מעניין לדעת!

BLUEANGLE

New member
מעניין לדעת!

לפני שבועיים הייתי מדברת בפלפון עם החבר שלי שגר באילאת כבר 3 שנים , הוא היה קצת בדיכאון והיה יושב על הספסל מתחת לבית ושהינו בוויכוח הוא ראה עכבר, אז הוא אמר לי שזאת פעם ראשונה שהוא רואה עכבר באילאת ודווקה באיזור שהוא גר בו . האם יש לזה משמעות בעייני המיסטיקה?

משמעות מאוד פשוטה

הגיע הזמן להזמין לוכד עכברים... ANGEL - תתפלאי לאן ובאיזה מזג אוויר עכברים יכולים להימצא, במיוחד בעונות מעבר כמו עכשיו שאין חום קיצוני יחסית או קור קיצוני יחסית. סופ"ש נעים.

BLUEANGLE

New member
אצלי

אצלי כל דבר שקורה יש לו משמעות לכן אין דבר שאין לו משמעות ואני יודעת שעכברים מסמלים גניבה גו איבוד ?.

טוב, אני לא מודע לפירושים על עכברים

אולי מישהו אחר יודע ורוצה לשתף אותך - אז אהלן וסהלן.

IBP1

New member
זה בא מהקריאה בקפה!

פירוש זה לעכברים בא מהנוסח הערבי בקריאה בקפה. חץ ,זוכר איש איש באמונתו יחיה.

אוקיי, אבל איפה הפירוש?

כן, איש באמונתו יחיה.. האם האיש שם את הפירוש באיזה שהיא הודעה? כי אני לא רואה פה כלום.. חץ

IBP1

New member
חץ ,מיקי הקורא מעביר קורסים בקפה...

תצטרף לקורס אצלו ,תלמד לקרוא בקפה ואז ננהל ויכוח.הויכוחים הללו הם ויכוחים טרחניים. לא הייתי מחזק את דברי הבחור ,אילולא ידעתי על בוריה את אומנות הקריאה בקפה. אתה יכול להריץ חיפוש אחר הקורס שפירסמתי בנענע על קפה.

ידידי

אינני קורא בקפה ואינני מתכנן לקחת קורס בנושא. רציתי לשמוע ממך מה זה "עכבר" בגירסה הערבית של פתיחה בקפה, לא יותר מזה. חץ

IBP1

New member
העכבר....

העכבר הוא סימן בקפה המציין פעולות שעלולות להתרחש כנגד המתייעץ. הפעולות השונות תלויות במיקום העכבר בכוס וקירבתו לסמל אחר.לדוגמא בית, כי אז באם העכבר והבית ימוקמו באיזור המסמל עבר .יבהיר לנו העכבר כי ביתו של המתיעץ נפרץ בעבר. סימן זה למשל ,אם יודגש בחוזק בקפה גם יציין כי האיש פיתח פחדים בנושא ויש לבדוק מה באמת קורה. במצבים כאלה אני ממליץ על קמיע להגנה. אחד המקרים היפים שיצא לי עם עכבר שזה היה על יד סמל של משקוף דלת בית והתבררו 2 דברים האחד הבית בעבר כן נפרץ והמזוזה הייתה פסולה.

IBP1

New member
כמו כן.....

העכבר עלול לציין על אבידות ,גניבות,הפסדים שנגרמו מזה שרימו את השואל. יש אלף ואחת וריאציות בנושא .תלוי במיקום וכן במה שמצוי ליד.

LCA

New member
עכבר-

לפי הקלפים האינדיאנים של החיות מסר העכבר: http://www.alternativit.co.il/Meira/Totem/Mouse.htm מקווה שעזרתי

אלה 2 דברים שונים

מה שתיארת של הקלפים - זה עכבר בקלפים והמשמעות שלו. שם הוא ראה במקרה עכבר רץ, לא מעבר לזה. שאשיג קלפים בפעם הבאה שאראה ג'וק שרץ במדרכה?
חץ

למעלה