לפני שבועיים הייתי מדברת בפלפון עם החבר שלי שגר באילאת כבר 3 שנים , הוא היה קצת בדיכאון והיה יושב על הספסל מתחת לבית ושהינו בוויכוח הוא ראה עכבר, אז הוא אמר לי שזאת פעם ראשונה שהוא רואה עכבר באילאת ודווקה באיזור שהוא גר בו . האם יש לזה משמעות בעייני המיסטיקה?
הגיע הזמן להזמין לוכד עכברים... ANGEL - תתפלאי לאן ובאיזה מזג אוויר עכברים יכולים להימצא, במיוחד בעונות מעבר כמו עכשיו שאין חום קיצוני יחסית או קור קיצוני יחסית. סופ"ש נעים.
תצטרף לקורס אצלו ,תלמד לקרוא בקפה ואז ננהל ויכוח.הויכוחים הללו הם ויכוחים טרחניים. לא הייתי מחזק את דברי הבחור ,אילולא ידעתי על בוריה את אומנות הקריאה בקפה. אתה יכול להריץ חיפוש אחר הקורס שפירסמתי בנענע על קפה.
העכבר הוא סימן בקפה המציין פעולות שעלולות להתרחש כנגד המתייעץ. הפעולות השונות תלויות במיקום העכבר בכוס וקירבתו לסמל אחר.לדוגמא בית, כי אז באם העכבר והבית ימוקמו באיזור המסמל עבר .יבהיר לנו העכבר כי ביתו של המתיעץ נפרץ בעבר. סימן זה למשל ,אם יודגש בחוזק בקפה גם יציין כי האיש פיתח פחדים בנושא ויש לבדוק מה באמת קורה. במצבים כאלה אני ממליץ על קמיע להגנה. אחד המקרים היפים שיצא לי עם עכבר שזה היה על יד סמל של משקוף דלת בית והתבררו 2 דברים האחד הבית בעבר כן נפרץ והמזוזה הייתה פסולה.