חלום של שמאלן
אמנם אנוכי שמאלן יחיד ואין לי את הסגולות שלך, קוטל יקר, לדעת את חלומות כל השמאלנים אך הסק ושמע חלום יחיד : 1 בחלומי עלו יוצאי מרוקו בראש עובדיה יוסף לבקש מחילה מאחיהם האשכנזים , אשר בנו בעודם שלדי אדם מאושויץ את המדינה בדמם ובזיעת אפם, ואחרי חמישים שנות יישוב חדש שהיה ברובו מורכב אירופאים שלחמו כאן מול התורכים , הבריטים והערבים - אחרי כל זה הביאו את המרוקאים וקלטו אותם..אגב סבי וסבתי מעולם לא בכו שהמדינה דופקת אותם או שמגיע להם 2 בחלומי השני בא מלאך גבריאל והזכיר לחרדים מש``ס כי בעשרת הדיברות, שהם כאמור חוקי היסוד של היהדות, מצויין לא לשקר לא לגנוב לא לנאוף לפני המצווה של נישוק מזוזה או צום ביום כיפור 3 אותו מלאף גבריאל ציין גם לקוטלים חביבם כמוך שאהבת השונה, האחר וכיבודו הוא כלל מכובד ביהדות לפני שנאה והתנגדות אלימה. 3 בחלומי השלישי ביקרתי ברמת אביב וראיתי להפתעתי אזרחים הגונים וישרים שלא מתגאים בכך שהם נהגים טבחים או נפקדים מהצבא. 4 ועוד לחש לי אחד מהם כי הוא אמנם מנסה להוריד פרופיל אבל מתבייש בכך בעוד שחברו קוטל שמאלני מסויים, שידע לשחק כדורגל ולהיות גבר שצוחק על ילדים שלמדו וקרעו את עצמם בלימודים , אבל אותו קוטל שהגיע לצבא לקרבי - נעלמה גבריותו והכריז בגאווה: ``יותר מטבח אני לא עושה כלום``