מעניין...

bigbird123

New member
מעניין... ../images/Emo58.gif

שוב פעם יש דמיון גדול בין שרה"ט להארי פוטר.. בשר הטבעות סאורון (כמו וולדמורט) הכניס את "הנשמה" שלו לטבעת ורק אם משמידים אותה אפשר להשמיד אותו. מעניין שעל זה בדיוק מדברים בספר השישי....

Blade Of Fire

New member
יש לו! זה פשוט יותר קצר!

הגודל של המקל לא קובע
(נו.. השרביט.. זה מקל!!
)

נמ../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

סאורון הכניס את הנשמה שלו לתוך הטבעת?:O מתי בכלל הוא הצליח להגיע אליה?

bigbird123

New member
בגלל זה הגרשיים

כעקרון זה לא הנשמה שלו אלה כל הכח שלו וכו'. הרעיון הוא להראות ששוב יש דמיון ענק בינהם.

הבנתי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

לא שמתי לב לגרשייםD: בכל אופן, אני חייבת להודות שאני בורה בכל הנגוע לשר הטבעות, ובכל מקרה - אני לא מכחישה שאפשר למצוא דברים דומים, אבל יש גם המון שוני:O

Roonil Wazlib

New member
כן, יש המון דמיון לכל האורך

יש את הארגוג-שילוב, דימנטורס-נאזגול ועוד המון שאני לא אפרט...אבל, ג'קר אמרה שהיא היתה קוראת המון והיא מאוד אהבה, בין השאר, את שר הטבעות אז אין מה להאשים אותה. גם אני לפעמים מושפעת מספרים שאני קוראת (ויש המון) כשאני כותבת סיפורים. בכל מקרה אין שום השוואה בין ה"פ לשר הטבעות (ושלא תבינו אותי לא נכון- שר הטבעות יותר טוב... אל תהרגו אותי...*ידים מגוננות על הראש*
)

avinoam edry

New member
אני פשוט לא מבין (ספוילר)

איזה דימיון קיים שם הדימיון בין הספרים שיטחי בהחלט (אולי בעינינים הקשורים למראה זה נכון) אבל בסיס הסדרה שונה לחלוטין לגבי ההודעה הראשונה אני חייב לצין כי הקשר בין ההורקרקסים לטבעת האחת הוא מקרי בהחלט הרעיון והמטרה של ההורקרקסים הוא חיי הנצח לעומת זאת המטרה של הטבעת היא שליטה וכוח בנוסף ומלבד זה שר הטבעות רואה בדם ובגזע דבר חשוב כדי לקבוע אם הוא טוב או רע (דבר שהגעיל אותי בתור סוציאליסט ודמוקרט) בשונה מספרי הארי פוטר שהדמיות שם הפחפחות בעלות אישיות מורכבת וכמו כן היסטוריה שהפכה אותם לכאלה אני אישית לא אהבתי את שר הטבעות יותר מידי הגישה שלו יותר מידי שמרנית ואנטי ליברלית לטעמי וגם HP שולת

למעלה