מעניין לדעת..

• פותח הנושא krina
  • פורסם בתאריך

krina

New member
מעניין לדעת..

לפני כשבוע בערך, היה פה כתב של "מעריב לנוער" שרצה לראיין בלוגרים בנוגע לבלוגים שלהם. ההענות היתה אפסית. מישהו מתנדב להסביר לי למה אתם כ"כ מתנגדים\לא מעוניינים בראיון?

krina

New member
האמת? לא כ"כ...אשמח אם

תוכלו לתת לי לינקים. ובין כה וכה, אני לא מצליחה לראות עד כמה כבר אפשר לפגוע בבלוגרים בכתבה תמימה בעיתון נוער. הסברים?

איה@

New member
בקישורים של הפורום - תוכלי למצוא

את רוב הכתבות שפורסמו. שאלה - את יצרת קשר עם הכתב? האמת היא שהודעתו לא היתה ממש ברורה - לדעתי זו הסיבה שנה טובה
איה.

איה@

New member
ובכלל - אני ממליצה לכם להכנס

מדי פעם לעמוד הקישורים, כי אני מעדכנת אותו לעיתים קרובות. אשמח גם, אם גם אתם תוסיפו קישורים חדשים.
איה.

o_mer

New member
הבעיה בכתבות

לא שיצא לי להופיע בהן, אבל למעט הכתבה של אוהב, שמכיר את הנושא היטב, נראה שעיתונים שולחים כתבים לעבודה בלחץ זמן וללא עניין אמיתי בנושא. מקריאה לא מעמיקה של הכתבות, מגיעים לטעויות לא מעטות, וברור שעבודת הכנה מקדימה לראיון- לא היתה. (סתם לדוגמה, כתב שדיבר איתי פעם ביקש ממני להרחיב בקשר לכך שהאתר שלי מיוחד כי אני עושה בו סקרים. עד היום אני לא ממש יודע על מה מדובר. בכל מקרה היה ברור שאותו כתב לא התכונן לראיון הרבה יותר מלהעיף מבט בעמוד הראשי..)

xslf

New member
מי אמר שלא הייתה הענות?

אם ענו לו במסר פרטי או בדואר אלקטרוני, לא תראה את זה כאן. ככה שאין לנו דרך לדעת אם הייתה לו הענות או לא.

krina

New member
הענות לא היתה...

וזה אני יודעת משיחה עם הבחור שפירסם. אישית, הגבתי לו ואני מרואיינת לעיתון (האם עשיתי בחוכמה? ימים יגידו..). הבנתי גם, שהבחור מחפש עוד אנשים לראיון.

xslf

New member
איפה ההודעה שלו?

אני לא מוצאת אותה, ונראה שהחיפוש כרגע שבור. תודה

krina

New member
מקווה שזה מותר...(פלוס שאלה לכולם)

אבל הנה האימייל שלו (הכתב):[email protected] והנה השאלה- התראיינתי, והעיתון הציע לצלם אותי. רציתי לשמוע דעות בעד ונגד...(האם זו תהיה החשפות מלאה או שאולי אנשים שלא מכירים אותי גם ככה לא יכירו?) קארינה

למעלה