מעמקי נשמתי...

מאי...

New member
מעמקי נשמתי...

אל עבר האושר,לקחת אותי איתך אל אותם המחוזות שנשמתי חפצה , העצמת אותי ביופיו של העולם, נשמתי כל אבן כל גרגר חול קטן . הדרך נפרשה לרגליי כמרבד רך כקטיפה מעוטר בצבעים חמים של אהבה, עיניי סרבו להעצם, שמא אפסיד ולו נתח אחד קטן של העולם. האויר הצלול ותחושת האושר,המרחבים האדירים והחופש המיוחל, הביאו אותי למרומי הפיסגה שם ראיתי למולי רק אהבה אחת גדולה. את קולך שהידהד באוזניי, את המילים החמות שהשמעת למעני, המילים שהצליחו להעיר אותי מחלומי, לומר בפשטות וברוך,``כל זה ילדה שלך ולמענך קיים,`` הרגשתי שהטבע פרח שם לכבודי , היה קשה להאמין שכל זה אמיתי, ועל כך אני מודה לך היום מעמקי נשמתי , שלך מאי

לורה..

New member
אתם כאלו מקסימים

לא מכירה אתכם,ענבר ומאי,אבל אהבתכם והמילים הכתובות כל כך מרגשות,באמת,כל כך מחממות....זה כייף. אני מאושרת בשביל שניכם,בשביל האהבה שביניכם.... לורה

בת39

New member
ענבר ומאי :)

אישית לא מכירה אתכם (אולי כן מהמסיבה לא יודעת) אבל עוקבת בדריכות אחרי כל הודעותיכם מחזקת את ידכם המשיכו כך עם המון כוחות ואהבה תכבשו את העולם כייף אמיתי לראות אנשים בוגרים ואוהבים בהצלחההההההה מבת 39

אהובתי

מקסימה שלי,זה כתוב נפלא, פשוט יפה, אני מבין את המשמעות העמוקה של הדברים ויש לי הזכות להעניק לך כל שעה את כל מה שתארת ויותר מזה. חיממת את ליבי וכל מה שברצוני להוסיף זה חיזוק לכך ש``זה אמיתי``... תאמיני נשמתי, ויתר מזה...זה הדדי ! גברת - אושר, קבלי חיבוק חבלזי ביותר ונשיקה רטובה ממני אלייך. ו...חוץ מזה יש לי עוד שלוש מילים פשוטות ואני חושב ממצות. א נ י א ו ה ב א ו ת ך ! שלך באהבה , ענבר

אתם פשוט...

מקסימים...אני כל כך נהנת לראותכם יחד..אוהבים, רוקדים שמחים אין לכם מושג כמה..בעצם יש לכם שמרו על מה שיש לכם אוהבת אתכם מאוד מקסימושששש

שי33

New member
אהבה אחת גדולה

דמעות של אושר, איזה כיף לראות אותכם כך יחד מקרוב... נו, מה קרה בסוף לפיצה? ;-)

remezh

New member
מרגישה חום.....

חום מציף את גופי שאני רואה את אהבתכם , כמה כיף , כמה טוב , מגיע לכם , לשניכם הכי נהדרים ,הכי מקסימים שלי בעולם . אנשים מיוחדים שכמותכם , שלא יגמר לעולם. רמז.

למעלה