זה לפחות לא המסר שמקבלים מרבנים ואנשי דת אחרים. כאשר אתה בא ושואל רב שאלה הילכתית, הוא לא יתחיל לחקור את האמונה שלך, ותדברו על אמונת וה' וכו'... אלא הוא פשוט יגיד לך, ההלכה אומרת ככה וככה זהו, נקודה סוף פסוק.
האם אדם צריך להיות דתי כדי לענות בענייני אלו? יש שכותבים כאן בשבת כי הם דתל"שים. הם בהחלט לא פחות בקיאים ממך. ובנוסף, כמו שהדתי לומד את כתבי הדת גם החילוני לומד ומתעמק אם רוצה. לא צריך לשים תפילין בשביל להתעמק בנושא.
אבל דעתך מגוחך בעיני לא ,אני לא אומר שאני יותר כלום ממך אני אותו בן אדם עם אותם החסרונות בדיוק כמוך ובדיוק כמו כולנו לכל אחד מאיתנו החסרונות לכל אחד מאיתנו יש את נסיון החיים ויש את יצרו הפרטי מה שאין לך ואין לי. לי, יש לי מספיק משלי. אבל כמו שאיני בכלל מבין בפסיקה של אלברט אינשטיין מי שלא חי חיי תורה ומצות (כן אפשר לחיות חיי הומו וחיי תורה ביחד כמו כולנו עם הנסיון שלו ושלי) אבל מי שלא חי חיי תורה והתיחסות לבורא עולם לא יכול לענות על דרישותיהם של אלו המבקשים תשובה תורנית זושא
יש המסוגלים למצוא את שילוב האמונה בה הם חונכו לבין הנטייה המינית שלא הייתה כלל בחירתם. לי לא היה מעולם אמונה רבה בלב, ונטייתי המינית רק תרמה לכך שלא אשלב בין החיים כדתי והחיים כהומו- והורדתי את הכיפה. כשאנשים באים ושואלים אותי מה לעשות אני אף פעם לא אומר לעשות כמוני, אלא רק מציג את הצד שבחרתי. אמנם אני דתל"ש אבל לעולם לא אהיה חילוני- תמיד אהיה דתל"ש ולכן אני כותב בפורום זה.
מה לעשות המשפחה שלי עדיין אותה משפחה- כולם דתיים הולכים לבית כנסת שומרים שבת אוכלים כשר וכו' וכו'. אני עדיין ותמיד אהיה שייך למשפחה הזו- ולא מתכוון להתנתק ממנה. ומשום כך- אני צריך להתמודד עם הדת אף אע"פ שאינני שומר את מצוותיה. ההתמודדות עם המשפחה היא התמודדות שכל הומו מבית דתי צריך לעבור- אם הוא בארון ואם לאו אם הוא שומר מצוות ואם הוא דתל"ש- ולכן אני חושב שיש לי מה לתרום בעניין לבאי הפורום.
להכנס לאתר לפניך ברעדה ולקרוא שם עוד על הומוסקסואליות ויהדות. תוכל לראות מאמרים ודעות של רבנים שניתן לשלב בין השניים. מחקרים מראים כי הדת היא בסך הכל חינוך עליו גדלנו שניתן לשינוי בעוד הנטיה המינית מוטבעת בנו ללא שינוי. יש אנשים שלא רוצים לוותר על הדת למרות האטימות שבשאלה מהסוג ששאלת. כששואלים שאלה זאת לרוב שואלים אותה כאילו הדת היא מובן מאליו. מצפים לעורר את ההומו לנקיפות מצפון ביחס לנטייתו. הכוונה היא לתת לו להרגיש רע עם עצמו ושישנה את דרכיו. אבל את נטייתו הוא לא יכול לשנות. רק את אמונתו. אז אם רוצה השואל שאותו אדם ימשיך להיות דתי, עליו לעזור לו למצוא פתרון לשילוב בין השניים או שבעל הנטיה פשוט יסיק כי הדת היהודית היא דת אטומה, שגויה סטיגמטית ושקרית וילך למקום בו יש אהבה וקבלה.
מותר להיות הומואים דתיים. בקשר לדתיים, חובה אפילו. בקשר להומואים, טוב, אין לנו ממש ברירה, בלי קשר לתורה.. מה שאסור זה יחסי מין אנאליים. אפשר לחיות בלי זה. אבל הכל באמת תלוי בהגדרה מה זה "דתי"...
יחסי מין... חוץ מזה, מה אתה חושב שלסביות עושות...? ואני חי בלי זה, עדיין... אבל הכוונה בבסיסה מובנת. אז בעיקרון, כנראה שזו הדרישה התורנית מאיתנו. מה לעשות. יש הטוענים, שאנחנו מחוייבים בכלל להתנזר, בגלל המצב שלנו.