מעניין לדעת!

LCA

New member
היא ביקשה

משמעות מיסטית לעכבר וזה מה שמצאתי... זכותך לקבל את זה או שלא...

IBP1

New member
השיטה?!

זה יותר קרוב לתורת הפנים והסתר הקבלית היהודית. בשיטה זו מתבוננים יותר באיפיוני החיה.השיוך נעשה לפי הנושאים עליהם מדובר. אם מדובר בשרידות בחיים. אז מדובר למשל בגורם מאוד חכם,פעלתן.יודע מתי השעה לנטוש את העסק ,העיסוק בעסקים כגון בורסה שבהם יש לדעת מתי לנטוש את הספינה. זוהי רק דוגמא אבל היא נותנת המחשה לאיך ומה עושים בשיטה זו.

BLUEANGLE

New member
אשמח לקבל כל תשובה

כל תשובה או נימוק על הנושא יעניינו אותי,ומי שאינו מרוצה אז שלא יגיב. באהבה

BLUEANGLE

New member
אשמח לקבל כל תשובה

כל תשובה או נימוק על הנושא יעניינו אותי,ומי שאינו מרוצה אז שלא יגיב. באהבה

היי מלאכית כחולה, ברוכה הבאה פה../images/Emo140.gif

אני חושבת שבמקרה כזה את אמורה לחשוב לרגע עם עצמך ולברר מה "עכבר" מסמל עבורך, מה הייתה ההרגשה שלך ביחס לסיפור שהבאת. אני לא חושבת שלכל דבר יש משמעות "מיסטית", אני כן חושבת שכל אחד מאיתנו מביא את הפירוש שלו, או רואה את הדברים דרך המסננת שלו, כאשר אנו מפרשים דברים. כך שאין "נכון" או "לא נכון" כאשר אנו מפרשים דברים שאינם "מתמטיקה". אגב, יש באילת ימבה עכברים כרגע.. סיבוב קצר בטיילת או בכל מקום יפתיע אותך הן באמצע היום והן בלילה. לא בטוח שלכל אחד מהעכברים הללו יש מסר להעביר למי שרואה או נבהל ממנו

אז הסיפור הוא אחר לגמרי, לא?

משום שזה לא באמת "מיסטיקה" אלא משהו שמעורר בך פחד, למרות שהחוויה היא לא ממש שלך בסיפור הזה, שהלא לא את ראית את העכבר אלא החבר שלך, ובכל זאת התעורר בך איזה שהוא פחד. אני חושבת שכדאי היה לערוך איזו שהיא התבוננות פנימית ולנסות להבין ממה באמת את פוחדת. העכבר לא באמת יכול להזיק לך, אלא מה שהוא מסמל עבורך. נדמה שכאשר את נפגשת עם עכבר מתעוררת בך איזו שהיא אמונה שיושבת על דברים קדומים שלא ממש רלוונטיים למציאות הנוכחית. כהתחלה, הייתי שואלת את עצמי מתי הייתה הפעם הראשונה שבה ידעתי שעכבר הוא דבר מפחיד... ייתכן ותופתעי ממה שיעלה שם. לעיתים קרובות אנו מאמצים אמונות של אחרים (יכול להיות הורים, מחנכנים, אחים, סיפורים וכל מיני כאלה) שאנו פשוט מאמצים בלי לבדוק האם זה עובד עבורנו, לטוב ולרע.

בהמשך למה שכתבה גילי ../images/Emo24.gif

יש שיוך למודעות אך גם למיסטיקה, כי השמאנים , כן מתייחסים לחיות שמופיעות בדרכנו כחיות מדריכות, לכן הייתי מתייחסת למסר שצורף לך למעלה , מסר העכבר. אריאלה באהבה

laleniya

New member
../images/Emo6.gifומאיפה הגיעה עכבר לנגב לבסיס

צבאי בשבוע שעבר ואכל לחיילים את הבגדים שלהם האם גם לשם מישהו זימן אותו את המכרסם המגעיל הזה

למעלה