מעניין לדעת...

vered7227

New member
מעניין לדעת...

מעניין אותי לדעת מה קורה אחרי המוות.. אני כבר לא שואלת למה? הבנתי שזה משהו שאף אחד לא יוכל לענות לי היו כאלה שאמרו " זה מה שהוא רוצה" והסתכלו למעלה ואלה שאמרו "אלה החיים"... היום בצהריים הרב אמר "מאפר באת ולאפר תלך" שום דבר באמת לא עונה על השאלה הזו... למה אנחנו בעצם חיים... אבל איפה את עכשיו סבתא??? את מסתכלת עלינו? שומרת עלינו? יש דבר כזה באמת גלגול חוזר? אולי תחזרי אלינו בדמות אחרת??? אני לא ישכח איך שמחת כשאנחנו הנכדים היינו באים לבקר, תמיד עם חיוך ותמיד דאגת להביא לנו כסף... תמיד התעניינת מה קורה איתנו, מה חדש, ומה עם החבר/ה.. היית מתגאה בנו ומספרת לכולם כמה שאנחנו מוצלחים. אולי תתני לי סימן, אולי תבואי לי בחלום ותספרי לי איך שם ואיך את מרגישה.. היה לי נורא קשה לראות אתך היום כשהכניסו אותך לקבר בתכריכים הלבנים ללא רוח חיים . סבתא אני אוהבת אותך. ותמיד יזכור אותך.

eaz1514

New member
איפה הם ???

בני רונן נפטר בגיל 22 לפני כשנה ואני בטוחה שהוא בשמיים בין מלאכים בעולם שכולו טוב , בלי כאב, צער ודאגות. הוא מלווה אותנו מלמעלה, עד לכל המתרחש כאן למטה לפעמים מעודד, לפעמים כועס אבל תמיד איתנו. אני מדברת אליו כאילו הוא שומע אותי וחושבת עליו כמלאך השומר עלינו, אולי זה טפשי אבל כך אני מרגישה. גם בני הבכור שהוא בן 26 כשקורה משהו טוב נוהג להגיד: בטח לרונן היה יד בזה, כך שאני לא לבד בהרגשה.

fall to pieces

New member
יש ספר שקראתי

"מסע הנשמות" של ד"ר מייקל ניוטון המליצו לי עליו פה בפורום אם זה באמת מעניין אותך, קראי אותו לא יודעת אם מה שכתוב שם נכון רוצה להאמין שכן

למעלה