היי רותם!
קודם כל תיסלם על השמות שלך. אני מת על המדבר, ורותם הוא שיח מדברי. מקווה שאת נהנת במדבר שלך. גם בחרת שם משתמש עם אמונה, וזה יופי. כיוון שפתחת בסיאנס, כמעט שמייד דילגתי על כל העסק. אני לא מבין למה אנשים נכנסים לענין הזה. כל מי שקורה שורות אלו, שיבין רק שבסיאנס אכן רוח מדברת אבל
לא רוחו של המת. האינפורמציה שמקבלים היא אינפורמציה שקרית. אלהים לא מאשר שיטרידו את רוח המת בצורה הזאת, וממילא רוח אחרת תופסת את מקומו ומתחזה לאותו מת. יכול להיות שחחלק מה שהיא אומרת הם דברים אמיתיים. חלק - אך כל השאר הוא שקר. ככה היא מוליכה שולל. חצי אמת גרועה הרבה יותר משקר. רוח , כיון שהיא רוח גם אם נראה אותה, הרי זו רק צורת התגלות שלה - לא הצורה האבסולוטית שלה, שכן היא רוח ולא חומר. לא ראיתי רוחות, אך בחורה שראתה אותן בחדרה, תיארה לי אותן דרך האיסיקיו, וגירשתי אותן אחת אחת. היא תארה לי איך שהן נעלמות. כשהייתי בהונג קונג ראיתי כמה וכמה מקרים בהן רוחות השתלטו על בני אדם (בעיקר בנות), ואיך הרוחות דברו בתוכן, ושינו את צורת פניהן (זה לא רק בסרטים!). חברי טיפל בהן (
), והכל בסדר. מתוך עצמי הוצאתי המון, כי רציתי לדעת, והזמנתי אותן. הן נכנסו לתוך גופי, אך לא ידעתי אז לזהות אותן. היתה לזה השפעה רעה, אך רציתי לדעת....חיחיחיחי. כשלמדתי לזהות אותן, הוצאתי אותן. הן יצאו בבודדת וצרורות...קטעים. שאגות, וכו' יותר טוב מאשר בסרטים. הרבה ברכות,