מעניין אבל לא

meni.l

New member
מעניין אבל לא

אני רואה פה כולם מדברים על חברים וחברות קשר מיני זאת לא דרך התורה ולא כך הקב``ה רוצה אבל בכל זאת יש משיכות רגשיות שיש להתייכס אליהן ולהבין אותם דרך אגב מי שמביא אותם זה היצר הרע בכבודו ובעצמו והרבה מתפתים אליו שלא ברצונם ומצדיקים את עצמם זה נכון להיות צודק אבל אם יש לך תאוות למשהו אתה יכול לעשות את זה בשקט וזה לא צריך להיות מעל גלי האינטרנט אבל מה לעשות לפעמים זה מתפרץ החוצה וגם לי....... כל מה שכתבתי כאן זה המאמר המוסגר ואין להתיכס אליהם כאלו שאחד דתי כתב את זה אבל אני מודה גם לי יש תאוות ..... למה יש מי שאין לו אז הוא צדיק וטוב לו!!!!!

הינשול

New member
תגובה למֶני ממני הינשול

בס``ד נכון יש פיתויים ויש יצר הרע אבל זה בדיוק הרעיון!להתגבר על היצר ולא לפרוץ את הגֶדר! פעם היה לי ויכוח עם אדם שטוף-זימה שטען את הטענה הבאה:אם הקב``ה לא רצה שניגע בבנות(ולהפך) למה עשה בנות יפות? זאת שאלה שכל ילד יודע לענות עליה.אני,בכל אופן הקפדתי עליו ועניתי לו בצורה בוטה:אם הקב``ה לא רוצה שתמות בתאונות דרכים, מדוע עושה תאונות דרכים? והדברים ברורים:הקב``ה ברא יופי לאדם ולאישתו זה בשביל זה.יופי הנשים מיועד עבור בעליהם(ולהפך)!! כמו כן אולי אפשר לומר שהקב``ה ברא את המשיכה בין שני המינים כדי להאיץ בהם להתחתן ולהביא ילדים לעולם, ודבר זה הוא שווה לכל,אף לגויים. לסיכום,מדוע יש יצר כזה? 1)כדי לעמוד בניסיון 2)נועד לבני הזוג עצמם 3)למהר את החיתון ואני את הנראה לעניות דעתי כתבתי! פסח כשר ושמח!

למעלה