מעמד ל...PS2...

««R»»

New member
מעמד ל...PS2...

הסתכלתי במחירים דרך האינטרנט למעמד ל..PS2..ואני לא מבין למה אני צריך לשלם 100 ש"ח בשביל מעמד!!.. אז מישהו מוכן להגיד לי איפה ואם אני יכול להשיג מעמד במחיר זול יותר???... תודה....

bakara15

New member
מה פתאום?!

במאה שקל?! אפילו בבאג היקרנים האלה זה 50-60 אם אני לא טועה אתה מחפש אנכי או אופקי? את שניהם לא ממש צריך האופקי זה סתם ריפ-אוף,תן לי סיבה אחת לקנות אותו. והאנכי, גם כי זה חתיכת פלסטיק ששומרת עליו שלא יפול... תודיע לי מה אתה מחליט אהה וגם בטויס אר אס אפשר לקנות את זה

««R»»

New member
ראיתי באתר אינטרנט ישראלי....

שגם מעמד אופקי וגם אנכי עולים 100 ש"ח... אני רוצה אנכי...כי ה- ps2 נראה הרבה יותר טוב ככה..!!..ואני תמיד שומר על ה..ps2 לי שלא ישרט בחלק התחתון שלו...אז המעמד גם יפתור לי את הבעיה הזאת.. אז אתה אומר לי שאני יכול לקנות מעמד ב...50- 60 ש"ח???..אני מקווה מאוד שכן.. ובקשר לאופקי...הוא באמת ממש אבל ממש גורם ל ps2 להיראות מגעיל!! ויש לי עוד משהו להגיד..לפי דעתי יכלו לעצב את ה..ps2 קצת יותר יפה..כי האמת שהוא לא מי יודע מה בעיצוב..!...אבל מצד שני האקסבטקס מעוצב יפה..אבל הוא הרבה יותר גדול ומגושם..!

bakara15

New member
אם אני לא טועה ,כן

למה שהוא ישרט? יש לו רגליות לא? זה בעקרון מונע נפילה. אתה שומר עליו עד כדי כך? איך אתה מאחסן אותו? מכסה אותו במשהו? ועוד משהו שמטריד אותי , איך לעאזאזל אמורים לקפל ת´כבל של השלט?! אה ובן כמה אתה R? למה אתה לא רושם פרטים? תשובות תשובות...........

««R»»

New member
יש לו רגליות...אבל הוא עדיין נשרט..

אבל אני רוצה להעמיד אותו..ואני מפחד שהוא יפול..בגלל זה אני רוצה מעמד.. בקשר לשלט...נכון...גם אותי זה די מעצבן...אבל אני לא מגלגל אותו בכלל.. קוראים לי רון...ואני בן 16 וחצי..

««R»»

New member
ועוד משהו....

בקשר לאחסון...עד לפני איזה חודש כיסיתי אותו.. ויש לי אותו ממזמן...כאילו..קניתי אותו בשבועיים או אפילו שבוע הראשון שהוא יצא...הוא אצלי מגיל 13..

««R»»

New member
בעצם לא מגיל 13...רגע...תן לי להזכר

אולי 14....נראה לי ש 14...

yomaster

New member
הפליסטישן יציב גם ככה

שלי אנכי כל הזמן והוא מעולם לא נפל לי.

XcalibEr

New member
לא כל כך בריא לו לעמוד

מכמה סיבות: 1. יכול ליפול בקלות, משיכה של הג´ויסטיק בלי כוונה ושלום PS2, מומלץ להוסיף את ה STAND (לא סתם הוא יצא). 2. קשה יותר לפלייסטיישן לקרוא דיסקים כאשר הוא עומד, וזאת מהסיבה הפשוטה שכאשר הוא שוכב, הדיסק קרוב יותר לעין. 3. מניסיון, יש בלאי יותר גדול למנגנון הDVD/CD כאשר הוא במצב אנכי, הWHITE HUB נמשך כלפי מטה כתוצאה מכח המשיכה, ויש לפעמים רעש של נקישה חזקה כאשר מכניסים דיסק, וזאת בגלל שהHUB ירד למטה והוא מתקשה להתלבש במקום (לא ממורכז עם הדיסק), זה נפוץ בעיקר בגירסאות 3 ו 4. (ב 5 אני חושב שפתרו את הבעיה). יוסי

bakara15

New member
איך יודעים איזה דגם?

מזה מכסי ברגים, הרגליות? תסבירו!

««R»»

New member
הוא באמת יכול ליפול במשיכה אחת...

לא רצוי להעמיד אותו אם אין לך מעמד... ואגב...גם אני לא הבנתי..מז´תומרת מכסי ברגים?... כל הריבועים האלה..כולל הרגליות?..

XcalibEr

New member
כן...

יש ריבועים שחלקם מגומי ומשמשים כרגליות. אילו הם מכסי ברגים, אתה יכול למשוך אחד החוצה (בעזרת הציפורן) ולראות בעצמך! יש כאלה כל המשטח המלבני הראשי (החלק התחתון של ה PS2) ויש גם על ה קנטים מסביב. צריך לספור כמה סה"כ יש. יוסי

bakara15

New member
יש לי

4 רגליות מגומי במשטח המלבני הראשי+עוד 4 מכסים בלי גומי בצד יש לי 4 רגליות גומי מלבניות. איזה דגם יש לי?

««R»»

New member
אז יש לך 8 לא?..כי הרגליות המלבניות

לא נקראות..גם לי יש 8...לפי מה שהבנתי מ xcaliber..זה יותר טוב מ..10 מכסי ברגים..

bakara15

New member
אז כן לי יש 8

איזה דגם זה ולמה זה יותר טוב מ10? האם זה הכי טוב?

XcalibEr

New member
ארבע מלבניות?? מה הכוונה???

צרפתי הסבר מפורט עם תמונות למי שלא הבין:

למעלה