מעניין לדעת :) חח

shikole

New member
מעניין לדעת :) חח

סתם מעניין אותי לדעת, וחשבתי על זה... איך זה לסיים את כל שלושת הקורסים האלה... מש"צים ==> סיור וניווט ==> השרדות... אני כבר אחרי שניים מהם, וכשהצטרפתי לפרחי מש"צים, לא הייתי מאמין בחיים שאני יהיה איפה שאני עכשיו... ועוד סיימתי סיור וניווט בהצטיינות... אז כמה שאני שמח שכבר עברתי 2/3 דרך...מעניין לדעת איך זה לעבור את כל שלושת השלישים חח... :) ספרו חוויות ==> כמובן בלי לספר לנו סודות כמוסים על ההשרדות... אבל ככה, איך ההרגשה... והאם אתם מתכוונים להמשיך לפעול בשנה האחרונה שלכם במשצי"ם... ו...כמובן, מה אתם מתכננים לאחרי סיום ביצפר...(בהקשר למשצים)

טוב אז ככה

אז אני סימתי תקורסים ואין זאת ההרגשה הכי מדהימה אז אני יכולה להגיד לך שתמשיך לחלום אפחד לא יספר לך על ההשרדות ומי שיספר יקבל מכות! חחח ואני והחברה מירושלים לפחות ימשיכו לפעול כי אנחנו רואים בזה שליחות שבמיוחד שהמחוז שלנו בקרשים! קיצור חברים אנחנו משצים אנשים מדהמים ושאני יהיה על המחשב אז אני יענה יותר לענין אני שולחת תהודעה מהפלא אז יום טוב ותגיד מאיזה צוות היתה בסיון?

shikole

New member
מה נסגר?

אני ביקשתי שתספרו? אמרתי... ==> בלי לספר!! שלא תהרסו יענו תהפתעה כמו שאתם אומרים אני גם לא מצפה שתספרו...יש מבינה???...

ophirein

New member
אתה לא מש"צ מושלם../images/Emo3.gif

לא עשית הישרדות......אבל חסר לך אם אתה לא עושה
ובישבילי - אתה תמיד מושלם
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתכוון בהחלט להמשיך להות פעיל - וכמו שסיון אמרה - מתחילים בהליך שיקום המחוז..... אחרי התיכון אלוהים גדול! אבל דבר ראשון שאני רוצה אחרי התיכון, זה להיות מש"ב בפעם הראשונה בקורס
ואז אולי לעשות דברים עם המש"צים בשביל הפנאן!!!!

shikole

New member
חחח חולה עליך

אכן עוד לא מושלם מבחינת הקורסים :) אבל יהיה פסדר... מממ מקווה שאני ילך להשרדות, אלוהים גדול חח..

Spidi man

New member
אהלן ../images/Emo70.gif

טוב, החדשים שהצטרפו לאחרונה לפורום לא מכירים אותי עדיין. אני מקווה שאני יוכל להציג את עצמי בצורה טובה ובקצרה (עד כמה שניתן
) אני עוז. מש"צ מאוד בוגר (כבר זקן
) ממחוז דרום. כרגע אני משרת בצבא, בחיל הים (השאר חסוי
). את הקורס משצים עשיתי ב2001, והמשכתי לקורסים האחרים, סיור וניווט והישרדות. בדרך גם הדרכתי את קורסי המשצים של מחוז דרום 2002, 2003, 2004. אני חייב להודות שלעבור קורסים של משצים זה בין הדברים הכי טובים שיש. החבר'ה מעולים, האווירה מדהימה, והכי חשוב, יש הרבה חווית מכל קורס. אני חושב שבהבאסה היחידה בכל העניין היא פשוט לעזוב את כל זה ולהפסיק עם המשצים, כי בשלב מסוים זה קורה (צבא...
). הסיפוק משלושת הקורסים הוא גדול, כיף לדעת שהיית שם, ועשית דברים שאחרים לא עשו, ורכשת ידע שאחרים פשוט לא מכירים או יודעים ואז לחלק את את הידע הזה איתם. אני חושב שתוכל לדעת איך זה באמת רק כשתסיים את שלושתם, כרגע אתה יכול להיות שמח שעברת את סיור וניווט בהצטיינות ותחשוב תמיד קדימה, לקורס הבא, ותשקיע את מלוא יכולתיך כדי גם להנות, וגם לתרום, לך, ולסביבה, מזה יבוא הסיפוק שלך מהקורס ומהמשצים. בהצלחה מושיקו

ophirein

New member
לא משנה איפה אתה משרת....

מה שבטוח מפנקים אותכם
(מחשב עם אינטרנט)

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

אני מעדיף להיות בחור יותר גרוע, ורק לא פה...

ophirein

New member
אתה אחלה בחור

למה להיות יותר גרוע??
חחחחחחחחחחחחחחח קצת קשה לי להבין אותך, כי אין לי מושג איפה אתה, אבל אל תגלה לי. עדיף

shikole

New member
אז עשית את זה בצורה טובה :)

אכן קיווית להציג את עצמך בצורה טובה וכך עשית... הבנתי בדיוק מה שניסית להעביר , אני מניח... ואני אנסה ליישם...תודה רבה על התגובה :):) מקווה להיות כמוך ולהמשיך להשקיע... ושוב...תודה... :)

ketas

New member
אני יכולה להגיד

שבתור מישהי שעברה רק את הקורס מש"צים שזה כבר שווה המון...אני חושבת שהדבר הכי חשוב בקורסים האלה הוא שהם מין מבחני סינון...למשל היו (לפחות אצלנו) הרבה כאלה שפרשו והחליטו שזה לא מתאים להם. אז כנראה רק מי שנשאר עד הסוף באמת בקטע. מענין אן אני אשאר. אגב, יש פה מישהו ממחוז מרכז? כי אני רואה רק מירושלים.

למעלה