מעניין אותי לדעת...

bmjackson

New member
מעניין אותי לדעת...

מה אתם חושבים על הקליפ you rock my world?? אני בכל אופן חושב שהוא נהדר.. ואני לא מבין למה יש הרבה אנשים שאומרים שהוא לא יפה.......

bmjackson

New member
טוב שלא הגזמנו...

הוא לא הפך לכזה להיט!!!! הוא תמיד לכך ב-top 10 הוא תמיד לקח מקום 3 ומטה.... אבל לא !!!!!11 אני מתכוון איך הוא ביחס לקליפים האחרים של מייקל.!!!!!11

רונני2001

New member
תשמע....

יש למייקל כל מיני סוגים של קליפים: אנושיים\שקטים: מייקל בדר"כ לא מופיע בהם.... מייקל שר על אנשים ועל הבעיות בעולם.... קיצביים ("פופ עצבני"): Smooth Criminal ודומים לו... בלתי נשכחים... קליטים ("Catchy"): הקסם של מייקל, שרק לו יש... הייתי אומר ש- You Rock My World נכנס ל"קליטים"... אמנם הקליפ דומה ברעיון ל-Smooth Criminal אבל השיר בכלל לא דומה לו... ב- YRMW יש את הקסם הזה שרק למייקל יש... ההשתנקויות והאנחות של מייקל והצורה שהוא יודע לשחק בקול שלו (אני מדבר על סוף השיר שהוא נכנס לזה ומתחיל לשיר מכל הלב.... מדהים!) הקליפ מדליק והשיר יפייפה... זו דעתי.... אני לא נוהג להשוות שירים \ קליפים של מייקל אחד לשני...... אז אני לא אעשה את זה עכשיו, מספיק לומר שאני אוהב אותו... הנה ביקורת שכתבתי על השיר באתר שלי: 06. You Rock My World: Michael extraordinarily merges all of the elements of his style together.... BEAUTIFUL! והנה ביקורת כללית על הדיסק: Overall: Michael does it again!!! - THE KING IS BACK!!! AND WE LOVE EVERY MINUTE OF HIS RETURN!!! In INVINCIBLE Michael tried something different..... it´s not like History or Dangerous ETC.... his style is somewhat changing.... not to say for the better or for the worse.... it´s changing.... I like it.... but when I first heard it I was somewhat in shock.... I wasn´t used to this style.... although there are songs that remind me of his old style, like "Cry", "Butterflies", ETC... I think Michael made his music "current".... I mean he noticed the changes in the current pop, rock and soul and made his album accordingly... of course without losing his "Michaely" magic! הביקורת המלאה (על כל השירים: http://planet.nana.co.il/bhappy/invincible/song_review.html ) רונן. http://www.MJ.up.co.il

למעלה