מעניין מדוע

מעניין מדוע

לא מצא לנכון עורך המקומון גל 7 לפרסם את תגובתו של מר מנדי ספדי לכל הנאמר עליו בעיתון שישי בעיר. הרי מר מנדי עובד וחבר מערכת המקומון הזה ובעל טור קבוע שם. ובכל זאת החליט מר קינן העורך שלא לאפשר למר למנדי להגיב מעל גבי העיתון שלו... מעניין מדוע...?

lj101

New member
סגן יקר, תוגובות לכתבות מציגים

בעיתון שבו כתבו על פלוני אלמוני ולא מנהלים מלחמת מקומונים בסגון מי משתין יותר רחוק.

אדון סגן מהמרפסת, מאיפה המצאת

את הסיפור שכביכול העורך לא נתן לי להגיב על דברי הבלע של דפדפת שישי בעיר? דיברת איתי? שאלת אותי? אני מופתע מהתעוזה שלך להציג דברים בשמי בעודני בחיים. א- אני המתנתי עד היום "שישי" לראות אם דפדפת פרדי בעיר תרשום התנצלות. ב- לא ביקשתי להגיב בגל שבע על דברי דפדפת פרדי בעיר. ג- אני למוד הנהגת מאבקים צודקים, ואין לי צורך בסגן להנהיג מאבקי זה. ד- אודה לך ברגשי כבוד אם תואיל לא לדבר בשמי ובעיקר מבלי שאהיה מודע לכך ובוודאי לא כאשר לדברים אין שמץ של אחיזת מציאות. אני דורש שתתנצל 1- על כך שהצגת דברים שאינם נכונים בלשון המעטה, מבלי לעשות בירור מינימאלי, ומהדברים יכול היה להשתמע שאני התלוננתי בפניך וכתבת כביכול את הדברים בשמי. 2- להתנצל בפני עורך העיתון מר קינן על כך שהשמצת אותו והוצאת את דיבתו רעה מבלי שיהיה צידוק מינימאלי לדבריך. אני מקווה שיהיה לך מעט הגינות ויושר מינימאלי כדי להודות בטעותך ולבקש סליחה.

אני לא אחפש פורום אחר

לא אחפש ולא אעזוב....אמשיך להיות הדמות החיובית כאן בפורום. ואגב נדמה לי שכבר כתבתי שאין לי זקן.....ולא יעזור לך דבר. שבת שלום שרית

מר מנדי הנכבד

לא המצאתי את הסיפור שהעורך מר קינן לא נתן לך להגיב בעיתונו על הנכתב עליך במקומון שישי בעיר.כל מידע שאני מוסר לפורום כאן הוא ממקור מהימן ולפי המידע שבידי שבינתיים הוכח כנכון , חרף פנייתך להגיב על הנאמר ניתלת בסרוב מוחלט של מר קינן ועובדה היא שקראתי את העיתון ולא מצאתי תגובה שלך. לכן אין אני רואה או מוצא טעם להתנצל לפניך על מה שכתבתי בפורום. אבל אם דרכתי לך על יבלת או פגעתי בך בדרך של אמירת וחשיפת המידע כאן בפורום על כך אני מתנצל.

תראה סגן, להיות חוצפן לפעמים מותר

אבל שקרן, זה כבר עיוות שנולד באדם, העובדה שלא ביקשתי ולא שלחתי תגובה על שנכתב בדפדפת פרדי בעיר אין עליה עוררין. נכון שהרגלם של יושבי המרפסות להציץ לחלונות השכנים, אך במקרה הזה השבנים לא היו בבית, אז איך אתה יכול לטעון בבטחון שראית אותם במערומיהם? אני מוכן לכל עימות שהפורום יבחר, תבחר אדם ניטראלי שאתה סומך עליו ותביא בפניו את ההוכחות של ה- "מקור המהימן " שלך, ותדע שאין גרוע משקרן נתעב אלא זה שמאמין לשקריו ונלחם עליהם. אני מזמין כל מי שירצה להיחשף לאמת, לפגוש אותי ביום ראשון במערכת גל שבע ושם ישמע את העובדות והאמת ממקור ראשון וגלוי, שלא מסתתר מאחורי מסכות, של סגן במרפסת או שפחה בחלון אני לא זוכר מה בחרת להיות. עצם העובדה שאתה מכביש אנשים בזמן שאתה פוחד לעמוד בפניהם, מעיד על אישיותך יותר מכל, כשאתה משחק אותה גיבור על נשים זה בגלל המסכה, כי בלי המסיכה הזו אתה תפחד לעמוד שניה אחת מול שרית או כל אישה אפילו החלשה מביניהם, אתה כבשה שחובשת מסיכת זאב, אבל בתוכך תישאר לנצח כבשה חלשלושה ומפוחדת.

sragl1

New member
מנדי עזוב אותו אתה לא מכיר רק מריבו

הוא מקבל שכר אתה לא מבין בני שלח אותו לחרחר ריב ממש לא לעשות לא חשבון ועל תגיב זה מה שהוא אוהב

|מנדי יקירי..איך אני קשורה לעיניין?

