מעניין אותי לדעת...

Natalila

New member
מעניין אותי לדעת...

לרוסים שביננו - מה אתם חושבים על לצאת עם מישהו שהוא לא ממוצא רוסי
ולאלה שלא רוסים - אז הפוך... יצאתם פעם עם מישהו/י כזה/כזאת
אתם עדיין יוצאים
איך הסתדרתם/מסתדרים

l1zard

New member
המממ...

אני חושבת שלצאת עם מישו ממוצא ישראלי למשל זה סבבה כל עוד הבנאדם נורמלי ומתאים לך.. למרות שאני לא רואה את עצמי יוצאת מתישהו עם מישו שהוא לא רוסי.. אני פשוט לא מוצאת הרבה נושאים משתפים ו... לא יודעת.. בקיצור אני אישית לא אצא כרנראה.. אבל אם למישו אחר זה מתאים.. אז סבבה...

מממממ

אני מעדיפה רוסים... אני יותר מתחברת על רוסים(ולחברות רוסיות)ואני יודעת שאיתם יש לי יותר במשותף מאשר עם לא רוסים...! אבל אם הייתי נדלקת על מישהו ישראלי לא הייתי דוחה אותו בגלל שהוא לא רוסי... אבל ככה אני רוצה ומעדיפה רוסים:)

וואיי....

תראי, עד לפני ...אמ.מ...4 חודשים בערך, מבחינתי, אהבות חיי היו תימנים..!!...כולם ידעו שאנה בחיים לא תהייה עם רוסים...אני אוהבת אנשים שחומים וזה...אבל אפעם לא חשבתי על עצמי עם רוסי..!!.. תחשבי שעד עכשיו..ואני בת 17..תמיד הייתי עם תימנים וכאלה..הייתי דלוקה רק על תימנים...בקיצור...רוסים לא הוי באים בחשבון...[בלי סיבה מסויימת, פשוט לא הטעם שלי..].. אבל...אחחח....זמנים משתנים...וכבר שלושה חודשים..[עוד מעט]..ישלי חבר רוסי....[בילרוסי אם נתעקש...]...והוא שחום..!!...מצאתי רוסי שחום...חחחח....כפרעע עליו...!!...ואני מתה עליו...!!!!!!!!!!!! בקיצור, אנחנו מסתדרים מעולה..!!!!!!! אחח מקקססיייםם

l1zard

New member
חחחחחחחח

אבל מקס לא נחשב.. :) כי הוא לא מתנהג כמו רוסי ולא נראה כמו רוסי וחוץ מהשורשים שלו לא נראה לי שיש בו משו רוסי.. חחחחח....

l1zard

New member
יאפ..

אנה.. תביני... בשבילי אין מקסים! אני שונאת את השם הזה.. מקס זה יותר חמוד.. קצרצר וחמוד.... אף פעם לא תצליחי לשכנע אותי לקרוא לו מקסים..

s h u r i k

New member
כמה אלימות?!?!?

אחחחחחחחחחחחחחח.... הנוער של היום לא כמו הנוער של פעם!!

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ane4ka krutaya... na pantah..... נו באמת! על מי את מאיימת?! חחחחח.... חמודה... תפעילי אלימות.. :)

eMiFrEaK

New member
חחחח כן.. מכירה את התופעה..

אנה, על תהרגי אותי!!!!
...... הרוסים ש"התקלקלו"... התופעה נמצאת בכל מקום... וקצת חבל..=( אצלנו אישית יש אותה קצת פחות.. ואולי כי אני גרה בעיר כזאת =) ועוד ברובע כזה!! =)

ora s

New member
אני...

אני אישית לא מסתובבת ב"קבוצה של רוסים" ככה שאין לי בעיה לצאת אם ישראלים וגם עשיתי את זה. אבל גם אין לי בעיה לצאת אם רוסים וגם את זה עשיתי . אם כולם הסתדרתי מצויין ובשבילי זה תלוי רק בבן אדם...

Natalila

New member
כמוני כמוך...

אני מסתדרת עם כולם
כרגע יש לי חבר ישראלי והוא נורא אינטליגנטי וחכם (בניגוד לכל מה שחושבים על רוב הישראלים...), אנחנו ביחד חצי שנה... וטוב לנו. אין לי בעיה לצאת גם עם רוסי ויצאתי... אבל מה, ההורים שלי כמובן מעדיפים מישהו ממוצא רוסי
עם החבר הנוכחי שלי אין ךהם על מה לדבר וחץ מ"שלום שלום" הם לא אומרים כלום אחד לשני! לעומת זאת, עם החבר הקודם (שהיה רוסי) הם היו מנהלים שיחות נפש והיו ודעים להשיג אותו בפלאפון והכל... ככה שתמיד יש איזו אי נעימות כשאתם באים לא מאותו מוצא

עד עכשיו יצאתי עם אנשים רוסים בעיקר

יצאתי גם עם אנשים מחו"ל, אבל לא יצאתי עם ישראלים צברים (חוץ מאחד שיצאתי איתו בכיתה ו' אבל זה לא נחשב..). עכשיו יש לי חבר רוסי כבר 8 חודשים והכל אומנם לא הכי בסדר אבל זה לא בגלל שהוא רוסי..

למעלה