מעניין...

GravyTrain

New member
מעניין...

שלום. יש לי שתצי נקודות - אחת לא כל כך לדיון כי אין לי ממילא דיעה נחרצת והשנייה זו שאלה שעלתה בי... קראתי את הדיון הסוער על "החומה", פסיכדלית או לא. באופן אישי - אני לא רואה שום סיבה לחשוב שהאלבום הזה פסיכדלי, ואני לא רואה גם שום סיבה לחשוב ( במושגים של הפינק פלויד! ) שהאלבום הזה ענק, ואני גם לא רואה שום סיבה לחשוב שהפינק פלויד היא להקה פסיכדלית - ותודה שכך! ולגבי הנקודה השנייה, האלבום שבאופן אישי אני אוהב במיוחד הוא מדל. לא יודע, יש לי הרגשה שזונחים את האלבום הענק הזה, שלמרות שבהתחלה הוא נשמע טיפה מבולבל מגלים לאט, לאט שהוא מאוד מסודר - טיפטופ, למרות האילתורים, לכאורה.. על כל פנים ובלי יותר מדי זיוני שכל - השיר שאני מחבב באופן אישי באלבום ושיש לי קשר אישי אליו ( משום הסגנון שלו ) הוא "שימוס" והשאלה היא - לא נראה שהם מתעללים בכלב ( בפומפיי ) ובדיעבד גם באלבום? לכו תדעו מה קרה באולפן... מעיק קצת על השיר, הקטע הזה, אבל אם זה מה שצריך להקריב בשביל מוסיקה טובה...
תודה על ההקשבה ובציפייה לבאות עמית.

../images/Emo140.gif אהלן וסהלן

וברוך בואך למעוננו הדל.
שתי הערות קצרות, לפני שאפנה את הבמה לחברי הפורום האחרים: א. הפלויד כן הקליטו מוסיקה פסיכדלית, בשנים 1967-1968. ראה את פרוייקט השירים (למטה בעמוד הזה, או אפילו בעמוד השני. אבל אני אקפיץ את זה עוד מעט) שהתחלנו בו לפני שבוע. ב. הכלב שיימוס היה כלבו של סטיב מאריוט, מה-Small Faces שגילמור עשה לו "בייביסיטינג", כמדומני. לא היתה התעללות בכלב - הוא היה כלב מוסיקלי מלידה, ואהב לשיר.

מעניין מאוד

קודם כל, לא נראה לי שציףציף תשמח לעורר את הדיון המסויים הזה, בנוגע לפסיכדליות של החומה. שנית, הרבה זמן לא דיברנו על מדל בגלל שאין אנשים שפותחים דיונים עליו. אתה מוזמן להמשיך לפתוח טופיקים
. השיר האהוב עלי מהאלבום הזה הוא דווקא fearless. הפתיחה שלו פשוט מעולה.

HelterSkelter1

New member
מדל

לדעתי הקטע הראשון, One Of These Days הוא מצויין שאר הקטעים עד אקוס הם בינוניים למדי. אקוס הוא יצירת מופת. אגב, למישהו יש מושג איפה הקליטו את האהודים בסוף Fearless?

You'll Never Walk Alone

הוא שיר ישן, משנות השלושים, שאומץ ע"י אוהדי ליברפול ומושר על ידיהם עד עצם היום הזה. אוהדי כדורגל בוודאי יוכלו לתת לך הסברים יותר מפורטים.

emmily plays

New member
meddle!!!!!

אלבום מדהים... הקטעים באמצע כלל לא ינניים לטעמי אלא פשוט משקפים סגנון אחר... לי הם קצת מזכירים תביטלס...but maybe its just my imagination....בכל מקרה אני חולה על האלבום הזה... לדעתי בין הטובים של הפלויד... בהחלט ברשימה הפותחת שלי... ו by the way ...הsmall faces גם היו חלק מרשימת החברויות המרשימה של הפלויד?(יחד עם ביטלס סופט מאשין ועוד?) סתם שאלתי כי אני מחבבת את הפייסז עד מאוד..

Miss CB

New member
ברוך הבא... רגע,

השב לא? הכינוי שלך נורא מוכר לי...
גם אני דווקא נורא אוהבת את מדל. הוא קצת יותר שקט ואיטי, אומנם, אבל עדיין טוב מאוד... במיוחד אקוס

למעלה