מעניין.... מה בריטני עושה בימים אלו??? מישהו יודע???
S slave 4 britney New member 11/1/03 #2 אני בשוק אני בהלם אני המוםםםם קנו לי מאמריקה את הספר סטייגס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קנו לי גם את הדיוידי אבל אין לי דיוידי....
אני בשוק אני בהלם אני המוםםםם קנו לי מאמריקה את הספר סטייגס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קנו לי גם את הדיוידי אבל אין לי דיוידי....
L Let Me Be New member 11/1/03 #3 גם אני רוצה!!!!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif
נ נועה המדהימה New member 11/1/03 #5 אני יודעת מה היא עושה!! היא מקליטנ את האלבום הרביעי שלה!! מה לא ידעתם!?!??! היא ח-ו-ז-ר-ת!! מישהו כאן מכיר את הסדרה "השבט"? יש לי משהו חשוב שקשור גם לבריטני שלנו, וגם לסידרה!!
אני יודעת מה היא עושה!! היא מקליטנ את האלבום הרביעי שלה!! מה לא ידעתם!?!??! היא ח-ו-ז-ר-ת!! מישהו כאן מכיר את הסדרה "השבט"? יש לי משהו חשוב שקשור גם לבריטני שלנו, וגם לסידרה!!
9 960milibarNOW New member 11/1/03 #6 להכנס למקלטים!!! לאגור מזון לשנה הקרובה! וגם מים! לחסן את המשפחה נגד אבעבועות שחורות!!! לא לא, זהו לא סדאם שמאיים עלינו עכשיו... בריטני חוזרת!!!!!!!!!!!
להכנס למקלטים!!! לאגור מזון לשנה הקרובה! וגם מים! לחסן את המשפחה נגד אבעבועות שחורות!!! לא לא, זהו לא סדאם שמאיים עלינו עכשיו... בריטני חוזרת!!!!!!!!!!!
T TetiBETTY New member 12/1/03 #13 חחחחחח עשית את זה?! אני מקווה שכ,כי הסיכוי להיפגע גדול יותר מלמות במעבר חציה...
B Britney4 you New member 12/1/03 #10 הבנתי!!!! בריטני הדבה............... יש לי עוד מלא ציורים כאלה! מין דיוקנים כאלה של בריטני רוצים שאני ישרשר?
הבנתי!!!! בריטני הדבה............... יש לי עוד מלא ציורים כאלה! מין דיוקנים כאלה של בריטני רוצים שאני ישרשר?