מעניין אותי לדעת

מעניין אותי לדעת

כאשר הקדוש ברוך הוא אמר למשה רבנו שהוא הולך למחות את עם ישראל משום חטאיהם ומשה רבנו השיב לו "אם כך מחני מספרך" האם משה רבנו ידע שייצאו מהזרע שלו חילונים כמוכם האם הוא היה עונה לקדוש ברוך הוא את אותה התשובה או שמא היה עונה לו אם אתה משאיר את העם הזה "מחני מספרך. אני לא יודע אבל מה שאני כן יודע זה שאתם יותר טמאים מהחזיר שאתם אוכלים, אתם מלאים בכפירה , אתם משוקצים בעיני ה", ואפילו שהייתי כמוכם מעולם לא שנאתי דתיים ולא שללתי את דרך חייהם מעולם , כל החילוניות שלי התבטאה בסיפוק התאוות שלי אבל בלי כל כך הרבה שנאת אחים כמו שאני רואה בכל כלי התשקורת החילוניים מ"פורום זה " ועד הטמבלוויזיה החילונית שלכם שמשדרת כפירה ושנאה 24 שעות נגד בורא עולם וכל הקדוש. מסכנים אתם באמת זקוקים להרבה הרבה תפילות .

korinalir

New member
תנסה להבין../images/Emo92.gif

אפילו שזה קשה לך אז אני אוסיף תמונות יש
(אנשים ישראלים) שלא מאמינים ב-
(אלוהים) וגם לא ב-
(קמעות) הם לא פועלים אחרי מערכת חוקים מוזרה בשם ה-
(יהדות) ומסתפקים בלהיות
ישראלים. מותר להם לאכול כל מה שהם רוצים אפילו
עם
ו
(אפילו שזה עלול לגרום כאב בטן
) הם גם רואים
ו
בשבת לפעמים הם מתאהבים בבני מינם
וזה בסדר והם גאים בכך
הם לא מפחדים כי הם לא מאמינים שאחרי שהם
(ימותו) יקרה משהו גם עם כהנים
מעל לבתי
והחיים שלהם עדיין
ו
והם לא שונאים דתיים אם הם לא יכפו עליהם את
שכתב ב
חוקים משונים כולנו נחיה בשלום
נ.ב גם לא כולם מאמינים ב
וזה בכלל לא קשור

סילבן

New member
תעזוב במנוחה את מגן-דוד!!!

מגן-דוד הוא סמל הציונות ולא "היהדות" כפי שאתה קורא לה.

[אורן]

New member
האמת היא שאפשר גם וגם

אבל כשעושים מגן דוד נראה לי שלא מתכוונים רק ליהדות...

taro

New member
לא מדוייק

מגן דוד זוהה תמיד עם יהודים. הוא מסמל, כזכור, את הממלכה שעברה מהמישור הארצי למישור השמימי.

הבנתי ,אבל תביני גם ש.......

הדתיים לא כופים על החילוניים את ה|ספר וגם לא את החנויות
בכל מקום , והם גם לא קובעים מה החילונים
(ילמדו) בבתי ספר שלהם . דרך אגב אהבתי את הסמלים שלך וניסיתי לחכות למרות שזה עדיין לא מגיע לרמה שלך (יש לך חיבור
רק חבל שהמסר עצמו מעוות
).

1337hAx0r

New member
לאחר תגובה זאת

אני בטוח שאתה שונא את החילוניים יותר ממה שהם שונאים אותך ואנשים כמוך שמביישים את ארץ ישראל.

[אורן]

New member
אני כל כך מרחם עליך...

שהצליחו לשטוף לך את המוח ככה... תגיד את האמת, נכון שכשהיית חילוני אתה היית מהערסים האלו שהרביצו לחנונים וכל מי שלא כמוהם ועולמם היה כל כך ריק שמפחיד אותי לחשוב על זה אפילו? מסכן... עכשיו תחייה כל חייך בשקר ושנאה רק בגלל שלמערכת החינוך אין תקציב... טוב, עוד ילד אבוד.

סילבן

New member
7, ליתר דיוק

מספר ילדיו הצפוי, או אולי 56, כולל מספר נכדיו, וכו´...

לאאאא בכלל לא

דווקא בכלל לא הייתי מהארסים למרות שהיו לי חברים כאלה (גם היום יש לי) , אני אישית אדם שמאמין שהכוח נמצא בפה למרות שאין לי בעייה בכלל להשתמש בגוף אבל זה לא תמיד יתפוס (בסוף משהו יותר חזק ממני יופיע ואז זה יכאב ) בפה אני מאמין שאפשר לכסח הכי טוב ... אתה מרחם עליי אהה, לי שטפו את המוח אהה , החיים שלי ריקים אהה, אני חי בשקר אהה , שיהיה לך יום נפלא חמוד.

למעלה