מעניין אם ח"כ חמי דורון

מעניין אם ח"כ חמי דורון

עושה ביקורי בית??? הלוואי והיה לי את הזכות לארח אותו שיראה מקרוב את ההבדל, את האושר של הילד להצלחה . ואת הימים שהוא בלי כדור איך הוא עצוב וכועס שהוא לא מצליח כמו כל הילדים, ואיך אנחנו כל המשפחה בקושי מתפקידים מרוב עייפות ואכזבה. מה דעתכם על הרעיון נזמין אותו???? ערב טוב לכולם , מהבית השקט והרגוע

zivadina

New member
תנסי להזמין אותו. רעיון טוב.

לידיעתך, הוא לא טרח לענות על המכתבים שכתבתי לו לפני שנה, כאשר הציע לראשונה את הצעת החוק שלו. מזל שהוא נתן לדובר שלו לענות לי. נראה לי שאדם שמעז להתערב בטיפול רפואי בלי גיבוי של איש מקצוע ובלי שום נסיון אישי בתחום, הוא לא האדם שיעשה ביקורי בית. הייתי שמחה לדעת שטעיתי...

zivadina

New member
מטה מאבק לעידוד הטיפול הרפואי

אנחנו מקימים מטה מאבק למלחמה בהצעת החוק ובפעילויות אחרות שרוצות לשים רגל לטיפול הרפואי ב-ADHD. יהיה ניתן להרשם אליו ביום העיון למבוגרים של עמותת "ידע והקר"ה", וכן ניתן לשלוח אלי מסרים עם שם, מספר טלפון ואזור מגורים. כך ניתן יהיה להתקשר אתכם כאשר ניזום פעילויות שונות. מצורף קובץ עם הקריאה להצטרפות. אתם מוזמנים להדפיס אותו ולחלק במקומות שונים ולאנשים קרובים.

מיכל400

New member
או שסתם יבוא לישיבת מורים

ולא אני לא מורה, שיבוא לישיבה בה ידברו על הבת שלי. זאת שלא הפריעה בכתה, זאת שלא יצאה בהפסקות מהכתה, זאת שלא קראה בכתה ב', זאת שהרטיבה כל לילה, ולפעמיים גם פעמיים בו, זאת שהרגישה שכולם צועקים עליה.... הילדה שמזה 3.5 חודשים מקבלת רטלין, (חצי LA 20) הילדה שהיום קוראת ועובדת חזק על הבנת הנקרא, הילדה שהיום משתתפת בשיעור ומשתתפת לעניין! הילדה שלא מרטיבה כלל!!! מזה שלושה חודשים - כשבועיים לאחר תחילת הרטלין! הילדה שמתחילה להבין שלא כולם צועקים אלא שאנחנו מאוד מאוד רגישים! הילדה הזאת היא שלי! ובמידה רבה היא אני, אלא שאני הייתי בגילה לפני 35 שנה, ללא המודעות והרטלין. ולכן פרט להרטבה כל החלק הראשון היה נכון לא רק בכתה ב' אלא גם הרבה אחר כך!!!! וההרטבה, היום אין לי ספק! ההרטבה הייתה תוצאה של מתח, לחץ ותיסכול ענק. אוף, כמה אנחנו הורי ילדינו שהורשנו להם את התכונה מכירים את ההרגשה... לא??? מיכל.

נסיכה ג

New member
מיכל כ"כ ריגשת אותי ממש עד דמעות...

ודרך אגב, תודה עזרת מאוד בתגובתך להודעה אחרת שלי.

R T C

New member
הרטבה

דרך אגב מאוד ידוע שילדים עם בעיות קשב וריכוז סובלים מבעיות הרטבה. אני רוצה רק לספר לך על הילד שלי שהיום בכיתה ו' את הטיפול התחלנו בכיתה א'. היום, יותר נכון לפני שבוע פעם ראשונה הרים את האצבע והצביע בשיעור אנגלית !!! (כמובן שבמבחנים הוא מקבל ציונים מעולים) אצלנו השינוי הוא יותר איטי ולאורך השנים, אבל אנחנו לא מתיאשים ביחוד שבמבחנים בכל המקצועות אנחנו רואים את התוצאות. היום הוא הילד השני או השלישי בכיתה ברמת הציונים. אני מוכנה להביא את הח"כ הנכבד שישב עם המורה של הילד מכיתה א', המורה שראתה את הילד מתחבא חצי שנה מתחת לשולחן גם בביקור של הפיקוח ולא ידעה מה לעשות, או אולי את המורה למוסיקה שבאחד השיעורים פשוט קיבלה נעל מראש ועוד... והכל פשוט מתסכול של ילד נבון חכם ומקסים שלא יכל להתמודד בלי טיפול. אף כתבה, תוכנית טלויזיה או סיפורי אימים לא יצליחו למנוע מאיתנו לתת לבננו את התרופה שנותנת לו אפשרות ללמוד, להצליח ולקיים חיי חברה מלאים ומאושרים. הייתי מציעה לו להיפגש עם בני בן ה- 12 או 15 ולשמוע מהם איך גילו את האור בקצה המנהרה בעקבות הטיפול. ילדים שניסו את הדרך ללא כדור ועם, ילדים שמעולם לא שמעתי מהם תלונה למה הם לוקחים את הכדור כי הם בעצמם יודעים מה קורה בלי.

