0_0 ../images/Emo99.gif בדיוק הייתה לי שיחה על
זה עם שחר באייסיקיו, אז פשוט נכנסתי לזיכרון של שיחותינו והעתקתי את חלקיי בשיחות והנה הם לפניכם ללא שכל שינויי: הזכר מושלם: 175 גובהו, רזה מאוד, טיפה עכברי אבל לא באופן מכוער, שיער חלק פחות או יותר עד לכתפיים או יותר ארוך אבל לא יותר מאמצע הגב, חיוך מרוח על הפנים ציפורניים ארוכות נורא, מסודר, רגוע, אינטלגנטי באופן קיצוני (כל כך סקסי!!
( נחמד, חביב ונעים לבריות. מושלם ^___^ לא שיש לי סיכוי למצוא מישהו כזה

אבל זה האידיאל כן

אה ושיהיה דיי חיוור, מעט שרירי- ממש מעט בעל מוסר גבוה, עדיף ביסקסואל, מונמס מאוד, נועז

זה הכל לבנתיים

*מזילה ריר על הדמות הדמיונית* אה ואוהב ללבוש בגדי נשים, עם אפשר אם אני אמצא מישהו כזה אני אזכור להרוג אותך קודם ^______^

) אמממ אידאיל לבנות טוב, כל התכונות הנ"ל רק פחות פריקי, ז"א-- הבת שאני רוצה היא פחות יוצאת דופן. שיער יפה, דיי רזה, לא נמוכה ממני מדיי, שמחה ומתוקה, בלי תסביכים וכו'...

נ-ש-י-ת, עם רגליים חזק על האדמה, רומנטית

בעצם גם בנים אבל אצל בנות זה יותר חשוב לי לא גאוותנית זה כמובן גם לבנים וגם לבנות

אינטלגנטית מספיק (לא צריך שתהיה גאונה נורא, אצל בנות זה משום מה פחות חשוב לי) ומתלבשת טוב שאוהבת כייף

ז"א שאפשר ללכת איתה למלא סרטים דפוקים ומוזרים ותערוכות משעממות

וכו' אה חשוב שתהיה אסטטית נורא זה חשוב מאודד אצל בנות ואחר כך, לאחר השיחה הזאת, כהלכתי ברחוב נזכרתי שחשוב מאוד, שיהיו עצמאיים, לא רכיכות מסכנות שצריכות את הכתף שלי 24\7 וזהו, בנתיים
אה, וכמובן, שיהיו פחות או יותר בגילי ולא ילבשו מכנסיים צמודות באעבה, שרה