מעניין
מכירים ?

• פותח הנושא a17
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

a17

New member
מעניין ../images/Emo4.gif מכירים ?

מעניין
מכירים ?
עוד "פטנט" מבית היוצר של מדיקל סנטר ראשון ואני לא מתכוונת במובן השלילי

הרעיון נחמד, אבל....

מעניין
מכירים ?
הרעיון נחמד, אבל....
מדובר פה, עדיין במוקפאים שאחוז ההצלחה הוא לכל היותר 27% לעומת 47%. נסיתי להיכנס לאתר של בחירת התורמת וזה דרוש סיסמא וקרוב לוודאי אצטרך להיות מטופל אצלם כדי לקבל. עוד מה שהוא שלא מצא חן בעיני זה שכתבה אמרו: "עלות התהליך - כ-3,000 דולרים, חלקו מסובסד על ידי קופות החולים". איזה חלק בידיוק וכמה לא אמרו. גם לא מוזכר בכתבה כמות הביציות ואו נושא שביציות לאו דווקא אומר עוברים ו/או יכולת שרידות של עוברים את תהליך ההפשרה. בקיצור כתבת פרסום של מדיקל ראשון מלא חצאי אמיתות
.

אני מכירה את האתר כשנה ../images/Emo2.gif

מעניין
מכירים ?
אני מכירה את האתר כשנה

הגעתי לשם במקרה, תוך כדי שיטוטים ברשת. באמת חבל שלא עשו גם גירסה עברית.

אדוינה

New member
תודה !

מעניין
מכירים ?
תודה !
כן גם אני מכירה. אני חושבת שהוא נמצא בקישורים.אם לא אז אולי נוסיף אותו.אם כי יש המון אתרים כאלה מכל העולם.אמנם אני חושבת שבארץ רק המדיקל בראשון משתמש בבנק כזה. יש לי רגשות מעורבים לגביה האתר.מצד אחד זה ממש נראה ממוסחר,מאידך זה קיים בכל העולם באותה צורה,וזה מחיר הקידמה לטוב ולרע.

צוקה1

New member
יפה להם !? ../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

מעניין
מכירים ?
יפה להם !?

אני הייתי מציעה שישפרו קודם כל את מה שכבר קיים אצלם וטעון שיפור לפני שהם מוסיפים כל מני דברים שמטרתם לעורר רושם חיצוני בעיקר (ובעברית מסוגננת - אקט שיווקי ) לפחות כך על פי טעמי והבנתי . ובעברית ישירה הם עולים לי על העצבים משום מה וסליחה אם פגעתי במישהו צוקה

שיר5520

New member
זו לא פעם ראשונה שהם...

מעניין
מכירים ?
זו לא פעם ראשונה שהם...
מפרסמים את כאילו זה איזה חדשות טריות. האתר קיים כבר המון זמן. אני בחרתי ככה תורמות לפני שנה בערך. זה בדיוק כמו להגיד לרופא אילו תכונות את מבקשת. זה סתם גימיק. הם מפרסמים אותו שוב ושוב כחדש כדי להביא מטופלות חדשות. יש להם יחסי ציבור מצוינים ואני לא אומרת את זה במובן השלילי. זה טוב שהם מגיעים להרבה נשים שזקוקות להם. סך הכול המדיקל נותן היום את הפתרון הכי זול לנשים שלא יכולות להרשות לעצמן נסיעה לחו"ל. זה טוב שהם כל הזמן מפרסמים ודואגים להגיע לכולן.

הכתבה ישנה מה-7.9.03

זו לא פעם ראשונה שהם...
מפרסמים את כאילו זה איזה חדשות טריות. האתר קיים כבר המון זמן. אני בחרתי ככה תורמות לפני שנה בערך. זה בדיוק כמו להגיד לרופא אילו תכונות את מבקשת. זה סתם גימיק. הם מפרסמים אותו שוב ושוב כחדש כדי להביא מטופלות חדשות. יש להם יחסי ציבור מצוינים ואני לא אומרת את זה במובן השלילי. זה טוב שהם מגיעים להרבה נשים שזקוקות להם. סך הכול המדיקל נותן היום את הפתרון הכי זול לנשים שלא יכולות להרשות לעצמן נסיעה לחו"ל. זה טוב שהם כל הזמן מפרסמים ודואגים להגיע לכולן.
הכתבה ישנה מה-7.9.03

מצב
הנושא נעול.
למעלה