מעניין אותי לדעת

אורליה1

New member
אמי נפטרה כשהייתי בחודש השלישי

וזה קרה לפני שנה וחודשיים . היום מעיין בתי כבר בת 7 וחצי חודשים ואין יום שבו אני לא חושבת על אמי. היא כל כך חסרה לי שאין לי מספיק מילים כדי לתאר לך את הרגשתי. אמי שכבר היו לה 6 נכדים מאחיותיי כל כך חיכתה לילד/ה ממני שעד שזה כבר הגיע היא לא זכתה להכירה. אני מקווה שהיא איכשהוא איתנו ושומרת עלינו. אורלי.

galigal33

New member
עצוב שלא זכתה להכירה

ואת היית בהריון שזה מצב כל כך רגיש! בחודשים הראשונים להריון לא היה יום שלא בכיתי עליה וכעסתי עליה. בטח היה לך מאוד קשה. אני בטוחה שהיא יודעת ושומרת עליכם. אני תמיד אומרת לעצמי שלא יכול להיות שאמא תעזוב את הילדים שלה אז בטח היא עדיין כאן רק שלא רואים אותה. דרך אגב, בהריון היא הופיעה לי המון בחלומות. ועוד לפני שידעתי שאני בהריון חלמתי שיש תינוק בבית של ההורים שלי ואני תוהה איך יכול להיות שאמא שלי לא בבית כשיש שם תינוק קטן. שבועיים אחרי גיליתי שאני בהריון. חלמתי עליה המון המון!

כל כך עצוב../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני יתומה מאב...אז אולי זה שונה אבל הכאב הוא אותו כאב...וגם לי כואב שהוא לא פה ולא זכה לראות אף אחד מהנכדים שלו...ושהוא לא פה כדי להקשיב וליעץ כמו פעם...מאחלת לכולנו הרבה שמחה ואושר

galigal33

New member
גם לך ליאתיי../images/Emo24.gif

לאבד אבא זה גם כאב אובדן גדול מאוד!

זה כואב באותה מידה

אבא שלי נפטר כשהייתי בת 17 בדיוק שהדברים המשמעותיים בחיים שלי הגיעו כמו סיום הלימודים, הגיוס, השחרור, החתונה, הלידה...... לפעמים אני מוצאת את עצמי יושבת ובוכה

לוליLuli

New member
בנות יקרות..רוצה לומר לכן כמה מילים

אני קוראת את השרשור שלכן .. והלב שלי מתכווץ... ורוצה לשלוח לכן
גדול גדול ... זה נכון שאין כמו אמא!! וזה נכון שאין תחליף שווה לאם אמיתית... ולכן אני רק יכולה לאחל לכן מכל הלב שתמיד תהיו עטופות בהמון אושר שלווה ואהבה גדולה ,מ.. בני הזוג שלכן מהילדים שלכן מהחברים והחבכות שלכן תקיפו את עצמכן באנשים שתרגישו טוב איתם כי לפעמים אם אין את הדבר אמיתי ...חשוב לפחות למצוא תחליף קרוב ככל הניתן.... ולפעמים הקשר שמרגישים בלב,לא נמדד בקשר דם ,אלא במה שנבנה בחיים האמיתים מאחלת לכן מכל הלב אמהות מאושרת וזוגיות נפלאה ושולחת לכן חיבוק ונשיקה גדולה ואולי תצתרפו כולכן למפגש שלנו בשבוע הבא וכך תוכלו גם להכיר אחת את השניה -בנות השרשור הזה ,וגם חברות נוספות שיוכלו להיות אתכן כשאתן צריכות חיוך או הקשבה או עזרה ....

galigal33

New member
תודה את פשוט מקסימה!

לפעמים מרוב שאני רגילה לזה שהיא איננה אני שוכחת אותה, שוכחת את הכאב , מדברת או כותבת על זה מהראש ולא מהלב ומזלזלת במה שקרה למישפחה שלנו. כשאני קוראת את מה שאת כותבת זה נותן לי הכרה בכאב המודחק שלי ומחבר אותי שוב ללב, לכאב שלו ולאהבה העצומה שלי לאמא שהלכה מוקדם מידי.

גגונה

New member
ליבי ליבי איתך

אצלי מי שלא זכה זה אבי שנפטר לפני 4 שנים. בקשר לבעיתך- בדיוק אתמול ראיתי בתכנית הבוקר של סיגל שחמון בחורה שתומכת באימהות שאיבדו אימהות. היא מדריכה סדנאות וקבוצות תמיכה בנושא ומאוד התרשמתי ממנה. לצערי אני לא זוכרת את שמה אבל אפשר להתקשר או לחפש באתר של ערוץ 10. אני חושבת שכדאי לך לשמוע ולברר. אני אישית מאוד בעד קבוצות תמיכה. שיהיה בהצלחה ושלא תדעי צער.

galigal33

New member
תודה

מכירה את הקבוצה הזאת. דווקא בתופה הזאת אני לא מרגישה שאני זקוקה לקבוצת תמיכה. אתודה רבה על התגובה ומקקוה שגם אתם לא תדעו עוד צער.

למעלה