מעניין אותי לדעת

mr-j

New member
מעניין אותי לדעת

מי המטומטם שהגה את הטקסטים האוויליים לאגודה למלחמה בתאונות דרכים "רוצה לשתות,איפה סבא" וכו´ לא מספיק שהפרסומת מעצבנת הוסיפו לזה קריין שמעלה את רמת העצבים שלי לכזו שמסכנת את הסובבים אותי על הכביש!!! במקום להסתכל על הכביש אני מזנק על הרדיו בחיפוש נואש אחר תחנה אחרת זה נשמע כאילו איזה פקיד אידיוט הגה את הטקסט ומכיוון שהוא היה כל כך מרוצה מעצמו הוא החליט לקריין אותם בעצמו. אז בנתיים אני מחרים את גל"צ\גלגל"צ עד יעבור זעם(או קמפיין) למען בטחוני ובטחון כלל הנהגים באיזור המרכז... יום טוב ובטוח לכולם.

הופה סטופה!

תירגע חבר על כל תשדיר כזה עובדים קשה מאוד. זה לא פשוט לכתוב טקסט כל כך מעצבן, למצוא קריין דוחה (טופול, כבר אמרנו?) ולבנות את פריסת המדיה בצורה כל כך מעיקה, כך שתרצה לקחת את הרדיו ולזרוק אותו מהחלון של האוטו. בייחוד שצריך להשתפר מפעם לפעם, כל פעם שחשבת שהם הגיעו לשיא, הם מביאים לך אותה במשהו חדש ומעצבן יותר. מישהו אמר הופה סטופה? מירן

mr-j

New member
הופה סטופה שיחזור לגג ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

GK_FF

New member
אני רואה פה כבר הרבה זמן.....

אני רואה\שומע פה הרבה "הופה סטופה", מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזאזל?!?!?!?! 0_O

הילית*

New member
מסכימה...

אני לא חושבת שהדרך להילחם בתאונות דרכים היא באמצעות קמפיין שיוצר פחד או אם כבר בצורה הזאת זה אפילו לא יוצר פחד אלא רתיעה מהנשמע ואינו משיג את המטרה...

dundybar

New member
והכי גרוע ...

שלקחו קריין עם אף סתום ! ראבאק ! מה קשה למצוא מישהו שהמעברים שלו פתוחים, מה ? זה נשמע ככה: "דהג, אל תחצה חייב". פשוט דוחה !

למעלה