מעניין יצירת אומנות
ה הנערונת המתוקונתת New member 1/7/08 #3 זה מה שניקרא לא בתול באוזן ../images/Emo5.gif מעניין אם הוא עדיין שומע משהו
ה הנערונת המתוקונתת New member 2/7/08 #6 תודה סופגניה מתוקה גם אני התגעגתי דיי שומם פה בזמן האחרון ,אני מקווה שזה השתנה לטובה
ה הנערונת המתוקונתת New member 3/7/08 #8 הכניסה בסיסמה בלבד ולמישתמשים רשומים מומלץ לבתולות שרוצות להתחתן לפני החתונה
ה הMלך הסטלנים New member 6/7/08 #12 סופגניה עומד לי כמו טיל מאמייי../images/Emo10.gif יש לי טיל 24 ס"מ ענק עבה וחםםם
S soofgania New member 7/7/08 #13 תלמד לשרשר תגיד..ניראה לך שבעזרת הטיל תוכל לטוס חזרה לפורום החברתי?
ה הMלך הסטלנים New member 7/7/08 #14 ../images/Emo6.gif מאמי . אם יהדקו את החבל סביב צווארי ויבקשו ממני להתנתק מאהבתך משאלת ליבי האחרונה תיהיה לראות פנייך ולמות אחריייך
../images/Emo6.gif מאמי . אם יהדקו את החבל סביב צווארי ויבקשו ממני להתנתק מאהבתך משאלת ליבי האחרונה תיהיה לראות פנייך ולמות אחריייך
ב בחורה לאקסטה מכורה New member 8/7/08 #15 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לא עושים בשביל סקס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מלך מתה ממך!!!!!!!!!!!!!