מעניין אותי לדעת ..

מעניין אותי לדעת ..

האם יש פה אנשים שנגרמה להם האפילפסיה כתוצאה מפגיעת ראש ?? אני מנסה לדעת כמה שיותר , אבל גם לרופאים שטיפלו בבת שלי לא היה הרבה ניסיון בתחום הזה ולא יכלו לדעת מה יהייה בשום דבר.

שרונמר

New member
על איזו פגיעהת ראש מדובר?

ניתוח?מכה בראש?תאונה? לנו האפילפסיה התחילה בעקבות מספר ניתוחי ראש כתוצאה מגידול. מה את רוצה לדעת? שרונה

חייםלוי

Member
מנהל
האפילפסיה שלי היא תוצאה של נפילה מעץ על הראש

כשהייתי בן 4. הנפילה היתה על המצח ועד היום יש לי צלקת שם. האפילפסיה התפרצה רק 4 שנים מאוחר יותר.

חייםלוי

Member
מנהל
אני בן 55 ומגיל 12 לא קיבלתי התקף חוץ מפעם

אחת כשהחלטתי על דעת עצמי להפסיק לקחת כדורים ובמשך כחודש לא לקחתי. ההתקף שכנע אותי שלא משחקים עם אפילפסיה. לעתים רחוקות עוד יש לי אאורה בלי התקף.

ruthty

New member
לי זה גם קרה ממכה בראש אולם לא מצליחים לאזן

אותי יש לי עליות וירידות למרות שאני שותה כדורים

איזה סוג של תרופה את מקבלת?

ומתי היתה מכת הראש? כמה זמן עבר בין המכה להתחלת פירכוסים? אני מקווה שאני לא חודרנית מידיי , פשוט התייאשתי מחוסר הידע של הרופאים היום.

תודה על הפתיחות :)

אצלנו יש בעיה , הבת שלי לוקחת 150 למיקטל ועדיין יש לה שניים -שלושה התקפים בשבוע ! גם עם הטגריטול ההתקפים לא הפסיקו. זה דיי מפחיד שהמצב לא מאוזן. מדבריך אני מבינה שהיום אתה כן לוקח כדורים , אשמח לדעת איזה כדורים כן עזרו לך .

חייםלוי

Member
מנהל
אני לוקח פריזולין ופנוברביטל

אלה שתי תרופות עתיקות שלא נהוג כבר לתת היום. בכל מקרה לי זה עוזר ואני לא אפסיק לקחת אותן. הזהירו אותי, או נכון יותר את אמי ז"ל, אני עוד הייתי ילד אז, שהן עלולות לפגוע ביכולת הקוגניטיבית אבל לשמחתי זה לא קרה.

אצליתאונת דרכים אבלללללללל

התאונה היתה שהייתי בת 3 שבועות וההתקפים התחילו בהריון של הבן בגיל 23 מה לעשות

צטרה

New member
מכה בראש...

בכיתה ט שתיתי אלכוהול בפנימיה ונפלתי על השפיץ של המיטה יום למוחרת שתיתי בירה והלכתי לישון וכבלתי התקף ראשון עד היום אני לא יודע אם זה מהמכה או מהאלכוהול

ruthty

New member
היום אני לוקחת טגרטול ולמודקס

הלמודקס עזר לי רבות אולם רציתי להעיר לאישה זה שונה היות ולה יש שינויים הורמונלים כמה פעמים בחיה וזה משפיע על הבריאות לפי הפירוט הבא גיל הנעורים גילאי 20 שלושים במיוחד אם היא נכנסת להריון וגיל המעבר שזה מתחיל בערך בגיל 45 ל50 כך שלכל אדם ההשפעות של הכדורים שונות

למעלה