מעניין אותי מאד

מעניין אותי מאד

איזה דמות אהובה עליכם? איזה תכונה דומיננטית יש בכם? איזה תכונה הייתם רוצים להקטין? איזה טיפוס אתם חושבים שאתם? אתם עושים מדיטציה כל יום? איזה משפט או מילה אהובה עליכם? מה יוצר בכם כעס? איך אתם מגיעים למצב שאתם סולחים לבן אדם? (מה אתם אומרים בליבכם שגורם לכם לשנות את הדיעה שלכם כלפיו)? האם אתם חושבים שהאדם הוא בעל תכונות שניתנות לשינוי והאם הוא יציר הוריו או החברה שבו הוא חי? האם אתם נתקלתם בהפליות בחברה? מה אתם תורמים לחברה שבתוכם אתם חיים? האם תוכלו לענות לי על השאלות האלה?

טוב אני מביאה משהו נחמד לדעתי

על שלושה דברים העולם עומד 3 דברים בחיינו שלא ניתן להשיבם הם; זמן, מילה והזדמנות. 3 דברים בחיינו שאין להתכחש להם, יושר, שלווה ותקווה. 3 אבני החן של חיינו הם; אהבה, תחושת ערך עצמי וחברים אמיתיים. 3 דברים בחיינו שלא ניתן לסמוך עליהם. חלומות, הצלחה וגורל. 3 דברים שמדרדרים את חיינו הם; אלכוהול, יהירות וכעס. טוב לב הוא הגן. מחשבות זכות הם השורשים. מילים אדיבות הן הפריחה. מעשים נאים הם הפירות. ותחשבו על זה לפחות אולי יתן לכם השראה. נלקח מפורום "מסע הנשמות"

Mist2

New member
מזכיר לי קצת את הקומוניזם

גם להם היו סיסמאות מאוד דומות, וגם הם פעלו לפי סיסמאות :).

Mist2

New member
מאיפה לך לדעת? שמעת סיסמה על כך?

אני נולדתי בארץ קומוניסטית, אז אני יודע, ומדבר מניסיון.

Mist2

New member
הי לוסט

אם זה משנה לך, אז כן, עליתי ארצה ב - 1981 בגיל 8 .

lost insight

New member
../images/Emo45.gif

pravda. ובמיוחד רוסיות

lost insight

New member
net

יש לי שורשים חלקיים למדי. אני מהמעריצים של התרבות הזאת. אולי בגלגול הקודם הייתי.

תחשוב בעצמך

האם כל הערכים שקיבלת בילדותך גרועים???? מה עם התרבות שהקומוניזם מה עם החינוך ואוניברסיטאות שניתנו לכם הזדמנויות בשיטת הקומוניזם???

Mist2

New member
את באמת רצינית?

למדת היסטוריה? אני לא חושב שזה הדיון המתאים לפורום, אבל בבקשה ממך תבדקי לפני שאתה רושמת.

טוב אני יענה ואם בא לכם תענו גם

איזה דמות אהובה עליכם? - אמא תרזה בשבילי היא דמות שתמיד אחשוב עליה כמשהי שהצילה את העולם. איזה תכונה דומיננטית יש בכם? - תמימות כזו שאני מאמינה שכל האנשים יש בהם טוב לב. איזה תכונה הייתם רוצים להקטין? - חוסר בטחון. איזה טיפוס אתם חושבים שאתם? - טובת לב. אתם עושים מדיטציה כל יום? - לא מצליחה לעשות כל יום מדיטציה זאת האמת. איזה משפט או מילה אהובה עליכם? - סבלנות וחמלה אלו מילות המפתח שלי. מה יוצר בכם כעס? - אנשים שלא חושבים על אחרים. ועל אנשים שמקצרים לנו את החיים בכדור הארץ. שלא משתכנעים שאנחנו אלה שמביאים כלייה על כדור הארץ. איך אתם מגיעים למצב שאתם סולחים לבן אדם? - אני אומרת לעצמי שפשוט האדם שמביא אותי לכעס סובל בתוכו. והוא לא מרוצה מהחיים שלו עצמו כי אחרת איך אפשר להסביר את זה אחרת? האם אתם חושבים שהאדם הוא בעל תכונות שניתנות לשינוי - אני מאמינה שאם אדם ירצה לשנות תכונות מסויימות הוא יצליח לאחר הכוונה מתאימה והתמדה. והאם הוא יציר הוריו או החברה שבו הוא חי? - לפי מה שראיתי בימי חיי גם הורים וגם הסביבה משפיעים על בן אדם על תכונותיו ומעשיו. האם אתם נתקלתם בהפליות בחברה? - שאלה יותר מדי מורכבת. נתקלתי בזה כשהייתי יותר קטנה. ולפי דעתי תמיד יהיו הפליות כל עוד בני אדם חושבים שהם יותר טובים אחד מהשני. מה אתם תורמים לחברה שבתוכם אתם חיים? - מתריעה על דברים שלא נראים לי נכונים בתקווה שזה יעזור.

Mist2

New member
חשוב לדעת! אין לי שום מטרה לפגוע!

כל מי שדיבר איתי בתקופה האחרונה, כאן או בקומונה שלי, והנושא של תמונה דימיונית עלה, ולא הבין על מה אני מדבר. זו הדוגמה הטובה ביותר של התמונה הדימיונית. עוד דבר שחשוב לומר, שכל אחד יש לו תמונה דימיונית על עצמו. לכן אני לא רואה את עצמי כפוגע במישהו בהודעה זו, רק משתמש בה להסבר.

למעלה