מעניין !!!

ozitex

New member
נו, אם סין נמצאת כאן

בשביל מה לחפש הרפתקאות באיביי? לפחות כאן, אם הנייד שקנית מפסיק לעבוד אתה יכול לפנות למי שקנית ממנו ובעברית צחה (תוך כדי בריחה מהאנגלית העילגת של הסינים שממילא לא מבינים מהם כלום..) אתה פשוט מבקש מוצר חדש או תיקון או החזר או וואטאבר.

מזכיר לי שלפני כשבוע

פניתי לסיני שמוכר משקלים של עד 5 קג. אבל המידות החיצוניות שלו רשומות ב מ"מ במקום ס"מ. [20 ס"מ רשום 20 מ"מ] על מנת להיות בטוח שאני קונה משקל ולא מיניאטורה פניתי אליו בשאלה. הוא פשוט לא מבין מה אני רוצה ממנו-דו שיח של חרשים. הוא מתעקש במידות המילימטריות שלו. אני בטוח ב 101% שהוא טועה. עד כמה שאני זוכר המחיר שלו מצחיק 35 שח משלוח חינם. לפני שנה קניתי אצלו משקל 3 קג למטבח ב 18 שח כולל משלוח.מתפקד ומדייק 100%.[בהום סנטר עלה 160 שח] [אני משווה אותו מידי פעם למשקל שמשרת אותי]

אתה בטוח שהוא מוכר 20ס"מ?

יש לי כאן משקל שקניתי דרך סיני אחד, השימוש היחיד שלו כיום (הוא שוקל עד 3 קילו) זה משחק בשביל הילדה, כי נסה לשים עליו מעטפה שגדולה ממנו פי 4....

אני שם פלטה דיקט דקה

על המשקל,לוחץ איפוס ל"אפס" ו אופס...אין בעיה. אבל גם בתור משחק זה מצויין .

חחח יש סיני טוב ויש סיני רע

אם אתה חושב שהמשקלים שאתה קונה בארץ הם לא מסין אתה טועה. ד.א. לאחרונה רכשתי לצורך עיסוק אחר מכשיר ניקוי אולטרא סוני גדול ומקצועי מספק גרמני כי היתה חשובה לי האיכות. כשפירקתי לו את התחתית על מנת להחליף את כבל ההזנה לכבל מסוכך נגד הפרעות אלקטרוניות גיליתי תוית אלומניום פנימית עם שם היצרן ב.....כן סין. הלוגו על המוצר בגרמנית,ניירת בגרמנית ואנגלית,התקבל מגרמניה כולל אחריות גרמנית המכסה גם את עלות המשלוח לתיקונים באם ידרש בשנה הראשונה.

מה הקשר?

זה כמו שמוכרים בארץ מכשיר נוקיה, אם תקנה ייצור סיני הוא יותר זול מאשר יצור אירופאי, אבל בגלל שזה נוקיה (או כל חברה מכובדת אחרת) האיכות היא אותה איכות בכל מפעל שהם עובדים בו, מה שאני דיברתי עליו הוא המשקל ללא שם שיוצר בסין, אז קנית משקל כזה וכך איכותו, תקנה אחד עם שם אפילו שהוא בסין איכותו שונה, למרות שיש סייג, אני בדקתי הרבה מוצרים בארץ שמוכרים אותם עם שמות מפוצצים, אבל הם בסה"כ מדבקה, והאיכות? לא שווה את המדבקה....

למעלה