מעניין

one1

New member
אני מניח שאתה לא עובד מחר ?

לך לישון חבוב. תמצא עבודה ותשלם מיסים.

למה לעבוד באם אפשר לקחת מאחרים?

מדוע אני לא יכול להרשות לעצמי להתחתן ולעשות ילד או שניים לפני שאני אבטיח את מקום עבודתי, בעוד שלקוטלים יש אפשרות על חשבונינו להשריץ בגיל 20 ילדים שחיים על חשבונינו ויחד עם זה, לגזול עוד מהמדינה על ידי בכי וסחטנות עדתית? למה?

google1

New member
מאיפה הפליצו אותך?

יש לך דעה בכלל או שככה גדלת. אני בפורום הזה מוכן לקבל באמת כל מילה נגד השמאל אבל בטח לא בליל של שטויות. תתעורר

יש תרבות מיזרחית, יש!

רק שהיא מסתכמת באנטי : אנטי המדינה אנטי שלום אנטי יצרנות אנטי מוסיקה מערבית אגב המוזיקה המיזרחית מעליבה את ידיד הערבים שכן לטענתם, היא לא חיקוי או מכסימום חיקוי עלוב של מוזיקה ערבית

נגה..

New member
הם חולמים...

ששכחת בין שאר הדברים שציטטת מהמייל שקיבלת להוסיף את המצאותם של שני מסגדים מסויימים על הר הבית שנבנו בשנת 691 לספירה הנוכחית שעפ``י אמונת המוסלמים הינו המקום ממנו עלה מוחמד השמיימה במסע הלילה אז אם הנך כותב עובדות היה כדאי שתוסיף עובדה זו שאולי תאיר ותסבר את עיניך, ועיני הקוראים לענייני האמונה הדתית המשיחית הלאומנית והפנאטית על כל משמעויותיה ורבדיה..ולהם מצטט נכבד, חלק מאוד חשוב ומהותי בסכסוך הנוכחי. זה שהיה וזה שיהיה, אם לא תימצא דרך הביניים

חלום של שמאלן

אמנם אנוכי שמאלן יחיד ואין לי את הסגולות שלך, קוטל יקר, לדעת את חלומות כל השמאלנים אך הסק ושמע חלום יחיד : 1 בחלומי עלו יוצאי מרוקו בראש עובדיה יוסף לבקש מחילה מאחיהם האשכנזים , אשר בנו בעודם שלדי אדם מאושויץ את המדינה בדמם ובזיעת אפם, ואחרי חמישים שנות יישוב חדש שהיה ברובו מורכב אירופאים שלחמו כאן מול התורכים , הבריטים והערבים - אחרי כל זה הביאו את המרוקאים וקלטו אותם..אגב סבי וסבתי מעולם לא בכו שהמדינה דופקת אותם או שמגיע להם 2 בחלומי השני בא מלאך גבריאל והזכיר לחרדים מש``ס כי בעשרת הדיברות, שהם כאמור חוקי היסוד של היהדות, מצויין לא לשקר לא לגנוב לא לנאוף לפני המצווה של נישוק מזוזה או צום ביום כיפור 3 אותו מלאף גבריאל ציין גם לקוטלים חביבם כמוך שאהבת השונה, האחר וכיבודו הוא כלל מכובד ביהדות לפני שנאה והתנגדות אלימה. 3 בחלומי השלישי ביקרתי ברמת אביב וראיתי להפתעתי אזרחים הגונים וישרים שלא מתגאים בכך שהם נהגים טבחים או נפקדים מהצבא. 4 ועוד לחש לי אחד מהם כי הוא אמנם מנסה להוריד פרופיל אבל מתבייש בכך בעוד שחברו קוטל שמאלני מסויים, שידע לשחק כדורגל ולהיות גבר שצוחק על ילדים שלמדו וקרעו את עצמם בלימודים , אבל אותו קוטל שהגיע לצבא לקרבי - נעלמה גבריותו והכריז בגאווה: ``יותר מטבח אני לא עושה כלום``

אבו-דני

New member
הייתי מציע לחכמי הפורום כולל החולים

לא להגרר לידי הפרובוקטור.. שהינו לעניות דעתי אותו אדם.. לא משום עילגות לשונו.. אלא יען כי חוסר תשומת הלב היא היא היסוד לזוהמה שהוא מפזר כאן.. הנהפוך את משחקו הנלעג לכדאי? שלכם האבו...מציע לא להתייחס לקוטל נקטל, קנים קינות-תמשיך לבכות..

ובקשר לעבודה...

עבדתי כל הלילה וקצת לפני שהלכתי כתבתי ואני משלם הרבה מיסים... במיוחד בשביל הטרנספר הבא...

למעלה