מענטזת 2007

kombinaizer

New member
לצערי הרב

אני מסכים עם הרוב הכתוב שם. הסינגל פרובוקטיבי ומזעזע.

הרעיון הזה צפוי להחריד.

לא מעט סרטים ראיתי עם הרעיון של נשים שהן בעצם שמנות אבל רואים אותן כרזות. והקטע עם החוטיני בסוף לגמרי לקוח מ"הפנטזיה של האל" עם גווינית' פאלטרו וג'ק בלאק. אני מעריכה את העובדה שהצל (או סאבלימינאל? אני לא ממש מבדילה ביניהם) צוחק על עצמו בסוף הסרט, אבל לצחוק על עצמך ולצחוק על ציבור שלם זה שונה לחלוטין. מה היו אומרים אם הקליפ היה נעשה על ציבור הנכים? בחורה חתיכה, כוסית, פצצה, ביקיני, אבל במציאות היא בלי ידיים ועם רגל מעץ. למה לא? אם כבר לצחוק על ציבור, אז למה לא על ציבור הנכים? או על בני עדות המזרח? בחורה בלונדינית מהממת, לבושה באופנה האחרונה, שבעצם היא פרחה מחומצנת וצעקנית ומכוערת כמו המוות עם שרשרת של חי ושאריות חינה על היד. מאוד קל לצחוק על ציבור. הרבה יותר קשה למצוא רעיון מקורי לקליפ שלא יורד על אף אחד. נו, אבל בחיי, למה ציפיתי.

©sweet girl

New member
נראה לי שאתה מעט מחמיר בדעתך

כנראה שעוד לפני הסינגל הזה לא התלהבת מקיומו של הצל עצם העובדה שאולי אתה לא אוהב ת'שיר היא שונה מהעובדה שהשיר "מזעזע" אני אישית, לא מתחברת לשיר, ובטח לא למילותיו אבל זה שיר חמוד ומקפיץ עצם העובדה שאני לא התלהבתי ממנו לא אומרת שהשיר גרוע ובטח בטח אין צורך לצלוב את יואב על עצם הסינגל הזה מאמינה שכשיואב יוציא ת'אלבום שלו הוא יוכיח את כל ההפך ממה שנאמר עליו בכתבה הזו הכתבה הזו- שטות בחיי .. העלק נדחק לפינה

kombinaizer

New member
ההפך

את יואב אני אוהב כאמן, ואת רוב הטקסטים שלו גם. אין לי בעיה עם השירים האחרים, פשוט השיר הזה הוא ממש ממש לא לטעמי.

ItsNotMe1

New member
../images/Emo45.gif צודק לגבי הסינגל ההוא

אבל לדעתי יואב התכוון לשרשר להודעה המקורית חח..

דנטל

New member
עם הדעות שלך אין לי בעיה

כל אחד וטעמו וכל אחד ודעותיו, יהיו אשר יהיו, אבל יש לי בעיה היסטרית עם כל מיני עיוותי מציאות שכתבת (שאפילו לא קשורים לתאקט). אם אתה כותב משהו ומשום מה אפילו מחליט לבסס אותו על כל מיני אירועים, רצוי שתחקור קצת, אחרת זה סתם מוציא אותך לא רציני שמחפף דברים. עאלק מיכל ינאי הקליטה קלטת לוהטת בשביל הפרובוקציה. אתה עושה את עצמך? מה אתה יודע, אבל גם לסלבריטאים מותר לעשות קצת סקס "קינקי" בשביל הפאן הפרטי שלהם וללא שום מחשבה על פרובוקציות. ילד שעוות קולית... ה"ילד" הזה, כבר אז (כשהשיר המקורי יצא) היה אדם בוגר. שמע לפעמים מוסיקה עברית ישנה, זה מעשיר קצת את הידע. יש שם עוד דברים לא מדויקים, אבל הם לא חשובים, למרות שגם הם מוציאים אותך חפפן.

חנוש53

New member
ליושר שנגמר

מאחורי השם "לפני שהלילה נגמר" מסתתר כתב שיודע שיש לו אובססיה שנקראת הצל הוא לא אוהב את הצל נקודה ולא משנה איזה שיר או מה יושמע בפעם הבאה מבחינתו זה פסול. ולכן , הוא מסתתר מאחרי כינויים (אתה הרי לא ראפר). הדיסק של הצל נקרא לא שם זין ובראיונות הוא אומר : מי שאוהב אותי ימשיך לאהוב מי ששונא אותי שיקנה את הדיסק וימשיך לשנוא. ולכל המתעניינים : שמעתי שזה הדיסק הכי נוקב והכי מושקע שנעשה בזמן האחרון ואני אומרת מי שאוהב שיקשיב ומי שלא יש זמרים אחרים סיגנונות שונים ויש מכונים שאפשר להוציא בהם את הריגרסיות הצל הוא לא הכתובת שלכם.

למעלה