האם יש פה אנשים שנגרמה להם האפילפסיה כתוצאה מפגיעת ראש ?? אני מנסה לדעת כמה שיותר , אבל גם לרופאים שטיפלו בבת שלי לא היה הרבה ניסיון בתחום הזה ולא יכלו לדעת מה יהייה בשום דבר.
אצלנו יש בעיה , הבת שלי לוקחת 150 למיקטל ועדיין יש לה שניים -שלושה התקפים בשבוע ! גם עם הטגריטול ההתקפים לא הפסיקו. זה דיי מפחיד שהמצב לא מאוזן. מדבריך אני מבינה שהיום אתה כן לוקח כדורים , אשמח לדעת איזה כדורים כן עזרו לך .
אלה שתי תרופות עתיקות שלא נהוג כבר לתת היום. בכל מקרה לי זה עוזר ואני לא אפסיק לקחת אותן. הזהירו אותי, או נכון יותר את אמי ז"ל, אני עוד הייתי ילד אז, שהן עלולות לפגוע ביכולת הקוגניטיבית אבל לשמחתי זה לא קרה.
בכיתה ט שתיתי אלכוהול בפנימיה ונפלתי על השפיץ של המיטה יום למוחרת שתיתי בירה והלכתי לישון וכבלתי התקף ראשון עד היום אני לא יודע אם זה מהמכה או מהאלכוהול
הלמודקס עזר לי רבות אולם רציתי להעיר לאישה זה שונה היות ולה יש שינויים הורמונלים כמה פעמים בחיה וזה משפיע על הבריאות לפי הפירוט הבא גיל הנעורים גילאי 20 שלושים במיוחד אם היא נכנסת להריון וגיל המעבר שזה מתחיל בערך בגיל 45 ל50 כך שלכל אדם ההשפעות של הכדורים שונות