מעניין כיצד קורה

זולו60

New member
מעניין כיצד קורה

שפורום איקס יכול לשגשג ולהאריך ימים ופורום וואי של אותה נושא יכול לצלוע להיות חולה וכמעט במצב גסיסה. למשהו יש מושג כיצד זה קורה. למשתתפי פורום זה האקטיביים והפסיביים בהצלחה בתהליך הגמילה מעישון. היום אני מסיימת את השבוע העשירי ללא עישון ודווקא היום קרה לי משהו בחיי שמאוד קומם אותי ועדיין במקרים כאלה יש בי קולות פנימיים הזועקים אלי - גמילה שטויות לכי וקני חפיסת סיגריות ועשני אותן זו אחר זו טוב לא עשיתי זאת מקווה שהקולות השפויים ינצחו. שבת שלום.

הקולות הפנימיים

שייכים להרגל ישן שמנסה להחיות עצמו כשקשה לנו . צריך בקטע הזה להבין את המנגנון הזה ולא להכנע . נורא כיף להסתכל בדיעבד ולראות שלא נכנענו לסיגריה .בהצלחה בהמשך דרור .

Night Merry

New member
זולו, גם לי עדיין יש מדי פעם

רגעים קשים שבהם אני ממש מתה לסיגריה, ואני שמחה שאין לי באיזה מקום בבית אחת, כי אז הסיכוי היה יותר גדול שלא הייתי עומדת בפיתוי..... בד"כ, כשזה קורה אני מעסיקה את עצמי במה שלא יהיה, ותוך חצי שעה (ואפילו פחות) אני כבר שוכחת מזה או לפחות לא מרגישה שאני 'חייבת', ומבחינתי זו התקדמות אדירה.... הצטערתי לשמוע על המעידות שהיו לך, כי אני יודעת מה ההרגשה לצורך החזק בסיגריה (הרי התחלנו כמעט באותו זמן), ואני חושבת שזה יותר קשה בפעם הבאה שצריך שוב לעמוד בפיתוי.... אבל אל תאבדי תקווה, אחותי, ואני בטוחה שתצליחי!!!!! ואני מסכימה עם הדברים של דרור, ובאמת מרגישה גאה בעצמי אחרי שהצלחתי, שוב, לעבור את המיכשול....

למעלה