מעניין אותי לדעת

עגבנינה

New member
מעניין אותי לדעת

מה אתם מחפשים בבן/בת זוג שלכם/ן? גם מבחינת מראה וגם מבחינת אישיות?

sarah

New member
0_0 ../images/Emo99.gif בדיוק הייתה לי שיחה על

זה עם שחר באייסיקיו, אז פשוט נכנסתי לזיכרון של שיחותינו והעתקתי את חלקיי בשיחות והנה הם לפניכם ללא שכל שינויי: הזכר מושלם: 175 גובהו, רזה מאוד, טיפה עכברי אבל לא באופן מכוער, שיער חלק פחות או יותר עד לכתפיים או יותר ארוך אבל לא יותר מאמצע הגב, חיוך מרוח על הפנים ציפורניים ארוכות נורא, מסודר, רגוע, אינטלגנטי באופן קיצוני (כל כך סקסי!!
( נחמד, חביב ונעים לבריות. מושלם ^___^ לא שיש לי סיכוי למצוא מישהו כזה :) אבל זה האידיאל כן :) אה ושיהיה דיי חיוור, מעט שרירי- ממש מעט בעל מוסר גבוה, עדיף ביסקסואל, מונמס מאוד, נועז :) זה הכל לבנתיים :) *מזילה ריר על הדמות הדמיונית* אה ואוהב ללבוש בגדי נשים, עם אפשר אם אני אמצא מישהו כזה אני אזכור להרוג אותך קודם ^______^ :)) אמממ אידאיל לבנות טוב, כל התכונות הנ"ל רק פחות פריקי, ז"א-- הבת שאני רוצה היא פחות יוצאת דופן. שיער יפה, דיי רזה, לא נמוכה ממני מדיי, שמחה ומתוקה, בלי תסביכים וכו'...:) נ-ש-י-ת, עם רגליים חזק על האדמה, רומנטית :) בעצם גם בנים אבל אצל בנות זה יותר חשוב לי לא גאוותנית זה כמובן גם לבנים וגם לבנות :) אינטלגנטית מספיק (לא צריך שתהיה גאונה נורא, אצל בנות זה משום מה פחות חשוב לי) ומתלבשת טוב שאוהבת כייף :) ז"א שאפשר ללכת איתה למלא סרטים דפוקים ומוזרים ותערוכות משעממות :) וכו' אה חשוב שתהיה אסטטית נורא זה חשוב מאודד אצל בנות ואחר כך, לאחר השיחה הזאת, כהלכתי ברחוב נזכרתי שחשוב מאוד, שיהיו עצמאיים, לא רכיכות מסכנות שצריכות את הכתף שלי 24\7 וזהו, בנתיים
אה, וכמובן, שיהיו פחות או יותר בגילי ולא ילבשו מכנסיים צמודות באעבה, שרה

sarah

New member
אוי! שכחתי את המאפיין הכי עיקרי

שהדגשתי בשיחה הזאת. אז הנה: הבן, דבר ראשון שיהיו לו ציפרוניים ארוכות, יפות 0_0 *הופכת לשלולית* ושיהיה חסר שיער פנים לפחות בחלק גדול מאוד מהזמן, אחרת אני עלולה להקיא, לצערי.

TwelveEyes

New member
היה שרשור על זה...

שכבודי התחילה
תבדקי בטאג-ליין. זה נקרא "מדור דרושים", כמדומני.

going mad

New member
*חיוך חולמני*

bתחיל בזה שאני רוצה בנאדם אינטלגנט! לא רוצה בנאדם שנראה כמו דוגמן על אבל טיפש כמו נעל
אממ..רוצה שידע לאהוב, שלא ישים לב לדקויות מפגרות, שיאהב אותי כמו שאני, מבלי לשנות אותי לפי הרצונות האנוכיים שלו...שידע איך לגרום לי לחייך ולצחוק...שיהיה שובב ומרדן,לא רוצה מישהו קר ורובוטי, מישהו דיעה משלו, ורצון משלו(מישהו עם עמוד שדרה), אך תוך כדי כך מתחשב ומבין... אממ..מראה,המראה חשוב, אבל האופי קצת יותר...אז אם האדם שאותו אני אוהב לא יהיה שיא היופי, אבל האופי כן, זה מה שיגרום למשיכה שלי אליו..וזהו

עגבנינה

New member
האישה שלי ../images/Emo99.gif

יש שני דברים שאני לא מוכנה לסבול: 1. שהיא תהייה קטנה ממני בכל צורה שהיא. היא לא יכולה להיות נמוכה ממני או קטנה ממני בגיל או אפילו קטנה ממני בכיתה (היא יכולה להיות בת 16 כמוני ולהיות בכיתה י' ולא י"א וזה עדיין ידחה אותי...) 2. לא בוצ'ה! וגם אני מוסיפה - שתאהב אותי!!
אמממ וגם...... רומנטית אינטיליגנטית - לא משנה לי איך הולך לה בבי"ס, העיקר שתהייה אינטיליגנטית! לא שמנה ולא רזונת, לא משנה לי אם היא חטובה או לא חזה - אם אני לא יכולה לכסות את כולו עם הידיים שלי אז אני לא אוהבת...
חזה קטן זה מזה סקסי! (אבל לא אחד בלתי נראה...) שלא תפחד/תשנא מחשבים וחיות עיניים ירוקות ולא קטנות....
שיער - לא משנה לי כל עוד הוא לא מגולח... אמממ וזהו נראה לי...

למעלה