מעניין..

מעניין.. ../images/Emo12.gif

לאהוב את מי שאתה משיג..או..להשיג את מי שאתה אוהב? זה משקף את הדעה של מי מתחיל.. בנות עם בנים .. או בנים עם בנות .. לדוגמא בת, צריכה שיתחילו איתה בנים או להתחיל עם בן שהיא רוצה ? כי תמיד את לא רוצה את מי שמתחיל איתך, נכון? מה אתם אומרים..

shirlove

New member
אני חושבת ש.......

אם מישהו מוצא חן בעיניי מישהי היא צריכה להתחיל....גם בנים מתביישים להתחיל לפעמים.....נראה לי לא?!על כל מקרה צריך להשיג את מי שאוהבים ולא לאהוב את מי שבא בקלות ואם מישהו מתחיל איתי ואני מסכימה להיות איתו זה רק כי אני מחבבת אותו ולא בגלל שהוא התחיל איתי..עובדה אני יכולה להיות פנויה במשך זמן מסויים ויתחילו איתי בחורים ואם הם לא יהיו לטעמי אני לא אהיה איתם כי אין לי מישהו אחר,ממש לא....לעומת זאת אם מישהו מתחיל איתי והוא מוצא חן בעיניי אני אהיה איתו.בנוגע ללהתחיל נכון לפי דעתי בחורה גם יכולה להתחיל עם בחור,אבל זה די מביך בתאכלס(כבוד-יש לי את העניין של מי שרוצה שיתחיל איתי-אצלי לפחות-ואני שוכחת שיש בחורים שגם מתביישים לפעמים להתחיל וזה-אבל אם אני כבר בתוך קשר ואני יודעת שהבחור מעוניין אין לי בעיה ליזום)

shirlove

New member
בטח שמפסידים

לא אמרתי שלא.....זה דפוק לא להתחיל בגלל כבוד

ס א ט י ן

New member
החיים הם לא שחור ולבן

לפעמים את מרגישה ניצוץ גם עם מישהו שהתחיל איתך. או שאת ומישהו נפגשתם ופשוט *קליק*, זהו, נתפסת...

למעלה