מעניין מה בעלי עושה עכשו
א אבודה פה New member 27/1/11 #3 חושב עליך.. ושואל את עצמו.. מענין מה אישתי עושה עכשיו /tapuzforum/images/Emo268.gif
ש שםאנילא New member 27/1/11 #11 אם רק היית יודעת ש... בגלל שאת מתמהמהת כאן ולא מריצה פגישות הוא ייפול רוחנית... היית רצה עכשיו לשדכן הקרוב ביותר כדי לתפוס אותו רגע לפני...
אם רק היית יודעת ש... בגלל שאת מתמהמהת כאן ולא מריצה פגישות הוא ייפול רוחנית... היית רצה עכשיו לשדכן הקרוב ביותר כדי לתפוס אותו רגע לפני...
ש שיבולת נרד New member 27/1/11 #12 מזתומרת? זה כאילו, תלוי בי? החיפזון גם הוא מהשטן, וה` יעזור לי לצאת מפה. אני רק חושבת שזה יקרה לאחר שאני אכיר אותו ולא לפני. אז יתחילו חיי האמיתיים
מזתומרת? זה כאילו, תלוי בי? החיפזון גם הוא מהשטן, וה` יעזור לי לצאת מפה. אני רק חושבת שזה יקרה לאחר שאני אכיר אותו ולא לפני. אז יתחילו חיי האמיתיים
ש שםאנילא New member 27/1/11 #15 הכוונה היתה שלא להתמהמה אלא לצאת כמה שיותר לפגישות... כדי להגיע אליו כמה שיותר מהר
ב בקהם1 New member 27/1/11 #14 אחד מהשתיים או ישן או ער. או לומד או עובד. או אוכל או לא. או לועס מסטיק או מעשן. או חושב עלייך או לא