מעמד שוחר מישהו יכול להסביר לי מה זה ומה זה מקנה לי. ומה הזכויות?
S shimonev New member 22/7/04 #3 לשוחרים אין מעמד מיוחד וגם אין זכויות מיוחדות חוץ מנסיעות חינם באוטובוס וברכבת אז תתמודד עם המצב הזה
P pure_as_fire New member 22/7/04 #4 שמעון שכחת לשוחר יש את הזכות להחשב תת אדם של החברה המדורנית חחחחחחחחחחחחחחחח מצטער הייתי חייב........זה סתם בצחוק אפילו שזה עובדה מציאותית....
שמעון שכחת לשוחר יש את הזכות להחשב תת אדם של החברה המדורנית חחחחחחחחחחחחחחחח מצטער הייתי חייב........זה סתם בצחוק אפילו שזה עובדה מציאותית....
S shimonev New member 22/7/04 #5 ההה נכון תודה על הזכרה..... בבית-ספר אחר תקבלו את אותה בגרות וגם יג-יד וכל זה בלי כל החרא של הטכני אז שלא יעבוד אליכם
ההה נכון תודה על הזכרה..... בבית-ספר אחר תקבלו את אותה בגרות וגם יג-יד וכל זה בלי כל החרא של הטכני אז שלא יעבוד אליכם
M murzik3591 New member 23/7/04 #7 לשוחר יש מעמד שונה מאשר לטוראי רגיל אני לא זוכר את כל ההבדלים, אחד המשמעותיים עד כמה שידוע לי זה שאדם שסיים את מסלול השוחרות לא ישלח לכלא גם אם ערק או סירב לפקודה. כך לפחות שמעתי, יש עוד מספר סעיפים אך לא התעמקתי בזה לעומק. מקווה שעזרתי לך
לשוחר יש מעמד שונה מאשר לטוראי רגיל אני לא זוכר את כל ההבדלים, אחד המשמעותיים עד כמה שידוע לי זה שאדם שסיים את מסלול השוחרות לא ישלח לכלא גם אם ערק או סירב לפקודה. כך לפחות שמעתי, יש עוד מספר סעיפים אך לא התעמקתי בזה לעומק. מקווה שעזרתי לך