מעניין איזה XT זה....

מעניין איזה XT זה....

http://youtube.com/watch?v=5OA6Hchsc28 מסתבר שהכלי יודע להשתעשע...

../images/Emo207.gif צינורות בלימה מפלדה שזורה...

יש לי אפשרות להרכיב צינורות ברקס מפלדה שזורה של חברת ברינגר בעלות 600 שקלים. בנוסף, הבחור קיבל דיסק 320מ"מ +מתאם קליפר ל-XT מאותה חברה אבל המחיר בשמיים, 2400 שקלים. רציתי לדעת האם יש טעם בהרכבת צינורות בלימה שזורה ב-XT שלי? אני חייב לציין שהדבר שהכי מטריד אותי בכלי זו היכולת הזוועתית שלו לבלום, לכן חשבתי טיפה לשדרג את מערכת הבלימה. האם ניתן להגיע ליכולת בלימה גבוהה גם עם הדיסק המקורי אבל עם שינויים קלים כמו צינורות והחלפת ה-MASTER CILINDER? עם צינורות+קיט משאבת בלם אני מגיע בקושי ל-1400 שקלים, ולכן אני חושב שכדאי קודם להתחיל עם זה לפני שאני רץ להחליף דיסק בעלות כה מטורפת. מה דעתכם?

Le Duke

New member
החלפת הדיסק יותר אפקטיבית

חפש מציאות ברשת. דיסק גדול לא יתקשה להסתדר עם המשאבה והצינור המקוריים.

אז זהו...

שלמצוא מציאות ל-XT זה לא בדיוק פיקניק... הפכתי את E-BAY ולא מצאתי כלום. לשלם 2400 שקל על דיסק ומתאם זה לא ממש שפוי מבחינתי. אז מה בכל זאת עושים? מה לגבי הצינורות, זה כדאי או לא?

45degrees

New member
תשובות:

1. אל תחליף משאבת בלם - לא תקבל מזה כלום ממה שאתה מחפש. 2. תחליף לדיסק גדול יותר. אם יש בעיה למצוא התאמות - בתנאים מסוימים אפשר להתאים דיסקים שמיועדים לכלים אחרים. 3. צינורות פלדה יעזרו לך אבל רק בתחום ההיפטרות מתחושת הספוגיות. כלומר - אם כרגע חסרה לך עוצמה - צינורות הפלדה לא יספקו אותה. 4. לא שמעתי שאתה מחפש קליפר חזק ודיסק רציני. שזה הכיוון ללכת אליו. ישנם גם פתרונות חליפיים - במסרים.

עידכון

היום הוחלפו צינורות בלימה לפלדה שזורה+רפידות איכותיות+הוחלף שמן. מסקנות:הכלי סוף סוף בולם לשביעות רצוני ואני מעריך שאחרי שהרפידות יתיישבו טוב על הדיסק אז השיפור יהיה טוב עוד יותר. לגבי השמן שהוחלף, אין מילים, השמן שהיה לפני ההחלפה היה פשוט זוועה. סמיך לגמרי.

וואלה...OK.

נוזל בלמים הוא לא סוג של שמן? אם לא אז באמת הייתי שמח ללמוד משהו חדש בעניין הזה ולהשכיל.

asparagos

New member
אצלי מותקנת המשאבה המקורית

והקליפר המקורי. השינויים הם - דיסק 320 וצינור פלדה שזורה, עוצר טוב. יש לי מתאם נוסף לקליפר, תמסרר אם אתה מעוניין לקנות. אבל, לפני שאתה מתחיל עם על הטררם... מתי בפעם האחרונה החלפת נוזל בלם? גש למוסך ותחליף, ההחלפה לוקחת 10 דקות עם הפסקת קפה באמצע, תעלה 100 ש"ח במוסך הכי הכי יקר.

fungas

New member
ושוב...

עזוב נו... הוא בולם. שים רפידות שהן סינטרד וזהו.

motorcycle boy

New member
../images/Emo45.gif סרטון מעולה,פעם שלחו לי אותו

באיכות יותר טובה והוא שמור אצלי ומידי פעם אני צופה בו,גם השיר יפה,מישהו יודע איך קוראים לו ואיזו להקה? הייתי רוצה להוריד אותו ולשמוע עוד מהחומר הזה...

אפשר להגיד מזל טוב..

LC 4 סופרמוטו חוקי לכביש 2002.. לעבור אליו מהקליקס זה כמו לעבור ממיני קופר לבמוו סדרה 5... המון כח וקשה לכופף אותו.. אבל אחרי כמה שעות התרגלתי לדחוף חזק חזק את הכידון... מי בקטע מחר?

למעלה