מעניין אותי לשמוע

קראתי כבר כמה פעמים

את ההודעה שלך, והתשובה הכי טובה שנכתבת לי היא אין לי שום שילוב עם שום מדינה שלי או לא שלי, ודאי אף מדינה לא מתיחסת אלי בלעג. לפעמים גם המדינה לא קיימת בשבילי, ולפעמים כן, אבל בכל מקרה הקיום הוא בראשי בלבד. אז אין לי מושג על מה אתה מדבר

Mist2

New member
איך אתה לא מבין? יש כאן הכל!

הם - דופקים אותנו, הם - נגדנו, וכמובן שאנו הנדפקים מסכנים. יש כאן את הרעים, את הטובים, יש הפליה וחוסר צדק, יש הם ואנחנו... בקיצור יש כאן הכל לסרט הוליוודי, או חומר משובח לפוליטיקאי מתחיל. אתה יודע מה, אני מציע ליצור קבוצה בפיסבוק ולצאת להפגנות.

כמעט כל מה שיכולתי לאמר בנושא כבר נאמר

מכיון ששאלת בעבר מדוע אתה לא מקבל קידה או משהו בדומה לכך, נכנסת למחסנית הקידות. האלגוריתם שלה הוא LIFO, זה לפחות הניחוש שלי איך הדברים עובדים. אבל זהו אינו חוזה כובל, אצלנו אין התחייבות, ואם תרצה אזמין טכנאי שינתק אותך.
קידה.

Mist2

New member
לא שאלתי למה

שאלתילמהדר לצי, האם אתה יודע על מה?

שאלה בעלמא

תוכל לנסח בצורה אחרת? כי כרגע, כפי שאני מבין "על מה", התשובה היא שכבר הסברתי בעבר את כל ענין הקידות. "על מה" מניח שיש מושא ספציפי לקידה. כאילו פתאום אמרת דבר מאוד מסוים ועליו באה הקידה. הקידה היא לא "על" אלא "לך". קידה.

הצופה.

New member
העולם הרגיל הוא האשראם הוא הרוחניות

אין רוחניות במקום אחד ובמקום אחר אין העבודה הרוחנית היא שלך לא של מישהו אחר כאשר אתה עומד מול מישהו שהוא נחשב בשבילך "מדינה" זו בדיוק העבודה הרוחנית שלה להיות שם לאפשר לו לדבר להיות קשוב לא לגלות התנגדות לתת לאחר לזרום לדחוף להתפרק עד שיגלה שאין את מי לדחוף ואז פשוט יפסיק לדחוף ויגלה את עצמו וזה תפקידך הקשבה =אהבה אם מישהו רוצה להשפיל אותך או לדחוף אותך תן לו לדחוף שיתעייף ויגלה שאין התנגדות (נראה כמה אתה מסוגל? האם זו לא רוחניות?)

תסכים איתי

שיש בעולם הרוח והאלטרנטיבה הרבה הזנייה? יש לא מעטים שמוציאים שם רע מאוד לכל הנושא הרוחני. לשאלה שלך. מה אכפת לי מה "המדינה" מעודדת ומכבדת או לא בתירגול או בחיים שלי. אם מתייחסים ברצינות או בזלזול ולעג. לי חשוב מה אני עושה ומה זה עושה לי. אם ח"ח תירגול מדיטציה יוצא יום אחד מחוץ לחוק, בלי ספק שאצטרך לחפש מקום אחר לחיות בו. ודבר אחרון בנושא. הכל פונקציה של רמת התודעה הקולקטיבית. מי זו "המדינה"? אוסף התודעות של האזרחים של המדינה. כל עוד רמת התודעה שלהם נמוכה, כך גם רמת התודעה הקולקטיבית של "המדינה".

כשאני בוחנת, אני רואה דווקא השפעות

של חשיבה נאורה החודרת לתוך התרבות. לאט לאט. עם עליות וירידות. עם סטיות מן הכיוון הרצוי , אבל גם עם שיבה אליו. זה הקצב של החברה הכללית. יש כאלה שהולכים יותר מהר. מה האחוז שלהם בחברה? איני יודעת.

למעלה