מעניין אותי לדעת...

בעיקרון...

אני מעדיפה לצאת עם רוסים, כי אין הבדלים במנטליות... אבל האמת אני לא ממש ממיינת לפי זה... החבר הראשון שלי היה ישראלי והוא היה נעלב שהיייתי מדברת עם אבא שלי ברוסית...(כשישבתי לידו באוטו ודיברתי איתו, והחבר לשעבר ישב עם שאר החברים מאחורה) אבל האמת זה תלוי מאוד בבנאדם... יש אנשים שלא מייחסים חשיבות לדברים כאלה... מה שכן, ברור שההורים מעדיפים מישהו רוסי...

SupermanZW

Well-known member
תשובה

אני איזרי ורוב הבחורות שיצאתי איתן היו רוסיות, מסתדרים מצויין.

Mrs James

New member
אמממ

כן יצאתי אבל זה היה בכיתה ו....חחח עכשיו לא נראה לי שאני יסתדר עם מישהו שלא רוסי...כי אני רגילה לקבוצות רוסיות...

ymz

New member
הסתדרתי צמויין

אף פעם לא יצאתי עם רוסי, תמיד עם ילידי הארץ וכולם מזרחים (לא בכוונה, ככה יצא). וגם עכשיו אני יה עם יליד הארץ וזה עובד מצויין.

wildgirl1

New member
שאלה די פשוטה

אם אני יאהב מישהו רוסי אני יצא איתו אם אני יאהב מישהו ישראלי אני יצא איתו לא יפריע לי, ואמא תצטרך ללמוד לחיות אם זה

זו שאלה נורא פשוטה..

לא אכפת לי מאיזה מוצא יהיה הבנאדם שאני אצא איתו, כל עוד הוא בן אדם טוב.. עד עכשיו, לא היה לי שום..אמממ.."קטע" (
) עם מישהו ממוצא רוסי.. כנראה שזה משהו ממני.. חח אבל לא משנה.. מה (או שמא מי?) שיבוא, יבוא!

AeroSlash

New member
אין לי בעיה עם אף אחד..

אני חושבת שעם הרוסים יש לי פשוט עוד משהו במשותף ולכן אני בעיקרון נמשכת לרוסים אבל אין לי בעיקרון בעיה עם אף אחד...

vk3

New member
ממליץ לך לעיין ברשימת הסוגיות לדיון

דנו בנושא זה לא מעט... אני אישית מעדיף עולות ברה"מ לשעבר... עניין של חינוך. אבל תכלס, האהבה תקבע...

נכון.. נראה לי סוניצ'קה פתחה שירשור

כזה לא מזמן... ואני כתבתי שאין לי שום בעיה עם הילד שלי :) עומר

למעלה