לא הבנתי את המשפט "גבור על נשים"... ואיך אני קשורה לעיניין. מתוך הנסיון הקצר שלי בפורום...הסגן מקפיד תמיד להתנהל בכבוד ובתרבות ומתנסח באופן יוצא מין הכלל. קיצת מוזר לי שיבחר לספר סיפור דמיוני...כמו כן שאלתי את עצמי מהם המניעים שלו לסיפור שכזה. מה שאני חושבת שמישהו "מהנדס" אותו או אותך שכן שניכם אנשים אחראיים ומתורבתים מקפידים על לשון נקייה והתרשמתי שלעולם לא תאמרו משהו שאתם לא עומדים מאחוריוץץ אז כדי לסיים העיניין אני מציעה לשניכם להתחיל לבדוק בסביבה הקרובה את מקורות המידע. בכל מקרה מנדי אני מערכיה ומוקירה את עשייתך ובזה אתה בעצם נבחן. זהו מבחן תוצאה. שתהיה שלך שבת נפלאה שרית

שרית, אם את מקובלת על סגן שיחשוף לך

במסרים אישיים את ההוכחות לשקרים שהוא מנסה להפיץ כאן, ואם יוכח שאין בידיו הוכחות (וזה בוודאי מה שיקרה) אז תכיריחי אותו להתנצל או לחלופין יהיה על גיא לחסום אותו.

מר מנדי הנכבד

אין צורך לערב את שרית הספרית בעניין. ההוכחה הטובה ביותר לאמיתות דברי היא העובדה הפשוטה שלא פורסמה שום תגובה מצידך או מצד עורך המקומון גל 7 . יש לך סיבה הגיונית אחת המניחה את הדעת מדוע לא פורסמה תגובה כזו...? זריעת חול , ונסיון הטישטוש שלך לנושא עד כדי ירידה לרמות אישיות , לא מזיזה לי לי ולא משפיעה עלי כהוא זה. אני אמשיך לחשוף את האמת לציבור הגולשים המעוניינים בכך . שיהייה לך המשך ערב נפלא

יסוד ההנחה שלך כזה דפוק, ומעיד על

האופק הצר שלך, אז מה אני יכול לפרסם שאתה לוזר? בגלל שלא זכית בלוטו, ולא משנה אם לא מילאת לוטו, עצם העובדה שלא קיבלת את הפרס זה יסוד להנחה שאתה לוזר מפסידן. אני יכול לטעון שאתה פדופיל בגלל שלא זוכית בבית משפט על פודיפיליה, מבלי להתייחס לעובדה שלא הוגשה נגדך תלונה על פודופיליה, אם זה הוא יסוד ההנחה שלך אז כל מה שכתבתי הוא עובדה מוגמרת , גם לוזר וגם פודופיל, ולהיות שניהם ביחד אז אתה חייב טיפול בדחיפות. מה עדיין לא הבנת מר מציצן מהמרפסת: אין לי שום כוונה להתייחס לדפדפת זולה כמו זו של פרדי בעיר, לא ביקשתי לפרסם תגובה, ולא מתכוון לפרסם תגובה, דפדפת פרדי בעיר לא ברמה שאגיב לה, ותושבי לוד קצת יותר משכילים ממך ומבינים שנייר טואלט שווה ערך יותר מדפדפת פרדי, לא כמוך שמייחס חשיבות רבה לפרסומות שזורקים בדפדפת הזו. ועכשיו תוכיח לחברי הפורום שאתה לא לוזר ותראה לנו תדפיס של חשבון הבנק שמעיד על זכייתך בלוטו, ותציג החלטת בית משפט שמזכה אותך מאשמת פודיפיליה שנאמין שאינך פודופיל.

מעצם תגובתך ברור כעת לכל

מי מאיתנו צודק. כפי שכבר כתבתי כאן ,אתה לוקח וגורר את הדיון לפסים אישיים ,במקום לענות על השאלה שהצגתי לך . מה שאומר שכנראה באמת דרכתי לך על איזו יבלת. הוויכוח שלי איתך בנושא זה הסתיים כרגע ואין אני מתכוון לרדת לרמתך ולגרור את הדיון ואת הפורום לגיבובי השטויות שאתה מלעיט אותנו מעצם תגובתך. אתה אמרת את שלך ,ואני אמרתי את שלי .יקראו את ההודעות שלנו גולשי הפורום ויחליטו בעצמם למי להאמין. ושוב ...שיהייה לך המשך ערב נעים

ס ד

New member
אומרים אין הנחתום מעיד על עסתו. איך

אתה מעיד על עצמך? ספרית, מרפסת, שושה ועוד....

למעלה