מעניין....

מעניין....

דווקא עכשיו, כשיש לי אינטרנט בכבלים והכל טס בקצב רצחני כאן על המסך, אני מבקרת נורא מעט ברשת...

שירז**

New member
לטובתך לא?

אולי הדירה החדשה מעסיקה אותך עדיין ? סביבה חדשה ,חברים שכנים , בכל מקרה לא חושבת שזה אמור להעסיק אותך יותר מדי. אבל מניסיון שלי, לגלוש ולשבת מול הטלויזה עם מקלדת ניידת בלי חוטים הרבה פחות גולשים משקיעים פחות, בזמן שאת היית רגילה למחשב רגיל . אל תשכחי שיש עיניין אינטימי לשבת מול מחשב קטן ובחדר לעומת להתפזר מול טלויזה של לפחות 29 אינ´ץ ובחלל חדר של סלון שיכול להכיל כמה מאות מטרים מסביב , כולל אנשים שמסתובבים מולך כל הזמן . יצא לך לחשוב על זה?... יש אנשים שזה דווקא לא מפריע להם . נ.ב תודה שהצלחת להכניס את הקישור לכאן .

לנוגעת....כבר יומיים שאני

לא מצליחה לשלוח מסרים לאנשים לאיודעת למה ניסיתי עכשיו שוב לשלוח לך מסר ולא הצלחתי לכן אני פונה אליך פה סיפרת שאת משתתפת בתערוכה לפני שבוע או משו ביקשתי ממך פרטים כי נסעתי לתל אביב ורציתי לבוא לראות אם אספיק אבל לא ענית לי על השאלה פה ולא אמרת אולי היית עסוקה אם תוכלי פה או במסרים למסור לי אינפורמציה אשמח כמובן שעדיף במסר כי זה לא נושא הפורום

actress

New member
תמחקי כמה מהמסרים ויהיה לך יותר קל

ככה שהתיבה שלך יותר גדולה ככה זה מכביד מאוד.

סיפרתי ש...

השתתפתי בתערוכה - ואכן כך היה - התערוכה הציגה תוך כדי המעבר - ולכן לצערי לא הספקתי להנות ממנה הרבה השנה היא ננעלה ביום רביעי האחרון. בשנה הבאה... שובצתי לתערוכת יחיד!

גם נכון... אבל

נכון, הבית החדש עדיין מעסיק אותי... נקיונות פח הידועים לשמצה הם כלום לעומת סידור בית מחדש, במיוחד עם פקלאות של ארבעה ילדים ומטען של 18 שנות נישואין... אבל האינטרנט משך אותי מאוד גם בעת האריזה.. וכעת פחות. ובעניין המיקום שלו: האינטרנט בכבלים מחובר לי למחשב ולא לטלויזיה. והוא לא בסלון אלא בחדר העבודה המאוד אינטימי שלי... כך. שאני יכולה בעצם לברוח לי לכאן, להיעלם מן העולם ... ולטעום ממנעמי הרשת להנאתי.. אבל איכשהו, זה כבר פחות "טעים" מאשר בעבר..

e-magine

New member
אני מקווה שהמגמה הזאת תמשך

נוגעת, את יודעת שיש עליות וירידות, אני חוזר רגע למשהו שפעם אמרתי כאן: המחקרים המעטים הקיימים אומרים שזמן התמכרות ממוצע הוא שנה וחצי. אני יודע שיש כאן בפורום כאלה שעברו מזמן את פרק הזמן הזה, ועדיין מכורים, בכל זאת, חייב להיות לזה סוף.

e-magine

New member
רובנו כאן לא רואים את הסוף

אבל יש לנו תקווה, כי אנחנו יודעים שמה שאנחנו רוצים, ניתן להשגה.

למעלה