מענה לשאלה קודמת

שחרולה

New member
מענה לשאלה קודמת

אסתר, לפני מספר ימים שאלתי שאלה בקשר לגמילה מהנקה. אני מקווה שכאשר פונה אליך אמא חדשה שרק ילדה, עם מצוקה או חשש, את לא עונה לה באותה צורה פטרונית וחסרת כבוד. זה שיש לי התלבטויות בקשר להנקה אחר הצהריים לא אומר שאני לא מבינה דבר בהנקה או שיש לי איזו בעיה בבית שגורמת לבת שלי להיות במצוקה - כמו שרמזת. גם להגיד די לפני שמשהו הופך לתסכול והילד מרגיש את זה הוא דבר לגיטימי, ואני מקווה שאמהות אחרות שלהן את עונה בכזה שחור ולבן כאילו הנקה היא הפתרון האפשרי היחיד יודעות לסנן את האמירות שלך. יועצת הנקה צריכה להיות אמפטית, מעבר לזה שהיא מקצועית - אם תסתכלי על התשובה של מאיה לאותה שאלה תראי איך אפשר לענות בצורה יותר נעימה את אותו התוכן. שיהיה לך חג שמח.

maya100

New member
אפילו לפני שאסתר עונה - חייבת להגיב

שחרולה יקרה. אני מצטערת שהבנת מהתשובה של אסתר נימה פטרונית או חסרת כבוד. מהיכרות איתה אני יכולה להבטיח לך שזה לא המצב. אסתר העלתה השערה שעשויה להשפיע על כמות היניקות של פעוטה (ואין כאן שום נסיון לרמוז משהו רע עלייך, לפעמים הורה לא רואה משהו שמישהו מבחוץ מבחין בו) אבל אם זה לא המצב אז OK. אני הבנתי את התשובה שלה אחרת (אולי מכיוון שאני מכירה אותה ויודעת עד כמה היא אמפטית) ואני ממש מקווה שתוכלי להיעזר שוב בה או בפורום הנקה (מס 317), כי נוכל לשתף איתך הרבה מנסיונינו.

Sorry you feel that way, but you

have to understand that this is a medium for giving information, and not consultation. I do not know you, you do not know me. YOu ask me a question. I sometimes need more information to give an answer that may help. I have to ask questions which may be difficult for you to answer. A real breastfeeding consultation is when we sit face to face for at least 2 or 3 hours and discuss the situation, and try to find answers to your questions. I will very often do something which no one else does: take the side of the baby, and try to make you understand him. If my answer did not satisfy you, I am really sorry. No insult was intended, and of course you are free to have a real consultation with a non-virtual yoetset hanaka. There is no question that this would be more satisfying and effective. I hope that you will find a solution and Maya has a good suggestion that maybe you find help in the other breastfeeding forum.​

דיאנה1

New member
תרגום: מצטערת שאת מרגישה

ככה, אבל את צריכה להבין שזה מדיום למתן אינפורמציה, ולא ייעוץ. אני לא מכירה אותך, ואת לא מכירה אותי. שאלת אותי שאלה. לפעמים אני צריכה עוד מידע כדי לתת תשובה שיכולה לעזור. אני צריכה לשאול שאלות שיכולות להיות קשות בשבילך לענות. יעוץ הנקה אמיתי הוא כאשר אנחנו יושבים פנים אל פנים לפחות שעתיים שלוש ודנים במצב, ומנסים למצוא תשובות לשאלות שלך. אני לעתים קרובות מאד עושה משהו שאף אחד אחר לא עושה: לקוחת את הצד של התינוק, ומנסה לגרום לך להבין אותו. אם התשובה שלי לא מספקת אותך, אני באמת מצטערת. לא היתה כל כוונה להעליב, וכמובן שאת חופשיה לקחת ייעוץ אמיתי עם יועצת הנקה לא וירטואלית. אין ספק שזה יהיה יותר מספק ויעיל. אני מקווה שאת תמצאי פתרון ולמאיה היתה הצעה טובה שאולי תמצאי עזרה בפורום ההנקה האחר.

למעלה