מעניין מה יקרה מחר...

oriel29

New member
מעניין מה יקרה מחר...

ע"פ כול השמועות מחר הוא יום הכרזת הליין החדש של הניידים, מעניין מה יקרה למחירים, האם אפל תוריד את מחירי הניידים כמו שעשתה עם מחירי הEMAC...באותו עניין, ידע פירסמה מחירים מעודכנים באפל סטור לדגמים החדשים, ובאופן מוזר משהו, הם נמוכים יותר בכ10%...

כולי תיקווה שהמחירים ירדו יותר מ10%

בעיקר בדגמי הemac והibook כדי למשוך פיסטים לרכוש מק אגב ידוע כבר איזה דגמי ניידים יראו מחר?

oriel29

New member
השמועות...

מדברות על חיזוק נוסף למעבד (1.5 GHZ ?) כרטיסים גרפיים מעודכנים ודיסקים קשיחים גדולים יותר איזה מזל שאנחנו כאן ולכן המחר מגיע קודם...
מעבר לזה, ע"פ המחירון החדש של ידע: EMAC חדש מדגם הבסיס עולה 4700 ש"ח כולל מע"מ...לא רע בכלל!

והדגם השני 6600 ש"ח

שההבדלים היחידים זה 80 גיגה במקום 40 וסופר דרייב במקום הקומבו קצת מוגזם ההפרש במחיר וכמדומני קודם היו שלוש דגמים איפה נעלם השלישי?

oriel29

New member
ועדיין,

לא חושב שהיית משיג פיכסי אם הרד דיסק זיכרון וצורב DVD במחיר הזה... (כמובן שצריך לקחת בחשבון את המסך שכלול בעניין) אבל עדיין, הלקוח הישראלי יעדיף פיסי, רק בגלל העובדה שממש צריך לקנות את התוכנות למק...ישמור האל אם ישראלי יקנה פוטושופ...

Kiru

New member
תשיג גם תשיג, אבל באיכות

רחוקה מזה. אין מה להגיד, זה מחיר סביר, והמחיר של הדגם הפשוט יותר הוא ממש אחלה. והסיבה שנתת היא ממש לא הסיבה שאנשים קונים פיסי.

Amarok

New member
כנראה שרק אני קצת מבואס מכל זה

בדיוק לפני חודש קיבלתי את ה Emac שלי שקניתי במחיר גבוהה יותר ועם נתונים קטנים יותר, לא כייף בכלל !!!

ככה זה ,גם אצל הפיסטים

תמיד כשתקנה מחשב חדש תגלה אחרי חודש חודשיים שאם היית מחכה........ אבל תמיד אפשר לבדוק באתרי שמועות..

aviatiko

New member
אני ממש מזדהה, יכולתי להיות באותו

מצב אבל היותי מהמאחרים הכרוניים הייתה לטובתי לשם שינוי. קבל
בתור פיצוי חלקי.

Amarok

New member
תודה.....תודה על ההבנה !

אתם באמת אנשים יקרים ! דמעות חונקות את גרוני, אפשר לקבל חיבוק נוסף ?

aviatiko

New member
../images/Emo92.gifקבל ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

Amarok

New member
ככה אנחנו !

עידן הדלי, ילדי הפרחים החלומות והחיבוקים.

oriel29

New member
והנה החדשות הרעות....

מבדיקה קצרה באתר של ידע, עולה שמחירי הPOWERBOOK דווקא עלו... עדיין לא הדגמים החדשים, אבל עליה צנועה של אחוזים בודדים במחיר

thezal

New member
אל תרגיש לבד

גם אני לצערי באותו מצב בדיוק יריב מקיסט בן חודש

למעלה