מעניין בגל 7

sraga1

New member
מעניין בגל 7

שמתי לב שבלור לא פתחו את הלימודים תראו למשל אים יש לי רק את גל 7 לא היתי יודע אים ניפתח שנת הלימודים מה קשור ללוד אם לא כותבים מהשכן כול מה שבני עושה לא טוב כותבים מה אני אומר זה עיתונות מיקצועית הההההה מנדי איין כתבות שלך היום מה קרה יש צינזורה אוו איין מקום לעוד דף

באמת ראית את העיתון? לא נראה לי.

כי בעמוד 36 יש כתבה עם הכותרת מליציות איסלאמיות, ובעמוד 22 בפינה הימנית תחתונה (בצהוב) , ובאשר לבתי ספר בעמ' 20 (מנפלאות עיריית לוד) כתוב שם על בתי הספר תחת כותרות המשנה מי עזב את לוד וכותרת נוספת חבל שאין גרעין לביה"ס נטעים בלוד כמו בעמ' 22 ידידי אריה אפשטיין התייחס כבוד התלמידים בנושא מיגור האלימות בבתי ספרעמ' 26 עמ'30, ועל דוברותת עיריית לוד אתה יודע שהם ברוגז ולא שולחים לנו אז כל דברי ההילל שאתה מחפש על עיריית לוד וראש העיר רגב תוכל למצוא בצהוב בעיר וברמלוד. " החפזון מהשטן" אם אתה רוצה להעביר ביקורת או לעקוץ רצוי שתעשה זאת על דברים קיימים ולא השערות. אגב כדאי לך לקרוא גל שבע שיש בו הרבה חומר אמין.

sraga1

New member
קודם סליחה מנדי אבל...

אמת לא ראיתי את שימך שננים שינו לך את הלוגו ובעמוד 36 התמונה שלך כאילו מהכתבה אני מבקש סליחה כי עד עכשו חוץ מעמוד זה לא ראיתי את שימך ובקשר לעיתון מין שום עיתון חוץ מאילון לא אמין מה לעשות ואתה יודע למה כי רק אילון יש לא כסף מידיעות ואתם כולכם חיים מעירייה מה לעשות אתם לא מיתנדבים למען הקהילה בסוף אתה וכולם מקבלים שכר ............. וסליחה שוב

אתה טועה אנחנו לא מקבלים שכר ולא

חיים מהעירייה, אפילו כל המודעות של העירייה מסתכמות בכ 600 ש"ח לא יותר. אל תאמין לשמועות שכביכול חיים מחסדי העירייה, ואתה יודע שסכום זה לא מספיק להדפיס 2 עמודים. מרכז הפרנסה שלנו הוא מהלוח המשותף ומהמודעות הקבועות. שוב אני אומר לך שהשכר שלי אני מקבל מעבודה קשה במקום אחר ולא בעיתון, אני ברוך השם לא עובד עיריית לוד, ומי שחושב שאני מקבל שכר מהעירייה שיבדוק עם כל גורם. עיתון איילון גם חי מפרסומות כמו כל העיתונים, רק לו יש גיבוי מהמערכת האם ידיעות אחרונות, ואם תשים לב לאורך זמן איילון מסקר את הצד הערבי יותר של העיר, כל הזמן מנסה לשכנע אותנו כמה שהם מסכנים, אפילו שהמשטרה נלחמת בסוחר סמים איילון בא להראות כמה שהסוחר צודק. נו דחילק.

ס ד

New member
מנדי, יש לך הבחנה דקה. שוחחתי הבוקר

עם העורכת של איילון ושאלתיה מדוע לא הכניסו תגובה שלי לפני חודש. בתגובתי התייחסתי לסידרת כתבות של איילון בנושא הערבים. במיוחד של אירגון תעיוש. תגובתי היתה מתבקשת ולו לשם האיזון. תשובתה היתה שתגובתי נישלחה רק שבועיים מאוחר יותר ולכן הקוראים בודאי שכחו את הנושא ועוד תירוצים שונים... מה שמפליא אותי הוא שמלבדך ומלבדי, איש אינו מעז לכתוב כנגד הערבים. זה פשוט לא יאמן. איפה הסגן שמאיים, איפה HARTY המתלהמת, אפילו שרגא הנחמד לא משיב אש לבאים לכלותינו... אגב, היא מודה שאיילון די נמנע מלסקר את לוד ובעיותיה... שאלתיה רטורית האם זה קשור לסולחה שנערכה לפני שנתיים בים הרגב לברזיליי

ס ד

New member
שרגא, שמתי לב שגל 7 מאוד מעסיק אותך

ברצוני לשאול אותך, מדוע שישי בעיר ורמלוד מינוס מחוסנים מפני שאלותיך?

sraga1

New member
ס.ד ידידי גל 7לא רק הוא

ידידי לא רק גל 7 מעסיק אותי פשוט יושב ביננו ידיד שהוא כתב העיתון וביגלל זה חוץ מיזה הייתה קורא מה כתבתי על שישי בעיר אז הוא לא חסין ורמלוד מה יש לכתוב זה עיתון זה גימיקזה בנושא הזה. בקשר לערביםזכותכם לכתוב מה שאתם רוצים אבלל גדול הם חיים בננו ולא צריך להגזים איתם צריך שיתוף וחיים משותפים עים כול מי שגר בלוד יהודים ערבים ונוצרים ותאמין לי לפעמים הם יותר טובים מכמה יהודים תראה לדוגמתך את ידידך בשישי בעיר כמה הוא אוהב אותך

ס ד

New member
מנדי, איזה צריכים. אני חושב שמאוחר

ראה פסיקתו של ביהמ"ש בעיינו של התלמיד הערבי בבי"ס גני אביב. על מה אתה מדבר. אם השנה נירשמו יותר ילדים ערבים מאשר יהודים לכיתות א', משמע שבעוד 10 שנים יש ר' עיר ערבי. הפיתרון האולטימטיבי הוא התנתקות דו צדדית - פינוי גוש קטיף תמורת פינוי לוד (אני מדגיש לא כולל ערביי 48) יחי ליברמן. אבל אני ריאלי. יהודי אירופה ראו את הנולד והתנהגו כמו בת יענה. יהודי איראן ראו את הנולד ונהגו כבת יענה. יהודי ישראל רואים את הנולד ועוצמים עיניהם. רק הגויים חושבים שאנו חכמים ובעלי אף ארוך... האמת הערומה היא שאפנו רגיל וטיפשותינו רבה.

ס ד

New member
שרגא, אתה צודק. בעיקר לגבי הדוגמא

האחרונה שהבאת. אני מאחל לכל אהוביי שכן כמו שלי ולכל שונאי אוייב כמו הדבשה... שרגא, אתה מתחיל ליצור רושם חיובי ומרענן בהתחשב בחומר שמסתובב כאן...

למעלה