מעניין!!

מעניין!!

מעניין אם השחקנים נכנסים לפורום הזה (למעט גיל פרנק שלא נאה לו) וקוראים את כל הדיון הארוך עליהם מה דעתכם??? חולה על גיל פ עזית

N i c k i

New member
אם הם היו נכנסים...

הם היו מזדהים. אין להם סיבה לא להזדהות. חות מזה הסיכוי שהם יכנסו הוא קטן, כי... הם שחקנים, והם עסוקים... לא?

כריסטין

New member
על זה רציתי לדבר איתכם !!!!!!! ../images/Emo24.gif

למה שלא נבקש מהנהלת תפוז שתארח בפורום אחד/אחת מכוכבי "לחיי האהבה" !! בפורום YNET לפני חצי שנה התארחו כוכבי "לגעת באושר" בפורום לגעת באושר , אז למה שלא יבואו לכאן גם כוכבים ????????? כדאי אפילו להקים עצומה על כך מה דעתכם ????????? קצת אקשן לא יזיק לאף אחד.....

actress

New member
כריסטין אם היית קוראת את ההודעות אז

היית רואה שאני במגעים עם הנהלת תפוז לארגנת אירוח פה של יעל ויהודה ואם לא הם אז גם להגניב את מתי בכל אופן אני מעדכנת פה מידי פעם מה חדש ומה עונים לי. ולא צריך שום עצומה אם הנהלת תפוז מצליחה לארגן מפגשים אז מה שאני מארגנת פה בשבילכם ואני מקווה שזה ייצא יהיה גדול ואני עושה את זה בשביל שתהנו ותוכלו לשוחח איתם.

כריסטין

New member
רק אתמול עליתי ארצה (לפורום)

לכן לא קראתי את ההודעות , אבל נחמד שיש מנהלים שפועלים בצורה טובה כל כך . כל הכבוד

actress

New member
אז ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif את מוזמנת

להשאר וכמובן לראות ולחכות למה שהולך להיות ואני מאוד מקווה שזה יהיה מוצלח כי אנחנו התחלנו לעבוד על זה מלפני שבוע וחצי בערך ואני מידי כמה ימים מתעדכן ומעדכנת פה במה שחדש. ובחרתי דווקא אותם כי הם טסים בקרוב ותמיד מדברים עליהם פה, םא יהיו עוד בקשות לאנשים אחרים אז בסבביה.

כריסטין

New member
לעזית להפך !!!!!

עכשיו שהתוכנית הסתיימה לשחקנים עכשיו יש יותר זמן אחרי הכל בקרוב מי בכלל יזכור את סמדר ודניאלה אם הם לא יככבו בסדרה אחרת . לכן עכשיו זה הזמן המתאים ביותר !! וחוץ מזה לנסות עולה לנו כסף ?? לא ! אז איפה הרוח הלוחמת שלכם חברלססססססס

איריס הייתה פה לא "שונא את גלית" ..

הביא אותה אני מאוד האמנתי שזאת היא כי היא הרי גרה לידי פגשתי אותה ושאלתי אותה אם היא הייתה בפורום לחיי האהבה תפוז היא אמרה כן שעופר הביא אותה חחח אפילו שקשה לי להאמין

actress

New member
השרשור באריכיון ולא כ"כ דיברו איתה

כי חשבו שזה עבודה בעיינים.

כריסטין

New member
חחח זה הגיוני אבל שיחשבו שזאת עבודה

בעיניים , אחרי הכל דבר כזה צריך קודם לידע את מנהלי הפורום ואז השחקן כותב את ההודעות .

actress

New member
גם נכון ולגבי המפגש שיהיה אז זה הם

לא יעבדו כאן על אנשים כי הכינוי שלהם יהיה בצבע חום... וככה כולם יוכלו לראות אותם על אמת מבלי לחשוב עובדים עליהם בעיניים.

למעלה