R T C

New member
הרטבה

בתחילת האבחון שנערך לשניהם מזמן כמובן, נשאלה השאלה מצידנו ומתברר כי רבים מהילדים עם ADHD (וכמובן יותר בנים) סובלים מבעית הרטבה... אנחנו מטופלים אצל ד"ר מנור ואני זוכרת שהיא ציינה שיש קשר. אם אני לא טועה גם בשאלון יש שאלה לגבי הרטבה

דליה.ד

New member
אני רוצה שהוא יבוא

כשהם לא על ריטלין! נראה אותו אז...גיבור גדול!

b a r b a i m a

New member
../images/Emo45.gif גם אצלנו יש בעיית הרטבה ולא,

לא ידעתי שזה חלק מהסימפטומים של ילדי ADHD, מוזר שד"ר קושניר שאצלו אנחנו מטופלים כבר שנתיים-לא אמר לי דבר, ואני כן עידכנתי אותו שהילד הוא ADHD ומקבל ריטלין.
עכשיו אני יודעת שמה שחשבתי-זה נכון, יש קשר! תודה

ש י ק מ ה

New member
בהחלט יש קשר, גם אצלנו אצל הבן היית

בעיית הרטבה אך לזכור ולהרגע זה עובר, לוקח זמן אך זה עובר.

05 מיכל

New member
גם אצלנו

כמעט כולם הרטיבו הרבה שנים (עד גיל עשר!) לי זה נראה מאוד פשוט שזה קשור. בעיני ADD זו בעיית בקרה. וגם הרטבה כמובן, זו בעיית בקרה.

oran101

New member
הרטבה

אני גם יכולה לספר שאצלינו יש בעית הרטבה הילד שלי הוא בן 9 כבר ואני שואלת את עצמי מתי זה יחלוף ? ניסינו הכל דר קושניר מינירין ואף אחד לא העלה את הקשר בין ADD להרטבה תודה עכשיו אני מבינה !!!

רונתי

New member
מיכל ../images/Emo24.gif ריגשת אותי מאוד

וואו, גם הבן שלי מזכיר לי אותי, וגם הלוואי שאני הייתי מטופלת ולא הייתי חיה בהרגשה של איך זה שאני מרגישה חכמה, מקבלת מחמאות על האינטילגנציה שלי , אבל נכשלת בלימודים????

ae70

New member
גם הבן שלי אובחן כADHD אבל

ד"ר עדי הדר אמר לי שזה לא קשור להפרעה . עכשיו אני מבינה למה הגמילה בקופ"ח נכשלה .

מיכל400

New member
הכתיבה והתגובות הביאו אותי

לעשיית מאזן. הילדה בתקופה כל כך טובה! היו ימים רצופים שהיא הרימה כל יום טלפונים לכל הבנות בכתה ואף אחת לא יכלה להפגש איתה... כן רציתי להאמין שזה צרוף מקרים אומלל אבל יום אחרי יום... אפילו אני איבדתי את הנאיביות שלי... בשבועיים האחרונים, אין יום ללא מפגש. בפורים לילה אחד ישנה כאן חברה ובשני הנסיכה ישנה אצל חברה אחרת. אתמול ישנה אצל חברה, הייתה עם משפחתה בטיול, חזרה בארבע ובחמש הוזמנה לחברה אחרת. נכון הסקפטים יגידו, נו, טוב, תקופה טובה. ויש בזה משהו , במיוחד מתוך הידעה שעוד נכונו לנו ימים פחות טובים. אבל מתוך ההבנה וההכרות של מה שעשה ועושה עבורי הרטלין, אין לי ספק שהתקופה הטובה לא הגיעה משום מקום. גם לי כנוטלת רטלין מזה חמש שנים+, יש הסגות ולבטים לפני שאני נותנת לבנות שלי, לא תמיד זה פשוט, וטוב שכך!!! אנחנו מחוייבים לבדוק יום יום את היתרונות והחסרונות. נכון להיום אין לנו כהורים, את הפרוולגיה, לא לתת להן. הייתרונות עולים על החסרונות. וכל זמן שזה המאזן, הן תיקחנה את הרטלין. מיכל.

רונתי

New member
זה לא יביא לו פופולריות

אז הוא לא יעשה את זה. כנראה הוא מצא תחום שבו הוא מרגיש שהוא יוכל להתבלט. מה שבטוח שינוי מ ח ו ק ה אצלי לעד (לא שהצבעתי עבורם, אבל היתה לי סימפטיה אליהם).

למעלה