מעניין מה חושבת שירי....

מעניין מה חושבת שירי....

על הסדרה בכיכובה של נינט למה אני אומרת את זה ??? כי תמיד יש מה להגיד על נינט... ולדעתי נינט צריכה להשתחרר מהתדמית של כוכב נולד כי היא שווה בהרבה יותר

../images/Emo41.gifוהיא מתפתחת לאט לאט..

לא הכי מצא חן בעייני שהיא התחילה לשחק פתאום כשהיא עוד לא ביססה את מעמדה פה כזמרת.. אבל אם זה יעשה לה טוב.. אז למה לא

y a ® d e n a

New member
מה זה לצאת מהתדמית של כוכב נולד?

היא נכנסה לכוכב נולד, ותמיד תישאר עליה התוכנית כוכב נולד... מה קשור בכלל מה שירי חושבת על נינט? תתבגרי...

k a b o o k

New member
אמממ..

אני לא חושב שזה חשוב לדעת מה שירי חושבת על נינט
בואו נלך על הדרך הנחמדה והטובה ונגיד ששירי מפרגנת לנינט על הסידרה החדשה (אני בטוח שזה נכון
)

אז ככה...

קודם כל זו דעתי על שירי כי ממה שאני יודעת עד היום שירי תמיד מבקרת את נינט אבל בטח את מעריצה של שירי אז לא ממש אכפת לי ברור שאת מעריצה את שירי

k a b o o k

New member
אני לא מעריצה את שירי..

אני מעריץ (בן) את שירי
ואני לא חושב שהשאלה הזו נכונה להישאל..
זה לא מתאים..
הכול כמובן לדעתי

perrinat

New member
שירי לא מבקרת את נינט../images/Emo103.gif

היא דווקא תמיד מפרגנת לה, אני בטוחה שהיא נתנה לה את בירכתה לגבי התוכנית החדשה.

אני חושבת כמו רינת! ../images/Emo163.gif

בסך הכל אני בטוחה שפירגון יש!! ואין נינט היא אחלה של זמרת ואחלה של שחקנית וסחטיש עליה! אני חולה עליה!!

y a ® d e n a

New member
../images/Emo45.gif

אני לא יודעת מאיפה היא הגיעה לזה ששירי מבקרת אותה... זה נורא נחמד שהיא מתחילה להמציא דברים בגלל שהיא לא אוהבת את שירי... תתבגרי

RachelMN

New member
אני אישית

לא מבינה מאיפה הגעת לזה ששירי מבקרת את נינט. גם אני מאוד אוהבת את נינט. נינט ושירי באמת אוהבות אחת את השנייה. שירי לא מבקרת, היא מפרגנת. כשהיה לה משהו להגיד על נינט, היא אמרה את זה ב"רייטינג" והיא הוסיפה שאת אותם הדברים היא אמרה לנינט באופן אישי. רוצה לדעת מה היא אמרה בינתיים? כנסי לראיון המצורף ורדי עד למטה. אין לי כאן שום צורך להגן על שירי, כי אין לי שום דבר אליה, אבל למה להגיע למחשבות רעות סתם?

RachelMN

New member
היא אמרה

שנינט לבשה בגדים שלא התאימו לה במסך הזהב, שהיא מאוד אוהבת את "כמו ששיר נוגע" אבל הוא לא ממצה את היכולות של נינט, שנינט התעצבנה ששמו ברדיו כל רגע את "ים של דמעות".

RachelMN

New member
לכי חפשי

חבל שהיותך מעריצה של שירי, מביאה אותך לחוסר פרגון ולהזיות קשות.

זה יהיה מאוד..../images/Emo95.gif

קשה בשביל נינט להשתחרר מ"כוכב נולד" ובעצם..למה לה? הרי היא חייבת את כל ההצלחה העכשוויות שלה לתוכנית הזאת..

למעלה