מעניין מתי ב-א-מ-ת...

I am a witch

New member
מעניין מתי ב-א-מ-ת...

יוצא הסרט Bewitched אצלינו, בארץ?!... לפני שבוע, כתבתי הודעה למערכת הפורומים של HOT דרך ה-Cinema Hot בטלוויזיה, ושאלתי אותם אם הם יודעים מתי הסרט יגיע אלינו. הם ענו לי וכתבו שהסרט יצא אצלנו ב-22 בספטמבר. באתר "סרט" כתוב בכתבה על ניקול, שהסרט יגיע אלינו כבר בחודש הבא. אולי הם מתכוונים ליולי... והיום, בעיתון "ידיעות אחרונות" הייתה את הכתבה על המקרה של ניקול עם הצלם פפארצי, והיה כתוב מעט על הסרט. בסוף, למטה, היה כתוב שהסרט יגיע אלינו ב-22 בספטמבר. אולי הסרט באמת יגיע אלינו בספטמבר?... אבל אני מקווה שהוא יגיע כבר בחודש הבא, כמו שהיה כתוב באתר "סרט". :)

shiray

New member
תודה שבדקת!

22 בספטמבר?!?! חזרנו לתקופה הזאת שסרטים של ניקול מגיעים לארץ אחרי חודשים?! הפעם האחרונה שזה קרה, אם אני לא טועה, היה עם "השעות"! מאז הסרטים שלה הגיעו יחסית מהר (גם כשהם נדחו 3 פעמים בדרך). האמת שאם 2 מקורות שונים כותבים 22 בספטמבר, כנראה שזה התאריך בנתיים... אתר "סרט" לא יותר מדי מהימן בהרבה קטעים אחרים, ואני לא אופתע לגלות שמישהו התבלבל שם וחשב שהסרט יוצא בארה"ב בתחילת יולי ולא היום...

ערן1987

New member
הוח נו,למה כ"כ מאוחר? ../images/Emo4.gif

מה זה עוזר להם להביא את הסרט בתקופה כ"כ מאוחרת?

ערן1987

New member
טוב,אני מאמין שזה באמת ייצא ב-22/9

ב"7 לילות" של השבוע יש כתבה על ניקול והפרמיירה של הסרט בשבוע שעבר,וכתוב שם בסוף שהסרט ייצא ב-22/9.. הצד החיובי-לפחות מביאים אותו(רק חבל שכ"כ מאוחר)

I am a witch

New member
בעע...

זה מה שכתבתי, שהייתה כתבה ב-"ידיעות אחרונות" ("7 לילות"), על הפרימיירה שהייתה בניו-יורק שבוע שעבר, עם כל הבלאגן עם הצלם פפארצי בפרימיירה ומעט על הסרט... ובסוף היה כתוב שהסרט יוצא ב-22 בספטמבר. ארררררררר... אני באמת לא מבינה מה זה עוזר להם לקנות את הסרטים מאוחר יותר ולהקרין אותם בארץ מאוחר יותר. מה זה עוזר להם? אוף... בכל מקרה, במוקדם או במאוחר הם ישלמו על הסרט הזה ויביאו אותו לארץ... אז מה זה משנה להם אם זה יהיה צמוד לזמן היציאה של ארה"ב? אווףףףףף... מדינה חרא. :p

shiray

New member
אחחחח והנה כבר יש חוט מקשר

אחרי השיקאגו טריביון, כל ביקורת עכשיו תכתוב שבדר"כ ניקול בוחרת פרוייקטים טובים שקשורים לאף שלה.... אחלה.

למעלה