. זה קצת כאב אבל הוא אמר שככה הוא רוצה. הייתי חמה, רטובה ומוכנה לעשות הכל. -תזיין אותי כבר - אמרתי. בלי לאמר דבר ירד מהשיש, והוליך אותי לחדר השינה. אני הולכת מטושטשת והוא צמוד אלי לגב, יד אחת על השדיים והשניה בין הרגליים שלי והזיין שלו, הו הזיין הגדול החם והקשה, תקוע בין הלחיים של התחת שלי. הגענו למיטה ואז השכיב אותי על הגב, הרמתי את הרגליים ותוך שנייה היה בתוכי. שנים כבר לא הרגשתי כל כך טוב. הוא דפק אותי לאט, מפעם לפעם מוציא לגמרי וחוזר פנימה, איך נכנסו פנימה כל 30 הס''מ - אינני יודעת, אני רק יודעת ששכחתי את עצמי לגמרי. שמעתי אותי צועקת ''עוד, עוד, חזק, עוד'' ואותו צוחק ותוקע... גמרתי שלוש פעמים רצופות! זה היה כל כך טוב. ואז הוא גמר בפנים ונשאר שוכב עלי בכל הכובד ועם הזין בתוכי. -זה היה כל כך טוב! הרגשתי איך הזיין מתרכך וקטן ואחרי כמה דקות הוא קם. פקחתי את עיני ואיתי אותו עומד מולי עם הזיין מדולדל ואמר- היה לך טוב, יה שרמוטה? -היה מצויין - אמרתי. --רוצה עוד? -כן! אתה יכול? -עכשיו לא, אבל האני יכול. הוא ניגש לדלת, הסתובבתי ואז ראיתי את האני עומד בחדר, ליד הדלת, ערום עם הזין ביד. חשבתי שלאחמד היה גדול, אבל להאני היה גדול יותר. הייתי המומה ומבויישת. -מה זה, עשית ממני הצגה? איך אתה לא מתבייש? האני - ממתי אתה פה? -כל הזמן - אמר - ועכשיו תורי. פתאום נפל עלי שאני, מרצה באוניברסיטה, נשואה עם בת גדולה, מזדיינת עם ערבי ועוד כשמישהו אחר מסתכל! -אני לא רוצה יותר, תעזבו אותי. אחמד ענה לי - זה שאת שרמוטה, כבר ראינו. מה את חושבת ששמנה וזקנה כמוך יכולה כל יום למצוא זיון כזה? תגידי תודה ותפתחי את הרגליים, אבל מהר! -לא! אמרתי - מה שהיה היה, וכבר עבר לי החשק. אחמד קפץ על המיטה , התיישב מאחורי והחזיק אותי בכח. -עכשיו תלמדי!

ביטניק

New member
סוף...

