מעניין אותי לדעת....

גליה1974

New member
מעניין אותי לדעת....

בגלל שדיברו פה על הסרט הסוד... האם בן אדם שרוצה מישהו אחר מאד מאד , ישיג אותו בסוף ? או שמדובר רק על דברים ולא על בני אדם.

chenby

New member
גליה יקרה

אני חושבת שהסוד שהוא מדהים לכשלעצמו, לא אומר את זה במילים שם ,אבל הכוונה ברורה - unattachment כלומר - לא להאחז בדברים. יש לרצות - ואני יודעת מה זה לרצות מישהו נורא ולדמיין אתכם יחד וזה לא קורה בפועל... צריך גם לדעת להניח לדברים. אנחנו הרי מקבלים בסופו של דבר לא את מה שאנחנו רוצים -אלא את מה שאנחנו צריכים... חלק מזה מתמזג עם הרצונות והבחירות שלנו, וחלק מזה לא - ולכן אנחנו מרגישם תסכול, או שזה לא עובד. הסוד אומר- תדמיינו שכבר השגתם את זה, ותדאגו כל הזמן להרגיש טוב. כשאת מסתכלת על זה שאת לא משיגה אותו, את מתבאסת, את בעצם לא מרגישה טוב, ומחזירה את הבקשה שלך חזרה למטה - your wish is my command כמו שהם אומרים שם. לכן את לא צריכה להתעסק עם איך זה יקרה- כי זה התפקיד של היקום. התפקיד שלך - זה לבקש את זה, לראות את זה קורה ולהכניס לשם רגש חיובי. ולדאוג להרגיש טוב כל הזמן. זה משחק. זה פשוט ככה.

chenby

New member
אגב, אם את רוצה לשדר זוגיות

ממליצה לך בחום, לשנות את החתימה שלך בפרטים האישיים - כי המילה הראשונה שכתובה שם היא בדידות. והייתי ממליצה לך להתסכל בבית שלך - איפה עוד יש תמונות, או חפצים, או דברים שמשדרים בדידות - ולהחליף אותם בזוגיות. אם יש תמונות של אישה לבד- תחליפי בתמונות של זוגות, תכיני לך לוח חזון עם תמונות של חופה, זוגיות, ילדים - כל מה שאת רוצה לעצמך. תתחילי מלהחליף תדר. זה כזה פשוט. (מנסיון - בתור אחת ששנה וחצי לא התחיל איתי אפילו אחד, ובחודש וחצי האחרונים -7 גברים שונים - עדיין ללא זוגיות, אבל מחוזרת אחושששילינג - וזה כבר פריצת דרך בשבילי -זה לא מובן מאליו. כי הזוגיות כבר פה.) חן

אני מודה שהתגעגעתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

יפה לך לכתוב
אוהבת את איך שאת כותבת!!! מקסימה ואהובה יקרה!!!!

chenby

New member
אחלה,

או ראשון הבא - או אולי לפני - תלוי אם יש לי פגישות :)

my guide

New member
בבני אדם ישנה גם הבחירה של הצד השני

אומרים שלטנגו צריך שניים. איך שאני רואה את זה 50 אחוז שלך וחמישים אחוז של הבנאדם השני. אם שניכם תרצו זה יקרה כנראה. אנחנו לא מחוברים לתת מודע שלנו ולא יודעים מה מפת החיים שלנו באמת. אנחנו חושבים שאנחנו יודעים הכול:) יכול להיות שאותו אדם שאת רוצה גם רוצה אותך ואז זה יכול לקרות, אם לא אז : אולי תגרמי לו להכיר אותך ולרצות וזה לא סותר שתעשי במקביל גם תרגילים מהסוד.

למעלה