מעניין

איפה הבנות ?

באמת למה לבנות יש ראש מתמטי "פחות" טוב.. וכיאלו אל תרביצו לי, ותגידו שאני נגד בנות או משהוא. אבל אפילו בנות מסכימות שבנים יותר מתמטים מהם.. למה זה ככה ?

baracooda

New member
אגב זה בסטיסטיקה

זה לא אומר שלא תמצא הרבה בנות עם ראש מאוד מאוד מתמטי(אני מכיר כמה)

א ד ו ש

New member
אמא שלי ג-א-ו-ן במתמטיקה.

היא עושה אינטגרלים בע"פ בשביל הכיף
אבא שלי לעומת זאת לא יודע אפילו את לוח הכפל.. אבל לעניין, הרבה פעמים בנות עושות את עצמן טיפשות, בייחוד במקצועות שנחשבים גבריים, בשביל לא להרתיע בנים ולהיראות יותר נשיות. ראיתי איפשהו מחקר שמראה שכיתות בהן הפרידו את הבנים מהבנות בשיעורי המתמתיקה והפיסיקה - ההישגים של הבנות השתוו לשל הבנים.

Sundown

New member
לפי הרבה מחקרים שאני קראתי ../images/Emo63.gif

ואני אנסה למצוא קישוריות עוד מעט כשיתפנה לי זמן, במבחנים בין נשים לגברים אם נגביל אותם בזמן - הגברים מנצחים במתמטיקה (כי מסיבות שאין לי מושג הם יותר מהירים, נגיד יכולת אנליטית יותר טובה) ואילו ניתן להם זמן מפה עד Next year אז הנשים תנצחנה (שוב פעם, לא יודע למה). ככה זה נבדק. באופן כללי, דוגמאות לא יכולות לבנות כלל. סבתא שלי, למשל, היא גאון במתמטיקה גם כן, היא ד"ר למתמטיקה ועושה דברים יותר גרועים מאיטנגרלים בזמנה החופשי (כמו עכשיו) שהיא בונה תאוריות מרתקות (מאוד, מאוד מרתקות...) על מספרים ראשוניים בגילה, 84. זה לא אומר כלום - בעניינים כאלה מסתכלים על סטטיסטיקות ולא על דוגמאות חיות. זה לא משנה עם הכלב שלי יודע לגזור פונקציות בנביחה - זה לא אומר שכל הרועים הגרמנים עושים שנה ראשונה מתמטיקה בטכניון - לא?!

דווקא

אני זוכרת שראיתי טבלה של הישגים במתמטיקה, והראו שדווקא היו יותר בנות עם ציונים מצטיינים בבגרויות במתמטיקה, מאשר בנים.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif מי אמר שבנות מסכימות?../images/Emo59.gif

לדעתי זה סתם תוצאה של העבר שהבנות שימשו בשביל לבשל לנקות לטפל בילדים ולשרת את הבעל בעוד שגברים רכשו השכלה, פירנסו את המשפחה וכו'... אבל עם המגמה העכשווית, עוד כמה עשורים, אני מאמינה שבנות יהיו טובות מבנים, ולא רק במתמטיקה.. אלא בהכל

PooKiPsiT

New member
60 אנשים?!

אני לא רואה איך אפשר לעשות מחקר רציני עם 60 אנשים...

למעלה