האני נעמד מולי והתחיל לשפשף את הזיין שלו והוא גדל וגדל. נאבקתי בשקט אבל אחמד החזיק אותי חזק. האני הרים לי את החולצה. הייתי כולי רטובה מזיעה. האני התיישב על הברכיים מעלי והתחיל לזיין אותי בין השדיים. הזעתי ולכן היה לו רטוב וחלק. הזיין היה ארוך והגיע לי כמעט עד הסנטר. אחמד ניסה לכופף לי את הראש כך שהזיין של האני ייכנס לי לפה, אבל ללא הצלחה. זה כואב - אמרתי. הוא עזב לי את הראש ואז האני הוציא את הזין מהשדיים ותקע לי בפה. עכשיו כבר ידעתי מה לעשות. שכחתי שאני מתביישת או לא רוצה ומצצתי בהתלהבות. אחמד חיבק אותי ביד אחת ובשניה ליטף אותי בין הרגליים, צובט לי את הדגדגן ותוחב את האצבעות לכוס. רציתי את הזיין בפנים. ניסיתי להגיד משהו אבל הפה היה מלא בהאני. נשכתי בעדינות את הקצה והוא קפץ החוצה והכניס לי סטירה - לא לנשוך! -אבל אני רוצה שתכניס לי - אמרתי. האני צחק, תפס אותי בשני הצדדים של התחת ותקע לי במכה אחת בתוך הכוס. הוא זיין טוב כמו אחיו. צרחתי וגמרתי פעם אחר פעם עד שגם הוא גמר בפנים. שניהם הלכו לשירותים ויצאו אחרי רגע. תלכי להתרחץ. התקלחתי וירדתי חזרה. שני האחים כבר היו חזרה בעבודה. שכחתם לשים קונדום. אני מקווה שאתם בריאים. אל תדאגי, אנחנו נקיים. אולי תעשי לנו קפה? הכנתי קפה ושתינו ביחד. דיברנו ואז מתברר שזו לא פעם ראשונה שלהם, הם מנסים לזיין כל בעלת בית שאצלה הם עובדים. פעם אפילו זיינו בת 70, ודווקא נהנו מאד כי היתה מנוסה ביותר והיא גם הזמינה אותם לחזור וגם שילמה להם. -את לא כועסת שהרבצנו לך? -אני כועסת קצת, אבל מחר כבר לא תצטרכו להרביץ. הסתלקתי מהמקום עד סוף יום העבודה. חשבתי על העניין והחלטתי לזיין אותם כל יום. אלי הגיע בערב, עייף כרגיל, בלילה ניסה לזיין אותי והפעם הסכמתי למצוץ לו. הוא די נהנה וכנראה הרגיש שקרה משהו כי שאל אותי מה פתאום אני מוצצת כל כך טוב. לא עניתי לו ואחר כל הזדיינו כרגיל והוא נרדם. למחרת הגיעו כרגיל. הגשתי קפה ואמרתי - בואו נתחיל את היום כמו אתמול. עכשיו האני ראשון. עלינו לחדר השינה. חיבקתי ונישקתי את האני וראיתי שהוא לא כל כך מעוניין. -מה קרה? פתאום אני לא מספיק טובה? -תראי גברת, זה דווקא היה טוב אתמול אבל אני הכי אוהב לזיין בתחת. -לא בא בחשבון. זה מגעיל ושמעתי שגם כואב. למצוץ - כן אבל בתחת לא! הורדתי לו את המכנסיים במשיכה אחת והתחלתי למצוץ. הזיין עמד מייד בכל תפארתו ואחרי כמה דקות נשכבתי על הגב. האני תפש אותי וסובב אותי על הבטן ופתח לי את הרגליים. -לא בתחת! אני לא מסכימה! -אל תדאגי, אמר והכניס לי בכוס מאחור.. נעמדתי על הברכיים ונתתי לו קונטרה כמו שצריך. זה היה נפלא, הרגשתי שאני בשמיים. פתאום הרגשתי את האצבעות שלו מלטפות את החור של התחת שלי. זה היה נעים מאד, התפתלתי ונצמדתי ליד שלו. הוא הכניס אצבע אחת לתחת והתחיל לסובב אותה בפנים. גם זה היה די נעים ולא כאב בכלל. הרגשתי שהוא יורק על האצבע ואז מכניס יותר עמוק - זה דוקא נעים ואז הוציא את הזיין. הסתובבתי ואמרתי - מה קורה? -אני רוצה בתחת אמר האני. - יש לך תחת כזה ורוד, בלי שערות, אני מת להיכנס. -אבל אני מפחדת - יש לך זיין כל כך עבה. =אל תדאגי, החור יכול לגדול מאד. את יודעת מה, נקרא לילד. -מה!!!!! -כמה שהוא קטן הילד הוא המומחה שלנו לפתוח בתולות בתחת. יש לו דק. אל תדאגי. -יללה בוא. ואז ראיתי כי בחדר נמצאים לא רק האני ואחמד אלא גם הילד. הילד, ערום לגמרי, קטן, צנום, והזיין שלו עמד זקוף, ארוך ודק מאד וגם ורוד עם אדום בקצה. הוא כל כך הצחיק אותי שהתחלתי לצחוק - מה, הקטנצ'יק הזה יזיין אותי? -ועוד תבקשי עוד יה שרמוטה, אמר הילד. לפני שיכולתי לעשות משהו חזרה הפרשה של אתמול. אחמד זינק למיטה ותפש אותי חזק בכתפיים. האני סובב אותי שוב על הבטן וישב עלי עם הגב אלינו! הרגשתי שפותחים לי את הרגליים. ניסיתי להתנגד אבל ללא הצלחה. הרגשתי שממזמזים אותי בחור של התחת, הרגשתי אצבעות, הרגשתי שמרטיבים אותי ואז הרגשתי משהו קשה וחם נכנס לי בתחת. לאט לאט התחלתי להתמלא. פתאום ברח לי נאד. כולם צחקו והאני אמר משהו בערבית. -מה אמרת? -אמרתי לילד שיסתום לך את התחת. צחק. ואז הרגשתי את הזיין שלו בתחת. דק, חם וקשה נכנס ויוצא לאט, לאט וממלא אותי. זה כאב קצת אבל מהר הרגשתי יותר ויותר נעים. מישהו גם ליטף לי את הכוס והרגשתי שאני גומרת. שוב גמרתי כמה פעמים וצרחתי: עוד, עוד, חזק חזק! לילד היה כנראה כושר לזיין המון זמן כי הוא המשיך והמשיך עד שגמר. רק יצא והאני נכנס. הפעם כאב וצרחתי מכאב. אחמד עדיין החזיק לי את הכתפיים. הוא הכניס לי סטירה ואמר - שקט, זונה. ואז פתח לי את הפה והכניס את הזיין שלו פנימה. והנה אני, שני גברים וילד עלי, מקבלת זיין אחד בתחת ואחד בפה! הכאב בתחת הלך ונעלם והאני אמר לי - את רואה, עכשיו החור גדול. הילד עמד בצד והסתכל והאני ניסה להכניס עוד ועוד פנימה. הרגשתי את שני האברים הגדולים והקשים מתחככים זה בזה דרך הרקמה בין התחת והכוס.הרגשתי מליאה ודחוסה והעונג מקיף אותי ונובע מתוכי. השתוללתי. זיין בתחת, זיין בפה ושתי אצבעות בכוס. גמרתי פעם אחר פעם עד שהאני גמר בפנים. הרגשתי שאני מוכרחה לחרבן. קפצתי ורצתי לשירותים. מרוב מהירות לא נעלתי את הדלת והם פתחו אותה ועמדו, הסתכלו עלי וצחקו כשאני מחרבנת את הזרע שלו והחרא שלי. -מגעילים, תצאו! -אנחנו דווקא אוהבים לראות שרמוטה יהודיה מחרבנת. אחרי שגמרתי הרימו אותי שני האחים והכניסו אותי למקלחת והתקלחו יחד אתי. היה נעים מאד, הם סיבנו אותי ומזמזו עד שהרגשתי שאני מוכרחה עוד פעם. ישבתי במקלחת והתחלתי למצוץ לאחמד. האני ניגש לידו ואני עברתי מזיין לזיין עד שלא יכולתי יותר ואמרתי - אחמד בוא למיטה. ושוב הוא זיין אותי כמו שצריך. כבר לא היה איכפת לי בכלל ששני האחרים היו איתנו בחדר. עצמתי עיניים ונהניתי. אחמד שוב גמר בפנים. פקחתי את עיני ואז ראיתי לתדהמתי שהילד מצלם אותי במצלמת וידאו. -מה זה?! -זה בשבילנו כדי לראות ולהזכר וגם להראות לחברים וחוץ מזה אם תעיזי להתלונן בעלך יקבל עותק של כל הקטעים שאת מזדיינת בכיף. וגם לך ניתן העתק שגם את תיזכרי ותהני. -ועכשיו תפתחי את הרגליים ותתני להאני. לא היה לי כבר כוח או רצון להתנגד. האני תקע אותי מכל הכיוונים וגמר בתחת. בערב לא היה לי חשק לשכב עם אלי והוא לא השתדל באופן מיוחד. הרבה זמן לא נרדמתי. אני במילכוד. עד לפני יומיים לא מצצתי אף אחד חוץ מבעלי (בתור טובה) ואף פעם לא הזדיינתי בתחת. עכשיו גם זה וגם זה ודי נהניתי. בגילי ומשקלי לא הרשיתי אפילו לבעלי לראות אותי ערומה לגמרי - ועכשיו שני ערבים וילד ראו אותי מכל הכיוונים וגם זיינו אותי וגם צילמו. עכשיו יש להם במה לסחוט אותי.

ביטניק

New member
באתי לומר שנה טובה ולהקפיץ....

שנה טובה

Buba30

New member
איזה סיפור מדליק. יש לך את

הטלפון של הערבים האלה?

למעלה